Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Project Pan - The End

     Ακόμη μία πρόοδος ήρθε να σας ενημερώσει για το πόσο πολύ χρησιμοποίησα ή όχι τα προϊόντα που επέλεξα να τελειώσω τους τελευταίους τρεις μήνες. Μέχρι τώρα είναι δυόμιση μήνες, όμως επέλεξα να σταματήσω εδώ το project, γιατί έχω τελειώσει ήδη πολλά προϊόντα από αυτά που επέλεξα εξ αρχής κι άλλα που επέλεξα αργότερα.


     Ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσει εδώ το Project είναι επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες δεν χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα, η ζέστη είναι ανυπόφορη και εκτός αυτού δεν θέλω να περιορίσω τις επιλογές μου. Όταν με το καλό τελειώσει το καλοκαίρι, θα συμμαζέψω τα πράγματα μου και ίσως κάνω νέα projects.  Εάν θέλετε να δείτε τα προηγούμενα projects από την αρχή που ξεκίνησα και ποια προϊόντα τελείωσα στο ενδιάμεσο και τα αντικατέστησα, πατήστε εδώ.

     Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα που έφτασα στο τέλος τους τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα τα είχατε δει στα empties Ιουνίου εδώ. Balance Moisture Cream - Youth Lab (αναλυτικό review εδώ), Bioderma - Sensibio Eye, αρκετά καλή, αλλά όχι τόσο ώστε να την ξαναπάρω σίγουρα. Chance Eau Tendre Chanel - Ελιξίριο, άρωμα τύπου, όπου εξ αρχής δεν έμοιαζε τόσο με το αυθεντικό άρωμα και αλλοιώθηκε πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν θα ξαναπροτιμήσω το συγκεκριμένο μαγαζί για αρώματα τύπου. Τέλος, σήμερα μόλις τελείωσα την αντηλιακή Sun Screen - Frezyderm, είναι διάφανη με ματ τελείωμα, σε μορφή σαν σιλικόνη. Πολύ καλή και πιθανόν να την ξαναπάρω στο μέλλον.


      Τώρα θα δούμε τα προϊόντα που ναι μεν δεν τελείωσαν, όμως άλλα είναι ήδη αρκετά κοντά στο να τελειώσουν και σε άλλα έκανα θεαματική πρόοδο. Exfoliating foot cream - Frezyderm (αναλυτικό review εδώ), Wild Rose Serum - Korres, αρκετά καλό, με πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Σε καμία περίπτωση δεν είδα λείανση στις λεπτές γραμμές όπως υπόσχεται, αλλά σίγουρα αξίζει. Mango lip butter - Korres, προσφέρει ενυδάτωση, δεν θα έλεγα πλούσια κι άκρως επανορθωτική, επίσης δεν μου άρεσε ότι ενώ διατηρείτε 24 μήνες ανοιχτό, εμένα άρχισε να αλλοιώνεται στους 8 μήνες σχεδόν. Ήδη έχω κάνει τεράστια πρόοδο με αυτό, πιστεύω μέχρι τέλος του Αυγούστου θα το έχω τελειώσει. Τέλος, είναι η 8 σε 1 θεραπεία - Eveline, όπου στην αρχή που την αγόρασα δεν μου άρεσε καθόλου, όμως με τη χρήση του project την λάτρεψα. Τα νύχια μου είναι υγιή, σκληρά κι ανθεκτικά, δεν σπάνε εύκολα, ούτε ξεφλουδίζουν. Κι επίσης μπορώ να το φορέσω σαν βερνίκι και να φαίνονται τα νύχια μου περιποιημένα.


      Τέλος, είχα δύο προϊόντα μακιγιάζ, την CC cream - Bioten και το blush stick Natural - Korres, όπου δεν έκανα καμία πρόοδο, εκτός από την ελάχιστη που έκανα στην αρχή του project. Δεν θα τα δείτε σε φωτογραφία, όλες τα γνωρίζετε, αλλά κι αν όχι, μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες αναρτήσεις ώστε να τα δείτε. Την cc cream ήδη την έδωσα σε κάποια γνωστή μου, δεν μου άρεσε καθόλου, δεν κάλυπτε τίποτα, δεν καθόταν ομοιόμορφα στο δέρμα μου, δεν έμενε για αρκετή ώρα, ένιωθα ότι μόλις ακουμπήσω το πρόσωπο μου θα έφευγε. Ενώ το blush stick μου αρέσει πολύ, αλλά το χειμώνα δεν το χρησιμοποιούσα, πλέον το χρησιμοποιώ περισσότερο (δες εδώ).

     Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο μου που κατάφερα να τελειώσω τόσα προϊόντα και να φτάσω τόσα άλλα έστω μέχρι τη μέση. Είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα κάνω κι άλλα τέτοια projects, αλλά μέχρι τότε πείτε μου εάν εσείς καταφέρατε να τελειώσετε κάποια προϊόντα που έπρεπε να τελειώσουν. Να περνάτε όμορφα και να διασκεδάζετε!!

                                                               Φιλιά πολλά,
                                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers