Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Pharmacy Haul & Giveaway

     Σήμερα παρέλαβα μία παραγγελία από online φαρμακείο, το central pharmacy, και σκέφτηκα να σας δείξω τι αγόρασα. Εκτός αυτού, στο τέλος της ανάρτησης θα έχουμε κι έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με το φαρμακείο και τους ευχαριστώ πολύ!


    Ο λόγος της παραγγελίας ήταν το face scrub από Frezyderm. Κόστιζε 10,91€. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά για το συγκεκριμένο προϊόν εδώ.


    Έπειτα πήρα δύο micellar νεράκια από Bioderma, επειδή θέλω να σας κάνω review σύγκρισης. Το ένα είναι το sebium και κόστιζε 3,93€, ενώ το άλλο είναι το promo sensibio και κόστιζε 7,02€.


   Αγόρασα επίσης έναν κρύσταλλο από Salt of the earth. Κόστιζε 8,38€. Είναι αποσμητικό κι έχω σκοπό να σας κάνω review για τους κρύσταλλους που έχω δοκιμάσει.


   Επέλεξα επίσης μία μπάρα σαπουνιού από Apivita, για να καθαρίζω τα πινέλα μου. Είναι με τριαντάφυλλο και μαύρο πιπέρι, και η τιμή του είναι 3,28€.

   Βρήκα ένα αγαπημένο scrub σώματος από Intermed της σειράς Luxurious, το milk chocolate στην τιμή των 3,60€. Σας είχα μιλήσει αναλυτικά εδώ.


   Ακόμη ένα νεράκι micellar που επέλεξα είναι από μία αγαπημένη εταιρία την Youth Lab. Σας είχα μιλήσει για αρκετά προϊόντα της εδώ. Η τιμή του ήταν 6,43€. Πάρα πολύ οικονομικό.


   Τέλος, αγόρασα κάποιες μάσκες προσώπου. Αγόρασα τη μάσκα Babassu butter για εντατική ενυδάτωση και θρέψη, και τη μάσκα damask rose για ξεκούραστη όψη από Κορρέ. Κόστιζε η κάθε μία 3,22€.
    Αγόρασα και δύο μάσκες από Vichy σε φακελάκι. Η μία είναι για ενυδάτωση και καταπράυνση, ενώ η άλλη είναι για λάμψη κι απολέπιση. Η κάθε μία κόστιζε 1,80€.


    Τα παραπάνω λοιπόν τα αγόρασα με δικά μου χρήματα. Το φαρμακείο όμως είχε την ευγενή καλοσύνη να κάνει ένα δώρο για εσάς. Η επιλογή τους ήταν ένα σετ από Κορρέ, από τη σειρά Καστανιά Αρκαδική για επανόρθωση των ρυτίδων. Το σετ περιέχει την κρέμα προσώπου για κανονικές/μικτές επιδερμίδες και την κρέμα ματιών. Οι όροι θα είναι ελάχιστοι αλλά θα σας παρακαλέσω να τους ακολουθήσετε πιστά.
1ον. Να ακολουθήσετε το link για το site του φαρμακείου και μετά να γράψετε στο κουτάκι τα χρώματα του λογότυπου του φαρμακείου.
2ον. Να γίνετε follower στο blog μου και να γράψετε στο κουτάκι το όνομα σας.
3ον. Να κάνετε κοινοποίηση αυτή την ανάρτηση στο google+ και να αφήσετε το link της κοινοποίησης.
4ον. Να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook.


a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα λήξει 27/02/18 στις 00:00. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την επόμενη ημέρα. Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε τους όρους για να μπορέσετε να μπείτε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους.

                                                                          Σας φιλώ,
                                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers