Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

review Twist Eyeshadow by Korre

      Τι κάνετε κορίτσια μου;;;; Εάν θυμάστε, πριν λίγο καιρό, πήρα από online φαρμακεία τις σκιές- μολύβια του Κορρέ!! Εάν θέλετε να δείτε από που τις πήρα και πόσο κόστιζαν πατήστε εδώ. Θέλετε να τις δούμε αναλυτικά και να μάθετε πως μου φάνηκαν;;;;

      Οι σκιές είναι 6 συνολικά, αλλά εγώ έχω στην συλλογή μου τις 5. Σύντομα βέβαια θα πάρω και την 6η που είναι η Metallic Black. Η σειρά αυτή ονομάζεται Volcanic Minerals Twist Eyeshadow και η τιμή κυμαίνεται ανάλογα το φαρμακείο που θα επισκεφτείτε. Πάμε όμως να δούμε αυτές που έχω τώρα στην κατοχή μου!! Θα ξεκινήσω να σας λέω τους αριθμούς και τα ονόματα από αριστερά προς τα δεξιά όπως τις βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. 29 Golden Bronze, 11 Ivory, 68 Golden Pink, 33 Grey Brown, 46 Olive Green.


     Όλες οι σκιές αλλάζουν χρώμα ανάλογα το φωτισμό εκτός την Ivory. Όλες οι υπόλοιπες γίνονται δίχρωμες ή μονόχρωμες ανάλογα το φωτισμό και τη σκίαση που μπορεί να υπάρχει. πχ. Εγώ ξετρελάθηκα με τη Golden pink, γιατί βγάζει και χρυσό και ροζ, αλλά όταν την φοράω και στην κόγχη και ο φωτισμός δεν αναδεικνύει εκείνο το σημείο του ματιού, κάνει το μάτι μου να φαίνεται σαν να έχω βάλει πιο σκούρα σκιά στην κόγχη. Δεν ξέρω εάν σας έδωσα να το καταλάβετε, αλλά εγώ ξετρελάθηκα!!


    Τις έχω χρησιμοποιήσει όλες, και η απόδοση τους είναι άψογη με ένα πέρασμα και η διάρκεια τους είναι τρομερή. Μένουν στα βλέφαρα μέχρι να τις αφαιρέσω. Εγώ τις φορούσα όλη μέρα, περπατούσα, πήγα γυμναστήριο, ίδρωσα όσο δεν πάει και όμως δεν έπαθαν τίποτα. Και όταν λέω όλη μέρα το εννοώ! Πάνω από 12 ώρες. Επίσης δεν φεύγουν με νερό και σαπούνι. Μόνο με ντεμακιγιάζ και καλύτερο κατά την άποψη μου είναι το νεράκι ντεμακιγιάζ και όχι το γαλάκτωμα. Να σας πω όμως ότι εγώ έχω ξηρά προς κανονικά βλέφαρα. Η Κατερίνα από το κανάλι Κατερίνα Μ. στο βίντεο της αναφέρει ότι έχει λιπαρά βλέφαρα και δεν έχουν τόσο καλή διάρκεια όσο εμένα. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε μία απόχρωση μόνο να δείτε εάν σας ταιριάζει και εάν είναι σταθερή σε εσάς και ύστερα εάν θέλετε δοκιμάζετε και άλλες αποχρώσεις.

     Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη. Βάφετε την περιοχή του ματιού που θέλετε και κατευθείαν απλώνετε τη σκιά. Εάν καθυστερήσετε, η σκιά θα έχει στεγνώσει και δεν θα κάνετε δουλειά. Εγώ κάποιες φορές, απλά τοποθετώ τη σκιά στο κινητό βλέφαρο χωρίς να τη σβήσω και στην κόγχη βάζω μία πουδρένια σκιά και είναι μια χαρά! Επίσης, στο κάτω μέρος (εκεί που βλέπετε το χρώμα της σκιάς) είναι ξύστρα ώστε όταν θελήσετε να τοποθετήσετε τη σκιά απλά σαν μολύβι, να κάνετε μύτη για να έχετε πιο καλό και εύκολο αποτέλεσμα. Πολύ έξυπνο και βολικό πιστεύω!!

    Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα εγώ, είναι ότι επειδή είναι μακράς διαρκείας οι σκιές, κάνουν στα βλέφαρα ένα στρώμα σαν νάιλον. Οπότε όταν προσπάθησα να βάλω αιλάινερ σε μορφή στυλό, δεν με διευκόλυνε στο να απλωθεί όμορφα. Το συγκεκριμένο είχε χοντρή μύτη και δεν γλιστρούσε όμορφα στο βλέφαρο, ενώ ένα απλό αιλάινερ με λεπτή μύτη, απλώνεται πιο εύκολα. Κατά τα άλλα είμαι super ευχαριστημένη.

    Παρακάτω βλέπετε ένα μακιγιάζ που έκανα με όλες τις σκιές μαζί. Ελπίζω να φαίνονται τα χρώματα! Στο κινητό βλέφαρο φοράω την Golden pink χωρίς να τη σβήσω. Στην κόγχη φοράω τη Grey Brown και την έσβησα με το δάχτυλο μου. Στην εσωτερική γωνία του ματιού φοράω την ivory και στο πρώτο μισό του κάτω βλεφάρου φοράω τη Golden Bronze. Στο δεύτερο μισό του κάτω βλεφάρου προς την έξω γωνία, φοράω την Olive Green χωρίς να την σβήσω. Νομίζω φαίνεται ότι αναλόγως πόσο πολύ δουλεύεται το χρώμα γίνεται πιο απαλό και "διακριτικό".


    Αυτά από εμένα. Εσείς δοκιμάσατε κάποια από αυτές τις σκιές;;; Πως σας φάνηκαν;;; Ποιο χρώμα προτιμάτε από όλες τις αποχρώσεις;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!

                                                           Φιλιά πολλά,
                                                                          Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers