Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αγορές i-beauty & giveaway (Closed)



     Κορίτσια μου όμορφα, μάθατε τα νέα;;;;; Πλέον μπορείτε να βρείτε προϊόντα Wet & Wild στο e-shop του i-beauty.gr. Έχετε επισκευτεί την ιστοσελίδα τους;;;;; Θα βρείτε πολλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές από Golden Rose, Lovie, Manhattan, Glamorous, Maybelline, Elixir και Wet & Wild!! Πόσο χαίρομαι!!!! Επίσης μπορείτε να βρείτε και χειροποίητα κοσμήματα!!! Μόλις λοιπόν έλαβα το Newsletter ότι πλέον έχει και wet&wild έκανα αμέσως την παραγγελία μου! Φανταστείτε ότι την έκανα Κυριακή βράδυ και την έστειλαν την Δευτέρα.

     Εχτές λοιπόν ήρθε στο νησί,αλλά η courier καθυστέρησε να με ενημερώσει και δεν πήγα να την παραλάβω έγκαιρα. Ήταν πολύ καλά τυλιγμένα και προστατευμένα με τη ζελατίνα με τις φούσκες, και τα πράγματα ήρθαν στην εντέλεια. Πως πλήρωσα;;; Εγώ λοιπόν επέλεξα την αντικαταβολή και πλήρωσα 2,20€ μεταφορικά και 2,50€ για την αντικαταβολή. Εάν περάσει η παραγγελία σας όμως τα 50€ έχει δωρεάν μεταφορικά και πληρώνετε μόνο την αντικαταβολή. Εάν έχετε paypal δεν πληρώνετε τίποτα. Πάμε τώρα να δούμε τι αγόρασα;;;


 

     Πριν λίγες ημέρες εάν θυμάστε πήρα από το beautytestbox ένα longlasting κραγιόν σε υγρή μορφή της wet&wild σε κόκκινο χρώμα. Αυτή τη φορά επέλεξα ένα ροζ χρώμα και είναι το E923A Back to the Fuchsia. Είναι έντονο ροζ χρώμα, καλοκαιρινό. Η τιμή του είναι 7,00€. Αυτές τις μέρες χρησιμοποιούσα το κόκκινο και ξετρελάθηκα οπότε είπα να δοκιμάσω και άλλο χρώμα. Σύντομα θα σας κάνω review και για τα 2.



 

      Σε παλιότερες αγορές μου είχα πάρει μία τριπλή παλέτα σε πράσινες αποχρώσεις από wet&wild, αλλά την χάρισα στην αδερφή μου, οπότε την ξαναπαρήγγειλα. Είναι η παλέτα E382B Cool as a Cucumber. Η απόδοση της είναι υπέροχη και τα χρώματα γράφουν με ένα μόνο πέρασμα. Εάν δεν έχετε τίποτα από wet&wild και δεν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι, πρέπει να δοκιμάσετε μόνο αυτές τις παλετούλες. Δεν είναι ακριβές, κοστίζουν μόνο 6€ και πραγματικά αξίζουν ακόμη περισσότερα.


      Αυτές ήταν οι επιλογές μου από τη wet&wild. Μιας όμως κι έκανα παραγγελία, ήθελα να δοκιμάσω και προϊόντα από την εταιρία Manhattan. Πήρα μόνο 3 πράγματα. Πρώτα θα δείτε την παλετούλα με το αρχικό M στο εσωτερικό της. Έχει τις αποχρώσεις του ροζ και ένα ανοιχτό σοκολά. Είναι σατινέ η υφή τους, και στο χέρι γράφουν αρκετά καλά. Ονομάζεται Eyemazing Eye shadow No 3 και την βρήκα σε προσφορά μόνο 3,75€.



   Επίσης από Manhattan πήρα 1 gel eyeliner στην απόχρωση μοβ και είχε μαζί και το πινελάκι για την τοποθέτηση του. Το έβαλα λίγο στο χέρι μου, δεν τρελάθηκα με την απόδοση αλλά στα βλέφαρα ελπίζω να γράφει καλύτερα. Η τιμή του είναι 4,50€..
 
      Εγώ δεν έχω πρόβλημα με μαύρους κύκλους, σακούλες κάτω από τα μάτια και δυσχρωμίες, αλλά εδώ και καιρό ήθελα ένα καλό concealer. Πήρα λοιπόν της Manhattan το 2 σε 1 concealer & fixing powder No 30 warm. Δηλαδή έχει κονσίλερ και πούδρα για να το σετάρω. Επάνω έχει ένα καθρεφτάκι με το κονσίλερ, και το ξεβιδώνω και από κάτω έχει το σφουγγαράκι και την πούδρα. Πολύ βολικό και έξυπνο!!! Η τιμή του είναι 6,50€.



      Και τέλος δεν θα μπορούσα να μην πάρω 2 κραγιόν από τη Golden Rose. Πήρα από τη σειρά velvet matte το Νο 16. Είναι καφετί, σχετικά σκούρο, αλλά με ταμποναριστές κινήσεις γίνεται πιο ελαφρύ. Απλά υπέροχο. Η τιμή του είναι 4€ όπως σε όλα τα καταστήματα και e-shops. Το μόνο κακό που βρήκα, είναι ότι η θήκη ήταν χαλασμένη και το κραγιόν δεν μπαίνει όλο μέσα στη θήκη, με αποτέλεσμα η μύτη του να έχει λιώσει στο καπάκι. Αυτό βέβαια είναι φταίξιμο της εταιρίας και όχι του e-shop.
      Το επόμενο κραγιόν που πήρα είναι από τη σειρά vision lipsticks το Νο 117 και κόστιζε 3,50€. Είναι ένα υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα, όχι και τόσο έντονο όμως. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά, και νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα τέτοιο χρώμα για αυτή την εποχή.



       Τέλος ζήτησα από το κατάστημα εάν ενδιαφερόντουσαν να σας κάνουν ένα δώρο. Οι άνθρωποι δέχτηκαν με χαρά και τους ευχαριστώ ολόψυχα για την προσφορά τους. Έστειλαν και σε εμένα ένα δωράκι, βασικά 2 και τους ευχαριστώ θερμά!!! Είναι από την εταιρία Elixir, μία μάσκαρα χρώματος μαύρο με πυκνό, πλαστικό βουρτσάκι. Είναι το Νο 894 black και ονομάζεται Extravagant. Και μου έστειλαν κι ένα κραγιόν χρώματος ροζ σκούρο. Στο χέρι μου φάνηκε πολύ ενυδατικό και μου άρεσε πολύ η συσκευασία του. Είναι το Νο 225 long lasting. Και το καλύτερο;;;; Δεν έχουν parabens. Τους ευχαριστώ λοιπόν διπλά, πρώτον που δέχτηκαν την πρόταση μου και δεύτερον που με σκέφτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσω προϊόντα της Elixir που μέχρι τώρα δεν είχα δοκιμάσει.


       Το δικό σας δωράκι είναι ένα υπέροχο χειροποίητο σετ λαιμού και καρπού. Είναι ροζ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Το ζήλεψα αφάνταστα!!!!! Μου το έστειλαν με πουγκάκι, άκρως προσεγμένο και περιποιημένο το δωράκι σας!!!


a Rafflecopter giveaway
 
       Οι όροι για να λάβετε μέρος;;;;;
1ον. Για να ευχαριστήσουμε το γλυκύτατο i-beauty θέλω να κάνετε like στην σελίδα τους στο facebook πατώντας στην πρώτη επιλογή στο παράθυρο παραπάνω.
2ον. Να γίνετε μέλη στο blog μου.
3ον. Να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook πατώντας στη δεύτερη επίλογη.
4ον. Να κάνετε share στο google+ και στο facebook.
5ον. Να αφήσετε σχόλιο πατώντας στην τρίτη επιλογή παραπάνω.

     Ο διαγωνισμός θα μείνει ανοιχτός μέχρι 10/08 στις 00:00. Την επομένη θα ανακοινώσω την νικήτρια. Πως σας φαίνετε το δωράκι σας;;;; Αξιαγάπητο πραγματικά!!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!! Φιλιά πολλά!

  "Μην ξεχνάτε να τηρείτε όλους τους όρους. Εάν έστω και ένας δεν πραγματοποιηθεί, δεν θα λάβετε μέρος."

                         Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers