Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Vana's Bag 3 \\ Cherrybox Review

     Κάποια από τα συνδρομητικά κουτιά της Ελλάδας, βγάζουν special εκδόσεις με προϊόντα που δεν κυκλοφορούν στην Χώρα μας, είτε με προϊόντα που από ακριβές εταιρίες, είτε με προϊόντα κατάλληλα για την εποχή που διανύουμε. Τον προηγούμενο μήνα, η special έκδοση του κουτιού ήταν επιλογές από την Βάνα Παπαδοπούλου που έχει κανάλι στο youtube. Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίαση μου όταν άνοιξα το κουτί, αλλά και λίγα λόγια από το Menu που περιείχε το κουτί.


      Τώρα, πάμε να σας πω την γνώμη μου για όλα! Πρώτα θα ξεκινήσω με το καθαριστικό προσώπου από Youth Lab. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότατα εδώ, όπου θα δείτε και κάποια ακόμη προϊόντα της εταιρίας.


      Θα συνεχίσω με το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που είχε μέσα το κουτί. Μιλάω για το Glow to Go illuminator από Beauty Loop. Είναι όντως πολύ φυσική η λάμψη που προσφέρει, μπορεί να μπει πάνω από πούδρα, ή να σεταριστεί με πουδρένιο highlighter για μεγαλύτερη ένταση. Όμως, εμένα με απογοήτευσε πολύ το πινελάκι του που είναι σαν αυτά που έχουν τα βερνίκια νυχιών. Από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα ήταν σαν οι τρίχες του να πετούσαν. Με αηδίασε μπορώ να πω. Σαν προϊόν όμως είναι αρκετά καλό και οικονομικό!


      Επόμενο προϊόν είναι το body scrub Organic shop by Natura Siberica. Εμένα μου έτυχε το μέλι και κανέλα. Μέλι μυρίζει 95%. Δεν ένιωσα καθόλου την κανέλα. Είναι αρκετά παχύρρευστο, οι κόκκοι του είναι πολύ χοντροί και πρέπει οπωσδήποτε να έχετε βρέξει το σώμα σας πριν κάνετε απολέπιση. Εάν δεν έχετε βραχεί θα νιώσετε ότι γδέρνετε το δέρμα σας. Επίσης, δεν είναι να χρησιμοποιηθεί από κοπέλες με ευαίσθητο δέρμα, δεν θα σας αρέσει καθόλου, εδώ εγώ που δεν έχω τόση ευαισθησία, και στα χέρια πριν τους αγκώνες πονάω ελαφρώς όταν κάνω απολέπιση. Όμως, μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα που δίνει. Αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή, καθαρή κι ενυδατωμένη ταυτόχρονα. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά, σε άλλο άρωμα όμως.


      Ένα προϊόν για τα μαλλιά και την προστασία από τον ήλιο είναι Sun care oil από Kyana. Τι να πω γι' αυτό;;; Μυρίζει υπέροχα και το άρωμα μένει πάρα πολλές ώρες στα μαλλιά. Όμως, όταν το ψεκάζω πρέπει να απλώνω το προϊόν με τα χέρια, γιατί αφήνει σταγονίτσες . Επίσης, όπου ψεκάσετε, θα γεμίσει λάδια όλη η περιοχή. Είχα τα μαλλιά μου κοτσίδα και γέμισε ο σβέρκος μου λάδια. Τέλος, δεν είμαι ψηλή, αλλά 1,65, και 10 εκατοστά μακριά που είχα το χέρι μου; 1,75. Και παρόλ' αυτά, γέμισε και το πάτωμα στρώσεις λαδίλας. Ευτυχώς δεν γλιστράει, όμως ήταν ότι χειρότερο είδα. Δεν ξέρω εάν προσφέρει προστασία, πλέον το έδωσα στην αδερφή μου που έχει βαμμένα μαλλιά για να το χρησιμοποιεί στη θάλασσα και μόνο.


      Για το τέλος έμειναν δύο προϊόντα προσώπου. Πρώτα είναι η κρέμα προσώπου Hydrabio perfecteur spf 30 από Bioderma. Ενυδατική κρέμα με προστασία από τον ήλιο με τόσο μεγάλο spf;; Ότι καλύτερο!!! Είναι λευκή, αλλά μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα γίνεται ένα, δεν θα ξαναδείτε λευκά υπολείμματα όπως με κάποια αντηλιακά. Η υφή της μου αρέσει πολύ, είναι αρκετά ελαφριά που απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Σκέφτομαι να την αγοράσω τον χειμώνα που δεν φοράω αντηλιακό. Πολύ καλή!
      Τέλος, είναι η μάσκα Glycolactic Radiance Renewal από Ren. Υπόσχεται πολλά, όμως δεν είδα καμία διαφορά μετά την χρήση της. Δεν είδα μείωση των πόρων, ούτε των λεπτών γραμμών, και προπαντώς δεν είδα καμία ανανέωση, τελειοποίηση ή καθαρισμό στην επιδερμίδα μου. Η υφή της είναι σαν πηχτή μαρμελάδα, η οποία με αηδίασε μπορώ να πω. Δεν μου άρεσε και δεν θα δώσω τόσα χρήματα.


     Αυτά από εμένα. Πείτε μου την δική σας γνώμη για τα προϊόντα. Ποια δοκιμάσατε, ποια σας άρεσαν, ποια σας απογοήτευσαν και ποια θα θέλατε να αγοράσετε ξανά. Εύχομαι να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να έχετε μία όμορφη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers