Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

January Glowbox 2015

      Happy New Me! Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, δίνουμε στον εαυτό μας τις μεγαλύτερες υποσχέσεις. Μια από αυτές είναι να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Για αυτήν την υπόσχεση εμείς συγκεντρώσαμε και σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα. Γιατί η καλή χρονιά από τον πρώτο μήνα φαίνεται. Και φέτος θα είναι ένας αληθινά όμορφος χρόνος.



     Ήρθε λοιπόν αρκετά υποσχόμενο το πρώτο κουτάκι Glowbox για τη νέα χρονιά και πάμε να δούμε τι περιέχει....

     Το πρώτο πράγμα που έπιασα μέσα από το κουτί ήταν η κρέμα ματιών από Dr K. Είναι ενυδατική/αντιγηραντική κρέμα ματιών με βιταμίνη A, υαλουρονικό οξύ που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους με το σύστημα Actiflow και τις σακούλες με το μαγικό τετραπεπτίδιο Eyeeryl. Μου αρέσει η συσκευασία της καθώς και την έξυπνη ιδέα της σπάτουλας. Περιέχει 15ml και κοστίζει 48€.


     Επόμενο προϊόν ήταν φυσικά η SteamCream, στην απόλυτα θηλυκή συσκευασία την οποία ήθελα να αποκτήσω. Έχω κάνει ήδη αναλυτικό review εδώ, καθώς έχω ήδη τελειώσει μία συσκευασία. Περιέχει 75ml και κοστίζει 17€.


     Στη συνέχεια είδα τη λούφα απολέπισης από Moroccan Natural. Δεν ενθουσιάστηκα με αυτήν ιδιαίτερα, όμως ίσως με εκπλήξει... Είναι δημιουργημένη από ρίζες vetiver, προσφέρει ευεργετική απολέπιση, απομακρύνει τις τοξίνες και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Κοστίζει 4,5€.


     Το πρώτο δείγμα που περιείχε το κουτάκι μου ήταν από Cowshed το body lotion. Περιέχει φυσικά υλικά που μπλέκονται γλυκά για να προσφέρουν μεταξένια υφή, απαλό άρωμα και μοναδική ευεξία. Τα 300ml κοστίζουν 23€. Πανάκριβο.


     Και τέλος, μία κούτσικη συσκευασία από Jane Iredale το Just kissed lio plumper Rio. Είναι πολλά περισσότερα από ένα κραγιόν. Με εκχύλισμα μέντας και ginger δίνει σούπερ όγκο στα χείλη, με αιθέρια έλαια λεμονιού, μανταρινιού, βούτυρου καριτέ και αλόη, απολεπίζει και ενυδατώνει. Η κανονική συσκευασία κοστίζει 26€.


     Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένη με το περιεχόμενο!!! Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα κουτιά του Glowbox και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που πρέπει να φτιάξουν ακόμη είναι τα δείγματα. Δεν μπορεί κάποιος, ή μάλλον εγώ να σχηματίσω άποψη για ένα προϊόν όταν περιέχει 10ml, πόσο μάλλον λιγότερα ml, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο πανάκριβο προϊόν. Κατά τα άλλα έμεινα αρκετά ικανοποιημένη και δεν μετάνιωσα την αγορά του συγκεκριμένου κουτιού. Απ' ότι είδα, σε όλους έστειλαν τα ίδια προϊόντα με τη διαφορά στην εταιρία Cowshed αντί για body lotion έστειλαν body wash. Εσάς σας άρεσε το κουτάκι;;;

                                                Φιλιά πολλά,
                                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers