Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Endless Touch / Soothing Gelled Body Oil - Avon

     Όσο ο καιρός γίνεται πιο καυτός, τόσο εμείς δεν αντέχουμε να έχουμε πολλά πολλά στο δέρμα μας. Όταν ξεκινήσει η έντονη ζέστη, γύρω στον Ιούλιο, δεν αντέχω να βάζω ούτε ενυδατική σώματος, είτε αυτή θα είναι gel είτε lotion είτε κι εγώ δεν ξέρω τι.


     Όμως, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, που ο ήλιος ήταν ακόμη καυτός, ανακάλυψα ένα gel σώματος που ναι μεν έκανε ότι και όλα τα υπόλοιπα, όμως πρόσφερε μία απίθανη δροσιά. Μιλάω για το endless touch από Avon, της σειράς Skin so Soft. Η συσκευασία γράφει ότι είναι πηχτό λάδι σώματος. Εμένα όμως η υφή του μου θυμίζει λεπτόρρευστο gel.


    Να σας πω ότι μυρίζει υπέροχα, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, η σύσταση του είναι αρκετά υγρή, οπότε χρειάζεται προσοχή να μην πέσει πολύ ποσότητα. Επίσης, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, το άρωμα του διαρκεί ελάχιστες ώρες, όμως εμένα με χαλάρωνε τα βράδια που το φορούσα. Το πιο σημαντικό όμως για το συγκεκριμένο προϊόν είναι η δροσιά που προσφέρει στο σώμα, παρόλο που δεν το είχα βάλει στο ψυγείο, κι η θερμοκρασία δωματίου ήταν αρκετά υψηλή, μιας και το είχα στο μπάνιο. Φανταστείτε λοιπόν να το είχαμε στο ψυγείο, εκεί θα ανακούφιζε κατά πολύ την ζεστή επιδερμίδα μας.


    Ξέρω ότι πολλές δεν αντέχουμε τον καύσωνα, και το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε όλη μέρα σε μία μπανιέρα με "παγάκια". Νομίζω ότι σας έχω την καλύτερη λύση με το συγκεκριμένο προϊόν. Εάν έχετε παρόμοιο πρόβλημα μαζί μου, αναζητήστε το στους καταλόγους της Avon. Ελπίζω να υπάρχει ακόμη!! Σας φιλώ κι ελπίζω να σας βοήθησα!!

                                                                     Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers