Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

hand cream "I Love...."

    Το πρώτο και βασικό προϊόν που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας, όπου κι αν είμαστε, είναι μία καλή κρέμα χεριών, ώστε να ενυδατώσουμε και να καταπολεμήσουμε την ξηρότητα τους.... Πόσες από εμάς περνούν αλώβητες από την χειμερινή ξηρότητα των χεριών τους;;;;

    Εγώ είμαι στην κατηγορία των πολύ ξηρών επιδερμίδων στα χέρια, σε σημείο να είναι μία ανοιχτή πληγή. Γενικά στο νησί μου δεν μπορώ να πω ότι έχει πάρα πολύ κρύο, βέβαια υπήρχαν οι μέρες όπου είχε παγωνιά, αλλά την μεγαλύτερη ξηρότητα την παθαίνω με το παγωμένο νερό όπου πλένω τα χέρια μου.


    Σήμερα λοιπόν, μετά από την τόσο μεγάλη εισαγωγή, θα σας μιλήσω για μία κρέμα χεριών από την εταιρία I love... με άρωμα Rasberry & Blackberry. Είναι στα 75ml όπως οι περισσότερες κρέμες χεριών και κόστιζε 5,50€. Εγώ την αγόρασα από το e-shop του Glowbox πριν λίγους μήνες. Βέβαια μπορείτε να βρείτε την κρέμα και σε άλλα αρώματα όπως, strawberries & milkshake, coconut & cream, mango & papaya.

   Πιστεύω ότι όλες οι κρέμες θα μυρίζουν υπέροχα!! Η δική μου με τα berries μυρίζει θεϊκά, διαρκεί αρκετή ώρα στα χέρια μου και το χρώμα της κρέμας είναι ροζ-λιλά. Είναι ελαφρώς λεπτόρρευστη με αποτέλεσμα να απλώνεται πανεύκολα στα χέρια.


    Το πρώτο θετικό της συγκεκριμένης κρέμας, είναι ότι όση ποσότητα και να χρησιμοποιήσω, είτε είναι λίγη, είτε είναι λίγο περισσότερη από όση χρειάζομαι, θα απορροφηθεί γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα. Αμέσως μπορώ να πιάσω κάτι ή να ασχοληθώ με τον υπολογιστή μου. Δεν την αισθάνομαι καθόλου βαριά στα χέρια, αντίθετα, δίνει και κάποια δροσιά θα έλεγα.

    Το δεύτερο θετικό της είναι ότι αφήνει τα χέρια μαλακά. Όσο άγριο κι αν είναι το δέρμα, το κάνει να είναι πιο απαλό. Δεν κάνει θαύματα ώστε να διώξει τελείως το πρόβλημα, όμως βοηθάει να απαλύνει το άγριο δέρμα, κι όσο πιο συχνά την χρησιμοποιώ, τόσο πιο γρήγορα εξαφανίζεται την ξηρότητα.

     Και το τελευταίο θετικό της είναι ότι εξαφανίζει τα "λερωμένα σημάδια" στα σκασμένα σημεία. Τι εννοώ;;; Πόσες από εσάς δεν φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε για το φαγητό;;; Όταν καθαρίζετε τα φρούτα ή τα λαχανικά ή τις πατάτες όπου έχουν χώματα, δεν αφήνουν κάποια σημάδια στα σκασμένα σημεία των δαχτύλων σας;; Εμένα λοιπόν, αυτή την περίοδο επειδή τα χέρια μου ήταν ανοιχτή πληγή, οι δείκτες των χεριών μου είχαν κάποιες μαύρες γραμμές από τα λαχανικά που καθάριζα για το φαγητό. Χρησιμοποιούσα μία άλλη κρέμα όσο τα χέρια μου είναι ματωμένα και θα σας πω παρακάτω τους λόγους, όμως, μόλις έκλεισαν οι πληγές, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αυτή την κρέμα μιας και κοντεύει να τελειώσει. Μόλις λοιπόν έβαλα την κρέμα της I love.. στα χέρια μου, μέχρι την επόμενη μέρα είδα τα δάχτυλα μου πεντακάθαρα. Ούτε μαύρες γραμμές ούτε τίποτα.

     Όμως, το αρνητικό της κρέμας είναι ότι δεν κάνει καθόλου μα καθόλου σε σκασμένα χέρια όπου έχουν πληγές. Πρώτα πρώτα με έτσουζε απίστευτα. Δεν άντεχα καθόλου να την βάζω στα χέρια μου. Αντί να ανακουφίζει τα χέρια μου, πονούσα περισσότερο. Επίσης, εννοείται ότι δεν βοηθούσε καθόλου στο κλείσιμο των πληγών κι μετά το πρώτο πλύσιμο των χεριών μου, ξαν' άνοιγαν οι πληγές.

      Εάν κι εσείς έχετε πολύ σκασμένα χέρια όπου πληγώνουν πολύ εύκολα, δεν σας προτείνω να την πάρετε όσο δελεαστικές κι αν είναι οι μυρωδιές. Αντί να βλέπετε ανακούφιση στα χέρια σας, θα πονάτε περισσότερο. Όμως, εάν είστε άτομα που ναι μεν έχετε ελαφρώς ξηρά χέρια χωρίς όμως να ματώνουν, τότε σας την προτείνω ασυζητητί. Θα απαλύνει τα χέρια σας, θα έχουν υπέροχο άρωμα και θα είναι πάντα  "καθαρά".

       Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια κρέμα χεριών αυτής της σειράς;;; Ποιο άρωμα θα προτιμούσατε;;; Σε ποια κατηγορία τοποθετείτε το δικό σας δέρμα;;; Ήδη σας έχω ακόμη ένα review για κρέμα χεριών για πολύ σκασμένα χέρια. Σας ενδιαφέρει ώστε να είναι το επόμενο post;;;; Περιμένω τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας!! Φιλιά πολλά!!!

                                                                            Κωνσταντίνα                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers