Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

3D Fantastic Lash mascara - Golden Rose

    Τον τελευταίο καιρό αναζητώ και πειραματίζομαι με νέες μάσκαρες. Δεν ξέρω πόσες έχω ανοιχτές αυτή την στιγμή, όμως είναι αρκετές. Σήμερα ελπίζω να είναι το τελευταίο review για μάσκαρα για αρκετό καιρό. Θέλω να τελειώσω όλες όσες έχω ανοιχτές και ύστερα θα συνεχίσω να δοκιμάζω νέες για να επανέλθω ξανά με reviews.


    Σήμερα λοιπόν, όπως είδατε κι από τον τίτλο θα σας μιλήσω για την μάσκαρα 3D από Golden Rose. Την είχα αγοράσει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, αλλά δεν την είχα ανοίξει. Υπήρχαν άλλες μάσκαρα που αδημονούσα περισσότερο να τις δοκιμάσω. Έτσι, όταν έφτιαξα το νεσεσέρ μου για τον μήνα Ιούνιο, που ακόμη δεν σας το έχω δείξει, επέλεξα να δοκιμάσω κι αυτή τη μάσκαρα.


    Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό, με κοντές τριχούλες και το σχήμα του βοηθάει πολύ να πιάνει τις βλεφαρίδες από άκρη σε άκρη. Δίνει όγκο, αρκετό μήκος, ελάχιστο διαχωρισμό κι αρκετά έντονο χρώμα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι αφήνει κομματάκια στις βλεφαρίδες, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο όσο το άρωμα της. Μυρίζει απαίσια και έντονα. Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες, πρόσεξα ότι η άσχημη μυρωδιά έχει ελαχιστοποιηθεί πάρα πολύ και έγινε αρκετά ήπια.


    Η τιμή της είναι γύρω στα 5€. Εάν αγαπάτε το πλαστικό βουρτσάκι και θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι ελαφρώς κολλημένες, τότε πρέπει να τη δοκιμάσετε. Είναι αρκετά καλή. Όπως την βάζω το πρωί, έτσι την βρίσκω το βράδυ, χωρίς να έχει τρέξει, χωρίς να έχω λερωθεί αφού ιδρώσω, τίποτα. Η συσκευασία της δεν λέει ότι είναι αδιάβροχη, οπότε χαίρομαι πολύ το αποτέλεσμα της.

     Πείτε μου στα σχόλια εάν την έχετε δοκιμάσει και ποια είναι η γνώμη σας. Επίσης, θέλω να μου πείτε εάν θέλετε έστω και μετά από 15 ημέρες, να δείτε τα προϊόντα που επέλεξα να χρησιμοποιήσω τον Ιούνιο και τα έβαλα στο νεσεσέρ μου. Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!!

                                                                 Φιλιά πολλά,
                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers