Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Project Pan #2 - 1st Update

     Μία καλή αφορμή για να τελειώσω κάποια προϊόντα μαζί είναι το Project pan, όπου το βλέπουμε λίγο και σαν παιχνίδι λόγω της μέτρησης που κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όσες δεν γνωρίζετε, το Project pan είναι ένα "πρόγραμμα στόχου", όπου επιλέγεις ποια προϊόντα θέλεις ή πρέπει να τελειώσεις και τα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση.

    Εγώ αποφάσισα ότι φέτος πρέπει να τελειώσω κάποια πράγματα, γιατί συνέχεια αποκτώ νέα και τα παλιά τα αφήνω στην άκρη. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησα να επιλέγω προϊόντα μακιγιάζ που θέλω να τελειώσω. Μπορείτε να δείτε εδώ τα προϊόντα που επέλεξα και τους λόγους για τους οποίους τα επέλεξα.

    Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα μακιγιάζ. Χρησιμοποίησα πάρα πολύ το κραγιόν του Κορρε 17 pink της σειράς Guava. Επειδή είναι αρκετά λεπτό, τελειώνει πιο γρήγορα. Χρησιμοποίησα αρκετά το baby lips από Maybelline. Το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ, γιατί λόγω χρώματος, την επόμενη ημέρα τα χείλη μου έχουν μία φυσική απόχρωση, σαν να τα δάγκωσα. Τέλος, το Xtreme Shine lip cream 06 pinky nude από Nyx, δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. Γενικά, αυτό το μήνα βάφτηκα ελάχιστα, χρησιμοποιώντας τα ίδια και τα ίδια προϊόντα.


    Στη συνέχεια χρησιμοποίησα αρκετά την πούδρα Mountain Calling 01 snow alert της essence. Πολύ λιγότερο χρησιμοποίησα τις πέρλες Face Pearls της Avon, αλλά τις χρησιμοποιούσα ξεχωριστά, πχ τις χρωματιστές για ρουζ, ενώ τις λευκές για highlighter. Υπέροχες!


    Τέλος, έμειναν δύο κολόνιες, τις οποίες χρησιμοποίησα πάρα πολύ και φτάνουν στο τέλος τους. Μιλάω για την Miss O από Oriflame και την Hypnotic απομίμηση του Dior.


    Η πρόοδος μου είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα για τις 21 ημέρες που χρησιμοποιώ τα προϊόντα. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να ανεβάσω αυτό το post πριν 6 ημέρες, όμως έλειπα ταξίδι και δεν τα κατάφερα. Σε 10 ημέρες περίπου θα δείτε το επόμενο update post με νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα επιλέξω μόλις τελειώσω κάποια από αυτά. Εσείς ποια προϊόντα θέλετε να τελειώσετε;;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!

                                                             Φιλιά πολλά,
                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers