Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Review// Wild Rose Foundation - Korres

      Στο παρελθόν σας έδειξα  πολλά προϊόντα Κορρέ, πολλά προϊόντα περιποίησης κι άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Με  κάποια έμεινα πολύ ευχαριστημένη, με άλλα όχι τόσο. Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για το foundation με άγριο τριαντάφυλλο. Έχω δοκιμάσει το concealer της σειράς και το λάτρεψα, σας έχω πει τη γνώμη μου εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να το δείτε φορεμένο.


     Καταρχήν προϊόντα Κορρέ θα βρείτε στα φαρμακεία. Η τιμή του foundation είναι πάνω από 10€, αλλά σε online φαρμακείο θα το βρείτε σίγουρα φθηνότερα. Εγώ έχω την απόχρωση RF2, ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας μου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, είναι mineral free, paraben free, ethanolamine free, propylene glycol free. Υπόσχεται λάμψη και κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και έχει spf 15. Στην συσκευασία αναγράφεται "Κρεμώδης, ελαστική υφή για μεσαία ως υψηλή κάλυψη και λαμπερό φυσικό τελείωμα." Τέλος, έχει αντλία, οπότε βγάζω όση ποσότητα χρειάζομαι για να βαφτώ.


    Εγώ θεωρώ ότι έχει καλή κάλυψη προς full, καλύπτει σπυράκια και κοκκινίλες, ίσως εάν είναι έντονες να χρειαστείτε δεύτερη στρώση. Αφήνει ματ τελείωμα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και δεν δείχνει παστωμένη. Δεν γράφει αν είναι αδιάβροχο, αλλά εγώ το χρησιμοποιούσα πολύ το καλοκαίρι και παρόλο που ιδρώνω πολύ, το μακιγιάζ μου έμενε στην θέση του αναλλοίωτο. Παρόλο που αφήνει ματ την επιδερμίδα, δεν δείχνει έντονα τα ξηρά σημεία του προσώπου, αντίθετα, φαίνονται σαν να τα καλύπτει. Επίσης δεν μεταφέρετε στα ρούχα, πολύ θετικό. Όλα τα προϊόντα απλώνονται στο πρόσωπο πολύ καλά, δεν αφήνει κενά, αλλά δείχνει λίγο έντονους τους πόρους.

     Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πως φαίνεται όταν τελειώσω το μακιγιάζ μου, και πως είναι μετά από 6 ώρες. Εάν έχω βάλει αρκετή πούδρα στη ζώνη Τ που εμφανίζω λιπαρότητα ή μία καλή βάση, δεν θα εμφανίσω λιπαρότητα πριν τις 7 ώρες. Εάν όμως η πούδρα που βάλω είναι ελάχιστη ή δεν βάλω καθόλου, τότε θα εμφανίσω λιπαρότητα σε 4-5 ώρες περίπου. Δυστυχώς όταν εμφανίσω λιπαρότητα, τη νιώθω πολύ έντονα στο πρόσωπο μου, και μετά από ώρα αλλοιώνεται το χρώμα.



    Η συνολική μου άποψη είναι θετική. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά όταν πηγαίνω στη δουλειά μου και ήδη κοντεύω να το τελειώσω. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι πόροι στη μύτη μου που φαίνονται έντονοι, αλλά οκ, τους έχω δεν μπορώ να τους εξαφανίσω. Παρόλ' αυτά μου άρεσε πολύ και προτείνω σίγουρα να το δοκιμάσετε εάν δεν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Εσάς πως σας φαίνεται; Το έχετε δοκιμάσει; Περιμένω τα σχόλια σας. Να περνάτε όμορφα!!

                                                               Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers