Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

review jane iredale mascara (Glowbox)

        Κορίτσια μου τι κάνετε;;;; Σαββατόβραδο απόψε, ελπίζω να ετοιμάζεστε για τρελή διασκέδαση και ξεφάντωμα!!! Εγώ μιας και δεν θα βγω, σκέφτηκα να σας πω τη γνώμη μου για τη μάσκαρα "jane iredale" που είχε το Glowbox Ιουνίου.


        Πρώτα από όλα, να σας πω τι υπόσχεται. Το "μενού" του Glowbox έγραφε γι' αυτή τη μάσκαρα ότι προσφέρει μοναδικό μήκος και όγκο, ενώ παράλληλα περιποιείται τις βλεφαρίδες σε βάθος. Το μόνο που έπρεπε να κάνω για να έχω αυτό το τέλειο αποτέλεσμα ήταν να απλώσω από τη ρίζα ως στις άκρες, ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.

       Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η μάσκαρα έχει τρίχινο και τεράστιο βουρτσάκι. Να σας πω την αλήθεια, στην αρχή ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με το που το είδα, σκέφτηκα ότι θα δίνει τεράστιο όγκο. Όμως την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα απογοητεύτηκα τελείως. Και ο λόγος;;; Ενώ με μία στρώση έδωσε μάκρος και καμπύλη στις βλεφαρίδες μου, μετά από λίγο έπεσαν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!! Δεν ξέρω πως έγινε. Όμως το προσπέρασα και ξανά έκανα την απόπειρα να τη χρησιμοποιήσω. Και πάλι το ίδιο μου συνέβη. Έβαλα και δεύτερη στρώση και κάπως έμειναν πιο γυριστές οι βλεφαρίδες μου, ευτυχώς.

      Παρόλ' αυτά, δεν δίνει όγκο, εγώ την τοποθέτησα στις απλές καθημερινές μάσκαρες. Δεν δίνει πλούσιο χρώμα, ούτε το μπαμ αποτέλεσμα. Έκανα λάθος όμως!!! Για να δώσει το μπαμ αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω στην τρίτη φωτογραφία, θέλει ένα τρικ. Δηλαδή θέλει διαφορετικό τρόπο εφαρμογής που εγώ προσωπικά δεν έκανα.

       Εγώ όταν βάζω μάσκαρα, την βάζω από τη ρίζα ως τις άκρες όπως όλες φαντάζομαι, αλλά κάποιες άλλες τις "αγκαλιάζουν" και από την πάνω πλευρά. Δεν ξέρω εάν το καταλαβαίνετε. Κάτι τέτοιο θέλει και αυτή. Βάφω κανονικά τις βλεφαρίδες μου 2 στρώσεις και τις αφήνω να στεγνώσουν. Μόλις στεγνώσουν, τις περνάω από την πάνω πλευρά ώστε να βαφτούν περιμετρικά και μου δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα με όγκο και μήκος.


       Παρόλο το αποτέλεσμα που είναι εντυπωσιακό, δεν με ξετρέλανε, και ο λόγος είναι ότι θέλει αρκετό χρόνο για να δώσει το υπέροχο αποτέλεσμα. Ειδικά εάν βιάζομαι δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να στεγνώσουν για να περάσω την τελική στρώση, με αποτέλεσμα να είναι οι βλεφαρίδες μου πολύ απαλά βαμμένες. Επίσης, εάν επιχειρήσω να περάσω την τελική στρώση πριν στεγνώσουν οι βλεφαρίδες μου, τότε πάλι μου τις ρίχνει σαν να είναι άβαφες.

      Για την τιμή της που σε full size είναι 38€, περίμενα θαύματα και με μία στρώση. Εννοείται ότι δεν σκέφτομαι να την πάρω, 1ον επειδή δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένη, και 2ον επειδή είναι πανάκριβη!!

      Εάν είχατε πάρει κι εσείς το συνδρομητικό κουτάκι και την χρησιμοποιήσατε, και σε εσάς δίνει καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να "σπαταλάτε" πολύ χρόνο, γράψτε μου στα σχόλια πως την εφαρμόζετε...

      Αυτή ήταν η άποψη μου, περιμένω και τη δική σας στα σχόλια!! Μην ξεχνάτε ότι ήδη τρέχουν 2 διαγωνισμοί και ο ένας από αυτούς λήγει σε λίγες ημέρες.  Για το διαγωνισμό για το ρουζ της sleek πατήστε εδώ και για το διαγωνισμό για το σετ από i-beauty πατήστε εδώ. Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ!!

                                               Κωνσταντίνα Ν.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers