Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Brushes Collection Part #1

     Γεια σας όμορφες!!!! Σήμερα που έχω αρκετό χρόνο, αποφάσισα να σας μιλήσω για τη συλλογή των πινέλων μου και να σας πω πως μου φάνηκαν, εάν αξίζουν να τα δοκιμάσετε και που θα τα βρείτε. Στο  facebook σας είχα ρωτήσει εάν προτιμάτε να κάνω ένα post ή να τα χωρίσω, και όλες προτιμούσατε σε μία ανάρτηση. Όμως είναι πολλά και για να μην σας κουράζω, θα το χωρίσω σε δύο μέρη.

     Στο πρώτο μέρος θα σας μιλήσω για τα πινέλα που πήρα από το εξωτερικό. Αυτά που έχω είναι από elf, MUA, ebay και EECosmetics.Τιμές εννοείται ότι δεν θυμάμαι, γι'αυτό δίπλα σε κάθε πινέλο θα σας αφήσω το αντίστοιχο link.

 Θα ξεκινήσω πρώτα με το EECosmetics όπου ήταν και τα πρώτα πινέλα που πήρα. Δυστυχώς κάποια πινέλα δεν υπάρχουν πλέον στο site.


     Το πρώτο από πάνω προς τα κάτω, είναι υποτίθεται blending brush, είναι όμως πολύ σκληρό και πλατύ και δεν κάνει για blending, τουλάχιστον εμένα δεν με βόλεψε για αυτή τη χρήση. Καθώς επίσης, δεν με βόλεψε να απλώσω μία πουδρένια σκιά γιατί αφήνει πολλά κομματάκια κάτω από τα μάτια. Όμως, εγώ το χρησιμοποιώ για σκιές με glitter όπου τις ταμπονάρω στα βλέφαρα. Είναι πυκνό πινέλο, αλλά όπως είπα σκληρό. Είναι αρκετά οικονομικό, γι'αυτό άλλωστε το πήρα, αλλά δεν το προτείνω... (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

      Επόμενο είναι το angled brush, ένα γωνιακό πινέλο το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για να απλώσω σκιά στο κάτω βλέφαρο ή στην εξωτερική γωνία σαν eyeliner. Το έπλυνα και μόλις στέγνωσε άφησαν σαν κενά οι τριχούλες του, ενώ δεν μάδησε καθόλου. Αυτό δεν είναι τόσο σκληρό, αλλά δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα πλέον. Ήταν κι αυτό οικονόμικό, αλλά δεν υπάρχει πλέον στο site.

      Στη συνέχεια, είναι το lip brush, δηλαδή ένα πινέλο για τα χείλη, όμως κι αυτό δεν με βόλεψε, δεν έπαιρνε αρκετό χρώμα από το κραγιόν, και ενώ το άπλωνε ομοιόμορφα, όσο το έχτιζα άφηνε κενά. Κι αυτό είναι πολύ οικονομικό, αλλά ούτε αυτό σας το προτείνω. (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

      Και τέλος, είναι το large eyeshadow brush, το οποίο είναι ένα μεγάλο πυκνό πινέλο για σκιά. Μπορεί βέβαια να θεωρηθεί και πολυχρηστικό. Εγώ το χρησιμοποιώ για να απλώσω τη σκιά που χρησιμοποιώ σε όλο το μάτι ως βάση, ή για να απλώσω την βάση σκιών. Με έχει βολέψει απίστευτα. Όσες φορές το έπλυνα δεν μάδησε καθόλου. Είναι σχετικά μαλακό πινέλο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στο site. Ήθελα να πάρω άλλο ένα, αλλά δεν το πρόλαβα...

       Γενικά δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη από αυτά τα πινέλα, και το πιο σίγουρο είναι να τα δώσω, ίσως κάποια άλλη κοπέλα να τα χαρεί περισσότερο. Το μόνο που θα κρατήσω είναι το τελευταίο πινέλο που ευχαριστήθηκα πραγματικά!!!

       Στη συνέχεια, θα σας πάω σε μια γνωστή εταιρία που έχετε ακούσει τόσα και τόσα, την γνωστή σε όλες elf (Eyes Lips Face).


      Πρώτο από αριστερά προς τα δεξιά, είναι από τη μαύρη σειρά το small precision brush, το οποίο είναι πολύ πυκνό, πλατύ και μικρό. Εγώ το χρησιμοποιώ περισσότερο για να βάλω σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού, ή εάν θέλω να σβήσω το μολύβι όπου είναι πολύ λεπτή γραμμή στο κάτω βλέφαρο. Πολύ καλό πινέλο, οικονομικό και αξίζει. Δεν είναι τόσο μαλακές οι τριχούλες του, αλλά για τη χρήση που το θέλω με βόλεψε. (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

      Επόμενο είναι από τη λευκή σειρά το smudge eye sponge, το οποίο είναι για smoky look. Να σας πω την αλήθεια, το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Η μύτη του είναι στρογγυλή και βολεύει πολύ για την εξωτερική γωνία. Είναι πολύ οικονομικό και θα έλεγα καλό πινέλο. (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

       Στη συνέχεια είναι το blending eye brush, το οποίο είναι για να αναμιγνύει και να σβήνει τις σκιές. Είναι μαλακό πινέλο, πολύ οικονομικό, έχει υπέροχο και βολικό σχήμα, όμως μαδάει. Το μόνο μειονέκτημα του είναι αυτό.(Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

       Επόμενο είναι το defining brush, το οποίο είναι πυκνό και γωνιακό ώστε να απλώνει ομοιόμορφα και χωρίς κόπο τη σκιά στην κόγχη. Κι αυτό είναι οικονομικό, μαλακό, πολύ βολικό, όμως μαδάει απίστευτα. Στη φωτογραφία φαίνεται η τριχούλα που ετοιμάζεται να φύγει. (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

      Και τέλος, είναι το smudge brush, το οποίο είναι πολύ μικρό πυκνό και πολύ βολικό για τη σκιά μόνο στο κινητό βλέφαρο. Είναι το πιο βολικό πινέλο που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Όμως κι αυτό μαδάει πάρα πολύ!!!! (Μπορείτε να το βρείτε εδώ)

       Απογοητεύτηκα πλήρως από τα συγκεκριμένα πινέλα!!!! Ενώ από άλλες κοπέλες είχα ακούσει τα καλύτερα, σε εμένα και τα τρία πινέλα μαδούσαν. Σκέφτηκα ότι μετά το πλύσιμο θα ηρεμήσουν. Αλλά τίποτα. Συνεχίζουν. Κρίμα, γιατί είναι υπέροχα πινέλα και με βόλεψαν πάρα πολύ!!! Πραγματικά το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι μαδάνε και είναι και ο λόγος που δεν σας προτείνω να τα πάρετε. Βοηθούν πολύ στο μακιγιάζ, όμως μόλις τελειώσετε πρέπει να ψάχνετε το πρόσωπο σας για να αφαιρέσετε τις τριχούλες.

       Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για τα πινέλα από Make Up Academy (MUA).



       Το πρώτο είναι το E3 blending and shadow brush, το οποίο είναι αρκετά φουντωτό και καθόλου πυκνό. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην κόγχη, καθώς και στην τοποθέτηση σκιών. Εγώ το χρησιμοποιώ για όλο το μακιγιάζ των ματιών συνήθως... Είναι οικονομικό και μαλακό. Υπάρχουν και μαλακότερα πινέλα βέβαια!! Το χρησιμοποιώ εναλλάξ με ένα άλλο πινέλο που θα σας δείξω στο επόμενο post, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτό και σας προτείνω να το δοκιμάσετε εάν κάνετε κάποια παραγγελία. (Θα το βρείτε εδώ)

       Στη συνέχεια είναι το E1 eyeshadow brush, το οποίο είναι σχετικά σκληρό και δεν παίρνει προϊόν από όλα τα είδη σκιών. Πχ, τις μεταλλικές σκιές που συνήθως είναι πιο" σκληρές" δεν παίρνει πολύ ποσότητα με αποτέλεσμα να θέλει πολύ χτίσιμο. Σε κάποια μπορεί να της αρέσει αυτό βέβαια και να την βολέψει. Εμένα όχι και τόσο... (Θα το βρείτε εδώ)

     Και τέλος, είναι το E4 eyeliner brush, το οποίο έχει πολύ λεπτές τριχούλες, όπως τα περισσότερα πινελάκια στα υγρά eyeliner. Μου αρέσει πολύ γιατί μπορώ να κάνω λεπτή γραμμή χωρίς να ξεφεύγει το χέρι μου, αλλά και επειδή μετά τη χρήση του μπορώ να καλύψω τις τριχούλες με το καπάκι του. Πολύ καλό προϊόν που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. (Θα το βρείτε εδώ)

      Γενικά, πιστεύω ότι τα πινέλα της MUA αξίζουν να τα δοκιμάσετε και σίγουρα θέλω να πάρω και άλλα. Έχει βγάλει μάλιστα και νέα πινέλα, από τα οποία έχω ξεχωρίσει κάποια για το πρόσωπο... ελπίζω να παραγγείλω σύντομα!!

     Τα τελευταία πινέλα που πήρα από το εξωτερικό (από το εσωτερικό όπως καταλάβατε συνεχίζω και αγοράζω), ήταν από το ebay. Είναι ένα σετ το οποίο λέει ότι είναι για τη μύτη και τα μάτια, όμως εγώ θα έλεγα ότι είναι πολυχρηστικά.



     Πρώτο από αριστερά είναι το smudge brush, το οποίο είναι πολύ βολικό για την κόγχη σε εμένα που έχω μεγάλη απόσταση από το μάτι μέχρι το φρύδι, βολεύει απίστευτα για κοψίματα καθώς και για highlighter. Το έχω ερωτευτεί και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά.

     Το επόμενο είναι  το διπλό πινέλο για τα μάτια. Από τη μία πλευρά έχει το κλασσικό σφουγγαράκι σκιών και από την άλλη έχει πυκνό πλατύ πινέλο που είναι σχετικά μαλακό, όμως βολεύει αρκετά για την τοποθέτηση των σκιών. Αυτό δεν το χρησιμοποιώ τόσο μιας και έχω βρει άλλα που με βολεύουν καλύτερα...

     Στη συνέχεια είναι το eyeshadow brush, είναι σαν το προηγούμενο σχεδόν μόνο που είναι γωνιακό και χρησιμοποιείται σχεδόν για τα πάντα στο βάψιμο των ματιών.

    Έπειτα είναι το nose shadow brush, το οποίο χρησιμοποιείται για τις σκιάσεις στη μύτη, καθώς και για να απλώσει το foundation στις γωνίες της μύτης όπου το μεγάλο πινέλο δεν μπορεί εισχωρήσει, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ και στα μάτια σας eyeliner στο κάτω βλέφαρο. Κι αυτό πολύ βολικό, μαλακό και χρήσιμο.

     Τέλος, είναι το nose shadow brush, όπου είναι ένα παχύ πυκνό πινέλο, γωνιακό. Εγώ το χρησιμοποιώ για Highlighter μόνο. Είναι το μόνο πινέλο  από το σετ που έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ.

     Να σας πω ότι το σετ έχει άλλο ένα, το eyeliner brush, μόνο που είναι σαν το μαύρο πινέλο της elf και το χρησιμοποιώ ακριβώς σαν εκείνο. Το έδωσα σε μια φίλη μου να το δοκιμάσει γιατί ήθελε να πάρει το σετ (τα άλλα τα δοκίμασε μία φορά και ξετρελάθηκε) και δεν το είχα να το δείτε και εσείς.

     Μπορείτε όμως να δείτε εδώ όλο το σετ, καθώς επίσης, μπορείτε να το βρείτε και σε άσπρο μαύρο, όχι μαύρο καφέ όπως τα δικά μου. Μου άρεσαν πολύ όλα, και παρόλο που είναι τόσο οικονομικά δεν έχουν χάσει ούτε τρίχα, ούτε χάλασε το σχήμα τους.

     Αυτά είχα να σας πω για τα συγκεκριμένα πινέλα... Αύριο θα δείτε και τη συνέχεια!!! Ως τότε... πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά και πως σας φάνηκαν;;;; Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο απόγευμα!!

                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers