Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Review| get gorgeous & undress your skin highlihters

      Τι κάνετε κορίτσια;;; Σήμερα θα μιλήσουμε για highlighters. Η λάμψη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, μακιγιάζ χωρίς highlighter είναι μισό, έτσι δεν είναι; Εγώ να σας πω την αλήθεια αποφεύγω το highlighter τις πρωινές ώρες όταν πηγαίνω σε εξωτερικές δουλειές και είμαι στους δρόμους, όμως τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες φοράω πάντα.


      Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για δύο πολύ οικονομικά προϊόντα όπου με συντρόφευσαν από τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι πολύ πρόσφατα, πριν ανακαλύψω το νέο αγαπημένο highlighter. Μιλάω για το get gorgeous από technic και το undress your skin pink shimmer από MUA. Το πρώτο είναι σε λευκή απόχρωση ενώ το δεύτερο σε ροζ. Το καθένα κοστίζει περίπου 5€, η συσκευασία τους είναι απλή χωρίς καθρέφτη. Της technic είναι εύθραυστη, το καπάκι της κουνιέται όταν το κρατάω στα χέρια μου, παρόλο που είναι κλειστή η συσκευασία, ενώ της MUA είναι σκληρό, καλά ασφαλισμένο και πιο ανθεκτικό. Επίσης το highlighter της technic περιέχει 12g ενώ της MUA 7.5g.


     Θα σας μιλήσω πρώτα για της MUA που το είχα αρκετό καιρό στη συλλογή μου, αλλά δεν το χρησιμοποιούσα διότι επέλεγα τα highlighters της The Balm. Το καλοκαίρι όμως το χρησιμοποίησα πάρα πολύ, το έχω σκάψει στη μία πλευρά από την πολύ χρήση. Το φορούσα όλες τις ώρες, είτε έκανα ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, είτε έβαζα μόνο αυτό στα σημεία όπου ήθελα να τονίσω, είτε το φορούσα πάνω από ρουζ για να το φωτίσω. Είναι ένα highlighter που μπορεί να γίνει τόσο έντονο όσο θέλω, αλλά να γίνει και διακριτικό με καλό σβήσιμο. Διαρκεί όσο το μακιγιάζ μένει στη θέση του και λάμπει σαν να το έβαλα πριν πέντε λεπτά.

     Όμως, το χρώμα του παρόλο που είναι ένα γλυκό ροζ, δεν ταιριάζει σε πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Μόνο όσες έχουν ροζ υποτόνους επιδερμίδας ή είναι λίγο μελαχρινές. Έχει ιδιαίτερη λάμψη επειδή έχει πολύ πολύ ψιλό shimmer όπου αντανακλά λευκό,ροζ και χρυσό, όπου όλα αυτά μαζί δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ξένο ή άσχημο το αποτέλεσμα. Εγώ το φοράω για πιο διακριτικά και καθημερινά μακιγιάζ. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα του.


    Το highlighter της technic επειδή είναι λευκό και έχει πολύ έντονο χρώμα πάνω στην επιδερμίδα, θα φορεθεί αποκλειστικά από ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι ένα πολύ έντονο highlighter που δεν γίνεται διακριτικό. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια, η ένταση του είναι τρομερή, η λάμψη του είναι πάρα πολύ έντονη, όμως θέλει πολύ προσοχή στην τοποθέτηση του. Τι εννοώ; Όταν θέλουμε να βάλουμε το highlighter στα κόκαλα των ζυγωματικών, αλλά πχ. το πινέλο είναι μεγάλο και τοποθετηθεί λάμψη και στα μάγουλα μας πάνω από το ρουζ, τότε θα "σβηστεί" το ρουζ και θα φαίνεται αρκετά το λευκό χρώμα. Όταν θα πέφτει το φως επάνω στο highlighter θα φαίνεται μια χαρά, όταν όμως δεν πέφτει το φως, θα φαίνεται ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

     Το συγκεκριμένο λοιπόν δεν θα το πρότεινα σε κορίτσια που ξεκινούν τώρα να έρχονται σε επαφή με το μακιγιάζ. Σίγουρα το προτείνω σε κοπέλες που θέλουν πολύ έντονη λάμψη στο πρόσωπο τους. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για τις βραδινές μου εξόδους. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα του, η ποσότητα του είναι τεράστια και είναι καλύτερο από πολύ ακριβότερα highlighters.


    Εσείς ποια highlighters έχετε ξεχωρίσει;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Πείτε μου στα σχόλια τη δική σας γνώμη κι αν επιλέγατε κάποιο από τα δύο να αποκτήσετε.

                                                                  Σας φιλώ,
                                                                     Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers