Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Body Scrub & Lip Scrub - Bomb Cosmetics

      Πριν αρκετό καιρό, ίσως περισσότερο από δύο μήνες, πήρα από το pharm16.gr τρία προϊόντα από bomb cosmetics. Τα δύο από αυτά τα δοκίμασα αρκετά και σήμερα αποφάσισα να σας πω την γνώμη μου. Θα σας μιλήσω λοιπόν για δύο απολεπιστικά, το ένα είναι για το σώμα και το άλλο για τα χείλη. Είχα κάνει πρόσφατα μία ανάρτηση με τις αγορές μου, οπότε μπορείτε να δείτε τα προϊόντα εδώ.



      Για το πρώτο προϊόν που θα σας μιλήσω είναι το lip scrub. Εγώ επέλεξα με γεύση pina colada. Δεν το επέλεξα ακριβώς, απλά δεν υπήρχαν άλλες γεύσεις τότε. Να σας πω ότι μυρίζει όντως pina colada πολύ έντονα. Πλέον, εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε περισσότερες στο site. Η ποσότητα του είναι 9ml και κόστιζε 4,05€. Δεν περιέχει parabens, όμως περιέχει αλκοόλ.

      Όταν άνοιξα το βαζάκι για να το δω, ήταν σαν να είχε "παγώσει". Είναι σε στέρεη μορφή και με την θερμότητα της τριβής λιώνει και βγαίνει προϊόν. Οι κόκκοι του είναι πολύ μικροί και όχι πυκνοί, αλλά ταυτόχρονα με την απολέπιση κάνει και ενυδάτωση στα χείλη. Δηλαδή στο δάχτυλο βγαίνει μια σχετικά διάφανη παχύρρευστη κρέμα με κόκκους. Θέλει πολύ προσοχή η τοποθέτηση του στα χείλη γιατί μπορεί να το "φάτε". Εγώ έχω σαρκώδη χείλη, και πάλι κάποιες φορές, έτρεχε το προϊόν και το ένιωθα στο στόμα μου. Όταν το αφαιρώ με νερό, νιώθω να μένει στα χείλη μου η κρέμα σαν Balm. Επίσης, να σας ενημερώσω ότι το καπάκι του είναι βιδωτό.

      Τέλος, εμένα δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οδηγίες χρήσης όπως υπήρχαν στα άλλα προϊόντα που πήρα, καθώς και ότι το βαζάκι είναι μικρό και δεν βολεύει καθόλου. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα πιο πλατύ βαζάκι από αυτό. Καθώς επίσης, οταν είχα περισσότερα πετσάκια στα χείλη, το scrub δεν έκανε την τέλεια απολέπιση, χρειαζόταν να το αφαιρέσω και να ξαναπροσθέσω προϊόν ώστε να αφήσει τα χείλη μου μαλακά και καθαρά. Να σας πω την αλήθεια, μου άρεσε σαν προϊόν, όμως δεν νομίζω να το ξαναπροτιμήσω για τους παραπάνω λόγους.


       Στη συνέχεια, θα σας μιλήσω για το body scrub το λεγόμενο scrupology στην ποσότητα των 365ml. Η τιμή του ήταν 8,96€, πανάκριβο προϊόν, δεν το συζητώ. Αυτό είχε οδηγίες χρήσης στο κουτί, αλλά και στο site. Όταν άνοιξα λοιπόν το δοχείο, είδα μόνο κόκκους ανακατεμένους με έλαια. Καμία σχέση με τα γνωστά scrub. Η μυρωδιά του βέβαια είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Η χρήση του για εμένα δεν ήταν ιδανική. Στο δικό μου δέρμα έκανε μία μέτρια απολέπιση, παρόλο που οι κόκκοι του ήταν άγριοι. Άφηνε το δέρμα μου μαλακό για λίγες ώρες, και μέχρι την επόμενη μέρα, έβλεπα το δέρμα μου όπως ήταν πριν τη χρήση του scrub.

       Περιττό να σας πω ότι το 1/3 από την ποσότητα που έπιανα στο χέρι μου για να την απλώσω στο σώμα μου, έπεφτε στην μπανιέρα.  Εκτός αυτού λοιπόν, έπρεπε κάθε φορά πριν τη χρήση του να το ανακατεύω καλά. Δεν ήταν όμως εφικτό κάθε φορά να έχω ένα κουτάλι ή οτιδήποτε άλλο για να το ανακατεύω μες στο μπάνιο και μάλιστα όσο ήμουν βρεγμένη. Οπότε υπήρξαν κάποιες φορές που το ανακάτεψα όπως μπορούσα με το χέρι μου. Και τέλος, το καπάκι του είναι κουμπωτό και δεν θα το έλεγα στεγανό. Είχα λοιπόν να το χρησιμοποιήσω μία εβδομάδα περίπου, ίσως και λίγο περισσότερο, και όταν το άνοιξα, είδα ότι είχε γίνει πέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και θεωρώ ότι ήταν η χειρότερη αγορά που έκανα τελευταία. Δεν άξιζε τα χρήματα του επ ουδενί. Δουλειά καλή δεν έκανε, το μισό προϊόν χανόταν κατά τη μεταφορά του προς χρήση, ήθελε του κόσμου το ανακάτεμα για να μην στεγνώσει, δεν έχει καλό καπάκι και στέγνωσε γρήγορα. Ποιος ο λόγος να δώσω τόσα χρήματα;;;; Δεν φαντάζομαι να νομίζετε ότι θα το ξαναπάρω εεε;;;;

       Πραγματικά, περίμενα πολύ περισσότερα και από τα 2, λόγω του ότι είχα ακούσει τόσο καλά λόγια για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, όμως απογοητεύτηκα πολύ με το body scrub. Ελπίζω η μάσκα να κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα θα μάθετε πως μου φάνηκε μόλις τη δοκιμάσω αρκετά.

       Θέλω πολύ να μάθω τις δικές σας απόψεις εάν τα δοκιμάσατε και πως σας φάνηκαν. Εάν εσείς τα βρήκατε εύχρηστα και τι δουλειά κάνουν στο δέρμα σας. Περιμένω τα σχόλια σας με ανυπομονησία. Φιλιά πολλά κούκλες!!!!

                                                 Κωνσταντίνα
     
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers