Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επανορθωτική μάσκα ύπνου - Korres

   Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ακούσει κάποιον να μας λέει " Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει";;; Συνήθως είναι μία έκφραση που εκδηλώνει ειρωνεία, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνει την καλοτυχία που έχουμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Τι σχέση έχει όμως η συγκεκριμένη έκφραση με το συγκεκριμένο post;;


   Εδώ κι έναν μήνα περίπου χρησιμοποιώ την επανορθωτική μάσκα ύπνου του Κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο. Περιέχει 40ml σε παχύρρευστη υφή και δηλώνει ότι το 97% των γυναικών παρατήρησε βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας τους από το επόμενο πρωί. Υπόσχεται: Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης, επανόρθωσης υφής και λάμψης. Το άγριο τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με καθαρή βιταμίνη C μειώνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Το χαμηλό μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Η αλόη και το λάδι  jojoba  αφήνουν την επιδερμίδα πλήρως ενυδατωμένη, λεία, ξεκούραστη και λαμπερή. Χρήση: Μετά τον βραδινό καθαρισμό, απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνεται την μάσκα να απορροφηθεί χωρίς να ξεβγάλετε. Ιδανική και για καθημερινή χρήση.

   Εγώ την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά με μια κανονική ποσότητα, όχι παχιά στρώση, κι έχω δει τεράστια διαφορά στο πρόσωπο μου. Όταν ξυπνάω το πρωί βλέπω το πρόσωπο μου καθαρό σε σχέση με όπως ήταν πριν κάποιους μήνες, υπάρχουν κόκκινα σημάδια από τα σπυράκια που είχα, όμως το πρωί αυτά έχουν εξαφανιστεί εκτός των ενεργών σπυριών. Επίσης το δέρμα μου είναι τόσο μαλακό όλη μέρα σαν δέρμα μωρού και ξεκούραστο. Λαμπερό δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω διαφορά, αλλά αφήνει το δέρμα full ενυδατωμένο που σπάνια χρειάζομαι ενυδάτωση το πρωί. Δεν έχω δει διαφορά στην μικτή μου επιδερμίδα να την κάνει πιο λιπαρή, αλλά ούτε να την μειώνει. Βέβαια δεν εξαφανίζει τις κοκκινίλες όλες, αλλά με την συχνή χρήση βλέπω μεγάλη βελτίωση.


    Μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου βάζω τον ορό και την ενυδατική μου κι αφού απορροφηθούν πλήρως, απλώνω μία ελαφριά στρώση της μάσκας σε πρόσωπο και λαιμό. Στην αρχή την χρησιμοποιούσα πριν ξαπλώσω, πλέον, μετά το ντους μου νωρίς το βράδυ, ακολουθώ την παραπάνω διαδικασία και μετά απλώνω την μάσκα, ώστε μέχρι να ξαπλώσω να έχει απορροφηθεί.

   Ήδη τελείωσα το πρώτο βαζάκι κι έχω αγοράσει και το επόμενο. Θεωρώ ότι κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τύπους δέρματος. Βέβαια, το αρνητικό της είναι ότι δεν μπορούσα να βάλω ζιβάγκο όταν κρύωνα και φορούσα την μάσκα, γιατί τριβόταν κι έκανε κομματάκια στο λαιμό. Κατά τ' άλλα είναι εξαιρετικό προϊόν που λατρεύω και δεν θα σταματήσω να αγοράζω.

   Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!Φιλιά πολλά!!

                                                                 Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers