Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Favorites || June 2016

      Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν τελείωσε, κι είπα να σας δείξω τα προϊόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα περισσότερο.


      Γενικά αυτό τον μήνα έχω πολλά προϊόντα περιποίησης, ενώ για μακιγιάζ χρησιμοποίησα τις ελάχιστες φορές που βάφτηκα τα ίδια προϊόντα για το ίδιο μακιγιάζ. Θα ξεκινήσω λοιπόν με τα προϊόντα μακιγιάζ μιας και είναι τα λιγότερα.

      Το μοναδικό foundation που χρησιμοποίησα αυτό τον μήνα, μόνο για βράδυ όμως, είναι το wild rose foundation με spf 15 από τον Κορρέ. Σας είχα μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το συγκεκριμένο, προσφέρει κάλυψη, ελαφρύ αποτέλεσμα και αρκετή διάρκεια. Ενώ είναι σωληνάριο όπως το βλέπετε, έχει αντλία και δίνει την ποσότητα που χρειάζομαι. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
      Για concealer χρησιμοποίησα το Fit me από Maybelline. Τελειώνει, αλλά προσφέρει υπέροχη φωτεινότητα. Έχει πολύ καλή διάρκεια, δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές και το νιώθω ελαφρύ, χωρίς να κολλάει ή πολύ λιπαρό.
      Η επιλογή του ρουζ ήταν μίξη δύο τελείως διαφορετικών αποχρώσεων. Το ένα είναι το PB12 TERRA COTTA από NYX και το άλλο είναι το No 1 από Miss Cop. Το πρώτο είναι χρυσό με λάμψεις, ενώ το δεύτερο είναι ροζ με λάμψεις. Η μίξη και των δύο δίνει ένα γλυκό ροζ χρώμα με χρυσές λάμψεις. Εννοείται ότι δεν χρειάζομαι highlighter όταν τα φοράω.
      Επίσης, είχα δύο επιλογές κραγιόν. Ήταν η μόνη αλλαγή που έκανα στο μακιγιάζ μου. Την μία φορά χρησιμοποιούσα το Matte lipstick crayon No 10 από Golden Rose, ενώ την άλλη χρησιμοποιούσα το matt lasting lip color No 16 από radiant. Για τα matte lipstick crayon σας έχω μιλήσει εδώ. Όσο για τα matt της radiant είναι εκπληκτικά. Έχουν βελούδινη υφή, δεν μπαίνουν στις λεπτές γραμμές και δεν ξεραίνουν τα χείλη.



      Η μόνη παλέτα σκιών που χρησιμοποίησα είναι η Enhanted από Vivo. Χρησιμοποίησα τις 4 μαρκαρισμένες σκιές της φωτογραφίας. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ.
      Φυσικά, η μάσκαρα που χρησιμοποίησα ήταν η 3D fantastic lash μασκαρα από Golden Rose. Δεν θα σας κουράσω πολύ, δείτε εδώ αναλυτικά.
      Στα φρύδια χρησιμοποίησα έναν λατρεμένο συνδυασμό που μου ταιριάζει απόλυτα. Μιλάω για το eyebrow gel στην απόχρωση 01 brown από essence και το brow define mascara dark brown από MUA. Θέλω να σας κάνω αναλυτικό review για να δείτε την απόχρωση τους. Πρώτα περνάω τη mascara που μου δίνει γκρι χρώμα, κι ύστερα βάζω το gel που γίνεται ένα με το χρώμα των φρυδιών μου. Δεν κρατάνε τα φρύδια στη θέση τους πολύ καλά, αλλά δεν έχω δει ποτέ να φεύγει το χρώμα και να λερώνει το πρόσωπο μου.
      Δύο μολύβια που χρησιμοποιούσα σε κάθε μακιγιάζ είναι το eyebrow lifter από Catrice. Το βάζω κάτω από το φρύδι για να δώσει ομοιομορφία και να ανασηκώσει το φρύδι, ενώ το άλλο μολύβι που χρησιμοποιούσα ως eyeliner είναι το natural eye pencil στην απόχρωση brown από Lily Lolo. Είναι τόσο μαλακό, τόσο έντονη η απόδοση του, δίνει ένταση στο βλέμμα και δεν πάει πουθενά όσες ώρες κι αν το φοράω.
      Τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιώ συνέχεια τους τελευταίους μήνες, είναι η βάση ματιών από Avon στο χρώμα του δέρματος. Όταν απλωθεί στα βλέφαρα γίνεται ματ, προσφέρει ομοιομορφία στα βλέφαρα σβήνοντας τις φλέβες, δυσχρωμίες, κλπ. Κρατάει τις σκιές στην θέση τους όλη μέρα.  



       Θα συνεχίσω με την περιποίηση των μαλλιών μου. Πρώτο αγαπημένο είναι η δωρεά που έκανα. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Πριν την δωρεά όμως, και λόγω αρκετού μάκρους, έψαχνα πολύ τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον δικό μου τύπο μαλλιών. Έτσι, ξεκίνησα να "διορθώσω" τα ξηρά μαλλιά μου με το σαμπουάν με αμύγδαλο και λινάρι από Κορρέ και την μάσκα optimum oil repair από Orzene. Το κάθε προϊόν ξεχωριστά κάνει τα μαλλιά μου απαλά κι ανάλαφρα, φανταστείτε πόσο ακαταμάχητος συνδυασμός είναι όταν τα χρησιμοποιώ μαζί. Το σαμπουάν προσφέρει και όγκο. Τα προτείνω σε όσες έχετε ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα δείτε τεράστια διαφορά. Προσοχή, η μάσκα δεν βοηθάει στο ξέμπλεγμα των μαλλιών και είναι και το μειονέκτημα που έχει.
       Μετά το λούσιμο, χρησιμοποιούσα το leave in serum Erato από Fresh Line. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
       Και τέλος, χρησιμοποιούσα τον αφρό twisted double curling power got2b από Schwarzkopf. Είναι αφρός, όπου γίνεται ένα με τα μαλλιά, δεν τα κοκαλώνει, τους δίνει υπέροχο σχήμα που το διατηρεί ημέρες. Τα μαλλιά μου είναι ανάλαφρα, χωρίς να φαίνεται ότι έχω βάλει προϊόν styling. Βέβαια, το προϊόν αυτό λειτουργεί καλύτερα σε κοντά-καρέ μαλλιά απ' ότι σε μακριά. Όσο είχα τα μαλλιά μου μακριά, δεν έβλεπα κάποια διαφορά στην φυσική μου μπούκλα, και μετά τον ύπνο η μπούκλα ήταν "τσαλακωμένη" οπότε δεν έδινε διάρκεια. Τώρα όμως, βλέπω ότι τα μαλλιά μου είναι κάθε μέρα όπως ήταν την πρώτη ημέρα που λούστηκα. πολύ καλό.


       Θα συνεχίσω με τα προϊόντα προσώπου. Αυτό το μήνα τελείωσα κάποιες κρέμες, όμως όλο το μήνα χρησιμοποίησα ανελλιπώς τον ορό Magnolia από Κορρέ. Πολλές φορές τον χρησιμοποιούσα μόνο του και ένιωθα το δέρμα μου σαν να είχα βάλει κρέμα. Έχω μιλήσει για όλη την σειρά Magnolia εδώ.
       Κρέμες ματιών είχα ανοίξει αρκετές αυτό τον μήνα, περίεργο για μένα, μιας και θέλω να τελειώνω τα προϊόντα περιποίησης πριν ανοίξω καινούρια. Όμως, αυτή που με κέρδισε είναι η αντιρυτιδική κρέμα ματιών από Cera di Cupra. Είναι σε μορφή ανάμεσα ορού και κρέμας, με ένα πάτημα απλώνω κρέμα και στα δύο μάτια, προσφέρει ενυδάτωση και αφήνει απαλή την επιδερμίδα μου. Το μειονέκτημα της είναι η αντλία που πολλές φορές κολλάει και δεν κατεβαίνει.
       Το lip balm που χρησιμοποιούσα ασταμάτητα κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι το lip therapy coconut από Fresh Line με spf 15. Σας έχω μιλήσει εδώ.
        Τέλος, το καθαριστικό που χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ καθημερινά, είναι το Cleria face cleansing & demake up gel. Είναι αρκετά ελαφρύ για το πρόσωπο, δεν ένιωθα ότι καθάριζε την επιδερμίδα μου, ούτε την στέγνωνε και την αφυδάτωνε. Όμως, καθάριζε το δέρμα μου πολύ καλά, αφαιρούσε το μακιγιάζ μου με δύο περάσματα, αλλά το άρωμα του ήταν λίγο φαρμακείου. Είναι ένα καλό προϊόν που αξίζει για τα χρήματα του.


       Για το τέλος άφησα την περιποίηση σώματος. Για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου χρησιμοποίησα το pistachio & almond body milk και shower gel. Δεν θα σας κουράσω περισσότερο, θα δείτε αναλυτικό review εδώ.
       Για την απολέπιση του σώματος μου χρησιμοποίησα το honey cinnamon scrub από organic shop by Natura Siberica. Θα δείτε αναλυτικό review εδώ.
      Τέλος, το αγαπημένο μου καθαριστικό intim area foam από Frezyderm. Σας έχω πρήξει με το συγκεκριμένο. Κάθε φορά σας λέω ότι είναι το μοναδικό καθαριστικό που κάνει δουλειά σε εμένα. Καθαρίζει, απομακρύνει κακοσμίες, και ότι άλλο μπορεί να με κάνει να νιώθω άσχημα όταν είμαι με κόσμο.


      Τα αγαπημένα μου είναι αρκετά αυτό το μήνα, ελπίζω να μην σας κούρασα. Πείτε μου τα δικά σας αγαπημένα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Περιμένω τις δικές σας απόψεις.

                                                         Φιλιά πολλά,
                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers