Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τι αγόρασα στην Αθήνα;;;

     Την προηγούμενη εβδομάδα, πήγα για λίγες ημέρες στην Αθήνα για δουλειές. Έκανα ας πούμε και τις διακοπές μου όσο μπορούσα, αλλά δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο. Τουλάχιστον ξέφυγα λίγο από τη ρουτίνα του καλοκαιριού!! Δεν είχα που λέτε χρόνο και δεν έφυγα καθόλου σχεδόν από την Κυψέλη όπου έμενα. Δυστυχώς δεν κατέβηκα καθόλου κέντρο, ούτε για να χαζέψω....

     Οι πρώτες μου αγορές που με ενθουσίασαν, ήταν από το super market ΑΒ. Βρήκα τα Lip Butter από Liposan και πήρα και τα 2 -vanilla & macadamia, frambuesa-. Όσο ήμουν Αθήνα χρησιμοποιούσα το δεύτερο. Μου άρεσε αρκετά, τόσο το άρωμα του, όσο και η ενυδάτωση που προσφέρει. Στην αρχή όμως που το τοποθετώ στα χείλη μου το νιώθω βαρύ, πρώτη φορά έχω αυτή την αίσθηση με προϊόν για τα χείλη. Πάντως, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι δεν γυαλίζει όπως τα lip balms και δεν φαινόταν ότι φορούσα κάτι στα χείλη μου. Το άλλο lip butter με τη βανίλια δεν το χρησιμοποίησα γιατί έχω ήδη πολλά ανοιχτά και δεν θέλω να μου χαλάσουν. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, για το ένα τουλάχιστον. Το καθένα κόστιζε 2-3€ αν θυμάμαι σωστά.


    Και η επόμενη αγορά μου από τον ΑΒ είναι λίγο άσχετη, αλλά βασική. Πήρα 2 θηκούλες για τις οδοντόβουρτσες. Είναι πολύ χαριτωμένες και τις λάτρεψα. Έχουν βεντούζα στο πίσω μέρος τους, σε περίπτωση που θέλετε να την έχετε μόνιμα μπροστά στο νιπτήρα, κλπ. Μου άρεσαν γιατί τα ματάκια και το στόμα είναι ανοιχτά, οπότε η οδοντόβουρτσα παίρνει αέρα και στεγνώνει πιο καλά. Κόστιζαν περίπου 2€ νομίζω, ίσως και λιγότερο.


     Έπειτα, πήγα στα Hondos Center στην Πατησίων. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει στο συγκεκριμένο, είχα πει σε κάποιο βίντεο ότι ήταν άδειο. Ενώ έχει σταντ για όλες τις εταιρίες, τις μεγάλες ειδικά, τα ράφια ήταν άδεια. Υπήρχαν όμως σε κάποια σταντ testers. Τι έχει συμβεί με το συγκεκριμένο Hondo δεν γνωρίζω. Τέλοσπάντων! Την προηγούμενη φορά λοιπόν απογοητεύτηκα και είχα πει ότι δεν θα ξαναπάω, εφόσον όμως δεν είχα χρόνο για να πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα, είπα ας ξαναπάω, που ξέρεις, μπορεί να το γέμισαν. Όπως είπα ήταν άδειο, όμως αυτή τη φορά δεν είχε ούτε πωλήτριες. Την προηγούμενη φορά υπήρχαν και 2 άτομα σε κάθε όροφο, αυτή τη φορά ήταν άδειο. Μόνο στον πρώτο όροφο ήταν μία κοπέλα στο ταμείο η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο. Στο ισόγειο που είχε και 2-3 εταιρίες που μπορεί κάποια να ήθελε βοήθεια, ήταν μόνο οι security. Απελπισία. Ευτυχώς βρήκα να πάρω κάποιες σκιές από Adriana Karembeu. Κόστιζαν μόνο 6€ η καθεμία επειδή δεν ήταν σε κανονική θήκη. Πήρα 3 σκιές τις οποίες τις χρησιμοποίησα στην Αθήνα και τις λάτρεψα. Έχω ήδη άλλη μία με την συσκευασία και το καθρεφτάκι της και κόστιζε 12€, οπότε με σύμφερε καλύτερα έτσι. Τα νούμερα τα βλέπετε κάτω από κάθε σκιά. Σας τις προτείνω!!


      Την τελευταία μέρα, βρήκα λίγο χρόνο και ανέβηκα στην πλατεία της Κυψέλης, όπως ανέβαινα όμως είδα ένα μαγαζί με καλλυντικά, το οποίο το γνώριζα γιατί είχα ψωνίσει και παλιότερα, αλλά θυμόμουν ότι είχε ακριβές εταιρίες μέσα. Όπως περνούσα, είδα ότι έχει χύμα κολόνιες, ε δεν μπορούσα να αντισταθώ. Πήρα το άρωμα Hypnotic. Το πήρα σε πλαστικό μπουκαλάκι και κόστιζε 4€ τα 30ml. Αυτά τα αρώματα είναι ανάλογα το εσάνς που θα βάλεις μέσα, δεν είναι στάνταρ όπως τα Μενούνος. Το λατρεύω το άρωμα, και σας προτείνω να το μυρίσετε τουλάχιστον.


     Όσο όμως περίμενα να βάλουν το άρωμα στο μπουκαλάκι, πήρα και άλλα πράγματα. Πήρα από MD ένα μανό, dusty φούξ, που πηγαίνει πολύ για αυτή την εποχή, να μην μπούμε κατευθείαν στα σκούρα χρώματα. Κόστιζε 4€.


      Πήρα επίσης ένα lip liner από MD το νούμερο 207, είναι ένα υπέροχο πορτοκαλί. Το χρησιμοποίησα μία φορά, και μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλή διάρκεια. Το lip gloss που είχα βάλει είχε φύγει, το μολυβάκι έμεινε σταθερό για αρκετές ώρες. Το μολύβι επάνω γράφει ότι δεν έχει parabens ότι είναι δερματολογικά ελεγμένο και ότι είναι μαλακό και μακράς διάρκειας. Κόστιζε γύρω στα 2€.


     Πήρα άλλο ένα lip liner, από την εταιρία Adamo αυτή τη φορά. Είναι μηχανικό και είναι το Νο82 pink Rose. Γράφει επάνω ότι είναι αδιάβροχο. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.


     Πήρα επίσης από seventeen το longstay μολύβι Νο14 για τα μάτια. Το είχα και παλιότερα και το είχα καταευχαριστηθεί!!


      Και τέλος, πήρα 2 μολύβια από erre due σε μπλε αποχρώσεις. Το πετρόλ είναι το Νο29 και το μπλε είναι το Νο87.


     Και οι τελευταίες αγορές μου είναι από το κατάστημα beauty town. Επιτέλους κατάφερα να το επισκεφτώ. Είναι μικρό μαγαζί, αλλά χάνεσαι εκεί μέσα. Δεν είχα χρόνο και δεν ανέβηκα και στον επάνω όροφο με τα προϊόντα περιποίησης, ίσως κάποια άλλη φορά. Πήρα και από εκεί τη Hypnotic κολόνια, ναι ξέρω, έφαγα κόλλημα!! Τα 100ml εεε, μην ξεχνιόμαστε!! Και κόστιζε 6 ή 7€. Τίποτα!!


     Πήρα ακόμη 2 μολύβια erre due, το μαύρο Νο01 και το μπεζ Νο80. Νομίζω κόστιζαν γύρω στα 5,20€ το καθένα. Και δυστυχώς δεν τα έχουν στο online shop.


     Δεν θα μπορούσα να μην πάρω βερνίκια νυχιών. Και εννοείται είναι και τα 2 από Golden Rose. Χρησιμοποίησα μόνο το ροζέ, και είναι υπέροχο. Είναι σαν το γαλατερό χρώμα, αλλά σε ροζ, και χωρίς ιδιαίτερη κάλυψη, δηλαδή, δεν φαίνονται βαμμένα τα νύχια μου, αλλά περιποιημένα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, πάντως θα το δείτε σίγουρα φορεμένο τις επόμενες ημέρες. Το κοκκινάκι δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, αλλά θα το δείτε κι αυτό κάποια στιγμή φορεμένο!


     Και τέλος, πήρα 3 μάσκες προσώπου από beauty formulas. Η πρώτη είναι με αγγούρι για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση και  βγαίνει σαν φίλμ . Η δεύτερη είναι με βερύκοκο για ηρεμία και αναζωογόνηση και βγαίνει με νερό. Και η τρίτη είναι με γιαούρτι φράουλας για να δώσει οξυγόνο στο δέρμα;;; Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτήν, αλλά θα σας πω εντυπώσεις σύντομα.


     Και έπειτα από όλες μου τις αγορές, μου έδωσαν δώρο ένα δείγμα αφρόλουτρου με άρωμα ginger, έχει υπέροχο άρωμα. Όταν κάνω σαπουνάδα μυρίζει όλο το μπάνιο φρουτένια, αλλά μόλις ξεβγάλω τον αφρό, το άρωμα φεύγει, δυστυχώς!


      Αυτές ήταν οι αγορές μου από την Αθήνα. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη με όσα πήρα, θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και σίγουρα θα σας πω πως μου φάνηκαν!! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλά!!

                                                                  Κωνσταντίνα Ν.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers