Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

review essence maximum lenght volume mascara

    Γεια σας κούκλες μου! Τι κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για τη μάσκαρα της essence. Την πήρα τον προηγούμενο μήνα και από την πρώτη στιγμή είχα σχηματίσει άποψη για την απόδοση της. Αλλά είπα να τη δοκιμάσω παραπάνω μήπως αλλάξει κάτι.


   Καταρχήν, να σας πω ότι κόστιζε 3-4€ εάν θυμάμαι σωστά. Το βουρτσάκι είναι πλαστικό με πολύ μικρά χτενάκια γύρω γύρω. Υπόσχεται μήκος και όγκο, και επίσης λέει ότι έχει fibres, δηλαδή ίνες που θα χτίσουν τις βλεφαρίδες ώστε να τις κάνει πιο έντονες και μακριές. Οπότε κι εγώ είπα μιας και δεν είχα δοκιμάσει μάσκαρα της essence, να δοκιμάσω αυτήν που υπόσχεται πολλά. Αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος.
    Δεν κάνει τίποτα από όσα λέει. Ούτε ένταση δίνει ούτε όγκο. Ειδικά όγκο δίνει κάτι λίγο παραπάνω από το φυσικό μέγεθος των δικών σας βλεφαρίδων και τίποτα άλλο. Όσο και να προσπαθήσετε να τις  χτίσετε, όσες στρώσεις και να περάσετε, δεν θα αλλάξει κάτι, ίσως δώσει περισσότερη ένταση. Που και αυτή είναι μηδαμινή.
    Επίσης, δεν κάνει ούτε καλό διαχωρισμό. Δεν τις ενώνει έντονα, αλλά όπως βλέπετε στη φωτογραφία οι άκριες είναι ενωμένες. Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι με 2 στρώσεις. Μηδαμινό έως ανύπαρκτο αποτέλεσμα.


    Προσωπικά την φοράω μόνο τα πρωινά εάν είμαι τελείως άβαφη για να δώσω ας πούμε μία ένταση παραπάνω ή σε συνδιασμό με μία άλλη μάσκαρα για ένα έντονο αποτέλεσμα. Θέλω να την τελειώσω να μην την βλέπω. Είναι τόσο άθλια που δεν θέλω να ξανακούσω για μάσκαρα essence.
    Η διάρκεια της είναι πολύ καλή, χωρίς να αφήνει κομματάκια μετά από ώρες ή κατά την τοποθέτηση της. Εγώ προσωπικά την φοράω από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και δεν μουτζουρώνομαι καθόλου και ξεβάφεται πολύ εύκολα.
    Μην την πάρετε. Δεν σας την προτείνω με τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει όσα υπόσχεται. Αυτή τη μάσκαρα ίσως την ευχαριστηθούν κοπέλες με έντονες και μακριές βλεφαρίδες που δεν θα θέλουν έντονα αποτελέσματα.
    Εάν την έχετε δοκιμάσει και σε εσάς δίνει ένα καλύτερο και εντονότερο αποτέλεσμα θέλω να μου το πείτε. Μήπως δεν τη δουλεύω σωστά ή για απαιτούμενη ώρα. Περιμένω τα σχόλια σας και τις απόψεις σας για αυτή τη μάσκαρα και εάν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση να μου προτείνετε για μάσκαρα θα ήθελα πολύ να την ακούσω.
    Καλά να περνάτε, με όμορφες στιγμές και πολύ ξεκούραση!! Φιλιά πολλά!
                                               Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers