Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αγορές Make Me Up και Make Up House

      Ξέρω ότι πάλι ψώνισα ενώ δεν έπρεπε, αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!! Έχω παραλάβει τις παραγγελίες μου από τις 15 του μήνα, κάποια από αυτά τα έχω δοκιμάσει, κάποια τα λάτρεψα, αλλά κάποια δεν πρόλαβα ακόμη να τα δοκιμάσω...

      Θα ξεκινήσω πρώτα από το Make Me Up, όπου έκανα και την πρώτη μου παραγγελία. Στο συγκεκριμένο site μπορείτε να βρείτε προϊόντα The Balm, Elegant, Beauty is Life, MMM κλπ. Γενικά στο συγκεκριμένο site δεν θα βρείτε οικονομικά προϊόντα, αλλά σε σύγκριση με άλλα sites σίγουρα θα είναι πιο οικονομικά.

     Η πρώτη μου επιλογή ήταν το Bahama mama. Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια που εάν δεν το αποκτούσα δεν θα το καταλάβαινα. Η απόχρωση του είναι καθαρό καφέ χωρίς λάμψεις όπου σβήνεται υπέροχα στο πρόσωπο. Η τιμή του είναι 16€.


     Επόμενο στη λίστα μου ήταν το κραγιόν της The Balm "Amanda Kissmylips". Έχω ήδη δύο από αυτή τη σειρά, όμως αυτό ενώ φαίνεται ένα υπέροχο καφέ χρώμα, δεν έχει έντονη απόδοση. Διακριτική θα έλεγα. Η τιμή του είναι 14,50€.


     Στη συνέχεια, είδα μία τετραπλή παλετούλα από MMM, Quad baked eyeshadow fire eyes. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Τα χρώματα όμως τα λάτρεψα και πιστεύω ότι ειδικά με βρεγμένο πινελάκι θα είναι μπόμπα το αποτέλεσμα στα μάτια. Η τιμή τους είναι 10,46€.


     Και τέλος, δεν άντεξα, κι αγόρασα το ρουζ Shimmer stack pink από MMM. Έχει υπέροχες αποχρώσεις, εκ των οποίων τα τρία χρώματα έχουν shimmer ενώ τα δύο είναι ματ. Είναι υπέροχο το αποτέλεσμα του καθώς και η λάμψη που προσφέρει το highlighter. Η τιμή του είναι 16,50€.


     Τέλος, μου έκαναν δώρο ένα χειροποίητο σαπουνάκι από Ιταλία. Μυρίζει εκπληκτικά, το έχω στο ντουλάπι του μπάνιου μου και μοσχοβολάει όλο.


      Επόμενη παραγγελία έκανα στο make up house. Βασικά, έκανα την παραγγελία αρχές Ιανουαρίου, αλλά έγραψα στα σχόλια της παραγγελίας μου εάν ήταν εφικτό να μου τη στείλουν μετά τις 15 του μήνα κι εκείνοι έστειλαν το πακέτο στην courier στις 14 για να το παραλάβω στις 15. Θετικότατη εντύπωση κι άκρως εξυπηρετικοί!!

      Τα προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω κι έγιναν αιτία για να κάνω την παραγγελία μου, ήταν τα πινέλα bdellium. Τα φλέρταρα αρκετό καιρό, αλλά επειδή τα θεωρώ ακριβά, τα προσπερνούσα. Όμως, υπέκυψα στον πειρασμό και πήρα τρία από αυτά. Το ένα είναι για foundation 953, και τα δύο είναι για τα μάτια. Το ένα είναι για την κόγχη 781 και το άλλο είναι pencil 780. Έχω χρησιμοποιήσει μόνο του προσώπου, παρόλο που είναι μικρό κάνει καταπληκτικό άπλωμα της βάσης, και δίνει ελαφρύ αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει αντιαισθητικές γραμμές προσώπου. Η τιμές τους είναι από 11-15,50€.



     Έπειτα πήρα δύο κραγιόν Milani. Να σας πω την αλήθεια, τα πήρα με μισή καρδιά, δεν μου γέμιζαν το μάτι. Όμως από όταν τα απέκτησα, τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Ή μάλλον, το ένα χρησιμοποιώ καθημερινά, το άλλο όχι και τόσο γιατί δίνει πιο έντονο αποτέλεσμα. Έχουν τρομερή διάρκεια!! Οι αποχρώσεις που επέλεξα είναι το 43 pretty natural και το 42 Rose Femme. Εγώ λάτρεψα το 42 που δίνει πιο φυσικό τελείωμα! Η τιμή του καθενός είναι 5,90€.



     Στη συνέχεια πήρα δύο μολύβια για τα φρύδια από Jordana. Το επάνω είναι το easybrow στην απόχρωση medium brown. Είναι μηχανικό μολύβι κι έχει στο πίσω μέρος πινέλο για να φτιάχνουμε τα φρύδια μας. Η τιμή του είναι 4,35€. Ενώ το δεύτερο είναι το Fabubrown στην απόχρωση dark brown. Αυτό το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Αν και κοκκινίζει ελαφρώς, ταίριαξε στα σκούρα φρύδια μου. Η τιμή του είναι 3,20€.


      Και τέλος, πήρα τη σκιά σε μολύβι από jordana 12h Made to Stay στην απόχρωση Continοus almond. Βάφει έντονα, και δεν φεύγει εύκολα από το χέρι. Στα μάτια μου το έβαλα μία φορά αλλά σαν βάση σκιάς και για λιγότερο από μία ώρα, οπότε δεν μπορώ να σας πω κάτι ακόμη.


      Αυτές ήταν οι αγορές μου. Μέχρι τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένη με τις επιλογές μου. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από από αυτά;;;; Πείτε μου ποια από αυτά σας ενδιαφέρουν περισσότερο για να τα δοκιμάσω πρώτα και να κάνω συντομότερα review. Ήδη έχω βάλει σε σειρά τα πινέλα και τα προϊόντα the Balm. Περιμένω τα σχόλια σας!!

                                                       Φιλιά πολλά,

                                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers