Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αγορές NYX

      Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να δοκιμάσω προϊόντα NYX. Από ένα βίντεο της Φωτεινής από το κανάλι beautybyKatina που μας ενημέρωνε πως μπορούμε να κάνουμε παραγγελία, αποφάσισα να πάρω κι εγώ κάποια πράγματα. Για να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο της εταιρίας για να επιλέξετε προϊόντα, πατήστε εδώ. Αρχικά έστειλα e-mail στην εταιρία (sales@nyxcosmetics.gr) με τα προϊόντα που με ενδιέφεραν ρωτώντας τις τιμές τους και εάν υπάρχουν στο κατάστημα. Οι άνθρωποι μου απάντησαν άμεσα, για τις τιμές και τον τρόπο αποστολής και πληρωμής. Με ενημέρωσαν επίσης για κάποια προϊόντα που δεν υπήρχαν και μου είπαν ποια από αυτά περιμένουν να παραλάβουν. Αρχικά λοιπόν πήρα 4 πράγματα.
 
     Να σας πω ότι την παραγγελία μου την έκανα την περίοδο που είχε εκπτώσεις 30% και οι τιμές θα είναι με την έκπτωση. Επίσης να σας πω ότι ήρθαν καλά συσκευασμένα, με φούσκες γύρω γύρω από το δέμα και τυλιγμένα με αρκετές στρώσεις ρυζόχαρτο. Η παραγγελία έφυγε από το κατάστημα τους την ίδια μέρα σχεδόν που την έκανα, και την επόμενη ή την μεθεπόμενη την είχα στα χέρια μου!! Επίσης τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ ΜΟΝΟ εάν πληρώσετε με αντικαταβολή και εάν το συνολικό ποσό είναι μέχρι 40€. Εάν ξεπερνάει τα 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξάρτητα με το βάρος. Επίσης, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε μεταφορικά, μπορείτε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες μιλήστε με τους υπεύθυνους.

   Πρώτα λοιπόν, πήρα να δοκιμάσω 2 κραγιόν από τη matte σειρά. Το ένα είναι το 07- Alabama και είναι ένα καφέ-μπορντό χρώμα. Το άλλο είναι το 18- Bloody Mary και είναι ένα φούξια χρώμα. Η τιμή για το κάθε ένα ήταν 7,95€. Είναι υπέροχα χρώματα με υπέροχη υφή και διάρκεια! Σύντομα θα σας κάνω review.


   Επίσης πήρα και το gel eyeliner στην μαύρη απόχρωση το οποίο κόστιζε 12,95€. Το δοκίμασα μία φορά και ήταν πολύ εύκολο στη χρήση και πολύ έντονη η απόδοση του.


   Και τέλος, πήρα μία μονή σκιά από τη matte σειρά το Νο 16- dance the tides. Η τιμή της ήταν γύρω στα 4€. Είναι υπέροχο χρώμα. Τη χρησιμοποίησα χωρίς βάση και είχε σχετικά καλή διάρκεια. Επίσης τη χρησιμοποίησα και μόνη στην κόγχη και ήταν υπέροχο το αποτέλεσμα.


      Και πριν λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι παρέλαβαν κάποια προϊόντα που είχα ζητήσει και δεν υπήρχαν. Σήμερα παρέλαβα το δέμα, οπότε δεν δοκίμασα τίποτα ακόμη.
  Πήρα ακόμη μία σκιά μονή matte Νο15 Skinny dip. Μου αρέσει πάρα πολύ το χρώμα, είναι μοβ-καφέ χρώμα, εντυπωσιακό.


   Πήρα και 2 matte lip cream. Κόστιζαν περίπου 6€. To ένα είναι το 10 Monte Carlo, σκούρο κόκκινο, και το άλλο είναι το 01 Amsterdam, πορτοκαλοκόκκινο, αλλά όχι έντονο. Μου άρεσαν και τα 2 πολύ. Η υφή τους είναι τόσο βελούδινη και απλώνεται πάρα πολύ ωραία!!


      Αυτές ήταν λοιπόν οι αγορές μου!! Εννοείται ότι πήρα κάτι και για εσάς που θα το δείτε σύντομα!!! Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε!!!

                                                Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers