Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Giveaway Body scrub & Body butter Sweeties (Closed)

     Σας είχα ενημερώσει για έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με το femme fatale στο facebook και ενθουσιαστήκατε!! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δείτε τι θα κερδίσει μία τυχερή και να λάβετε μέρος. Πρώτα όμως θέλω να ευχαριστήσω θερμά το femme fatale για τα δώρα που πρόσφερε σε εσάς.

     Επειδή εγώ για εμένα πήρα το Body lotion με άρωμα ρόδι για να το δοκιμάσω, οι υπεύθυνοι της παραγγελίας μου έβαλαν και για εσάς δύο τεράστια βαζάκια των 200ml απολεπιστικό σώματος και κρέμα-βούτυρο σώματος με άρωμα ρόδι. Το ρόδι είναι της εποχής και εκτός αυτού, είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Να σας πω ότι ζήλεψα αφάνταστα τα δώρα σας, αλλά ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να πάρω το ένα από τα δύο να τα δοκιμάσω.

      Μία τυχερή θα κερδίσει αυτά τα υπέροχα πραγματάκια που είναι ήδη συσκευασμένα και περιμένουν να σταλούν στον κάτοχο τους.


 Θα τα κερδίσει μία ή ένας εάν:

- είναι μέλος στο blog. Μην μπερδεύεσαι!!! Άλλο το είμαι μέλος στο blog, και άλλο ακολουθώ στο google+. Οι περισσότεροι αυτό κάνουν και ακυρώνονται οι συμμετοχές τους.

- κάνει Like στη σελίδα του femme-fatale στο facebook εδώ,

- κάνει Like στη σελίδα μου στο facebook εδώ,

- κάνει share τη φωτογραφία στο facebook εδώ. Μπορεί να κάνει κοινοποίηση μία φορά την ημέρα για περισσότερες συμμετοχές.

a Rafflecopter giveaway

    Οι κανόνες είναι απλοί και εύκολοι. Μην προσπερνάτε τα βήματα, σε περίπτωση που κερδίσετε θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας και δεν θα πάρετε το δώρο.

       Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 18/01 στις 24:00. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους!!


                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers