Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

NYX matte Lipsticks

    Πριν λίγο καιρό έκανα δύο παραγγελίες από NYX. Πήρα λίγα πράγματα, εκ των οποίων είναι τα κραγιόν από τη Matte σειρά. Επειδή η NYX δεν έχει online shop στην Ελλάδα, ο τρόπος παραγγελίας γίνεται μέσω e-mail, είτε μέσω τηλεφώνου. Θα βρείτε τα προϊόντα τους στον κατάλογο, αλλά για τιμές θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Εγώ είχα επιλέξει την πρώτη εκδοχή επικοινωνίας. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, το Mail για παραγγελίες είναι sales@nyxcosmetics.gr. Πάμε όμως να σας πω τη γνώμη μου για τα κραγιόν.


    Όπως ξέρετε ήδη τα έχω λατρέψει, τα έχω βάλει ήδη στα αγαπημένα μου κραγιόν από τις πρώτες ημέρες που τα δοκίμασα. Αυτό που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο είναι το Bloody Mary, το οποίο το φορούσα καθημερινά, σχεδόν όλη μέρα. Είναι από τις πρώτες μου επιλογές όταν θέλω να βάλω έντονο κραγιόν. Το Alabama επειδή είναι αρκετά σκούρο και δεν πάει τόσο για καλοκαίρι, το χρησιμοποίησα ελάχιστα ώστε να αποκτήσω άποψη και γι' αυτό. Το χρησιμοποιούσα ταμποναριστά ώστε να δώσει πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Πλέον το χρησιμοποιώ συχνότερα μιας και μπήκαμε στο φθινόπωρο! Όσο για το Nude Diaphane το έχω για να ανοίγω κάποια σκούρα κραγιόν.

     Η άποψη μου;;;; Έχουν υπέροχη υφή!!! Ενώ είναι matte, όταν τα φοράω νιώθω τα χείλη μου βελούδινα και σχετικά γυαλιστερά, όσο μπορεί να γυαλίζει ένα ματ κραγιόν. Απλώνονται στα χείλη σαν βούτυρο, και δεν χρειάζεται να περάσω το πάνω και το κάτω χείλος με το κραγιόν. Αρκεί να βάψω το ένα, και να ακουμπήσω τα χείλη μου ώστε να απλωθεί και στο άλλο χείλος. Τόσο έντονο αποτέλεσμα έχουν! Επίσης δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη. Όσες ξέρετε τα κραγιόν της Golden Rose τα Velvet Matte, έχω να πω ότι της NYX είναι ακόμη πιο "βελούδινα" και πιο "ενυδατικά". Τέλος, όσες φορές τα χρησιμοποίησα, ποτέ δεν έβαλα lip liner. Έχουν τρομερή διάρκεια, ειδικά εάν βγάλω το περίσσιο κραγιόν, δηλαδή να ταμπονάρω τα χείλη μου με μια χαρτοπετσέτα. Μου έχει τύχει επίσης να τα φοράω όλη μέρα, χωρίς να ανανεώσω καθόλου το κραγιόν και φυσικά έφαγα και ήπια αρκετές φορές.


    Για τα κραγιόν, δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω. Όμως οι θήκες τους είναι ψεύτικες. Τι εννοώ;; Είναι πλαστικές και καθόλου γερές. Ενώ όταν τα χρησιμοποιούσα στην αρχή ήταν μια χαρά, όσο περνάει ο καιρός και  τα χρησιμοποιώ περισσότερο, οι θήκες "χάλασαν". Βάζω κραγιόν στα χείλη μου και η θήκη κουνιέται, με αποτέλεσμα να μην βάζω ομοιόμορφα το κραγιόν και καθόλου σταθερά. Για να είμαι σίγουρη, βάζω πλέον κραγιόν με πινέλο. Παρόλ' αυτά, η συσκευασία κλείνει σταθερά. Το πρόβλημα είναι στη βάση του κραγιόν από ότι κατάλαβα.

     Η αλήθεια είναι ότι είναι τεράστιο ελάττωμα η συσκευασία και ενώ θέλω να πάρω και άλλα χρώματα, το σκέφτομαι πολύ. Είναι κρίμα να είναι τόσο υπέροχο το προϊόν και η συσκευασία να το μειώνει. Εάν έχετε δοκιμάσει εσείς κάποιο, πείτε μου για τη θήκη εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα, ίσως επειδή "ταξίδεψαν" πολύ, οι courier να τα πετούσαν και να ήρθαν σε αυτή την κατάσταση σε εμένα.


    Εάν δεν έχετε πρόβλημα με τη συσκευασία και σας αρέσουν τα χρώματα, εγώ τα προτείνω! Μου αρέσουν πάρα πολύ! Ίσως να ήμουν εγώ άτυχη. Τι να πω.... Σύντομα θα σας κάνω review και για τα lip cream πάλι της matte σειράς της NYX. Αυτά από εμένα!! Σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

                                             Φιλιά πολλά, Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers