Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Tag | All About Eyes..

       Ένα tag που έχει κατακλείσει τον blogger το τελευταίο διάστημα, είναι το all about eyes, δηλαδή αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην περιοχή των ματιών. Εμένα με έκαναν tag οι: pennyinbeautyland, karamellamou, stroumfitasmurf, womensstuff83 και Maryloo. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια κοπέλα. Φυσικά, πατήστε επάνω στα ονόματα των κοριτσιών κι αμέσως θα βρεθείτε στις δικές τους αναρτήσεις του tag.


      - Ποια κρέμα ματιών ή Serum προτιμάς;
 
      Η κρέμα ματιών που  έχω αγαπήσει το τελευταίο διάστημα, είναι η αντιρυτιδική κρέμα από Cera di Cupra. Σας την έδειξα στα αγαπημένα του μήνα εδώ. Αλλά η κρέμα ματιών που γυρνάω ξανά και ξανά όταν έχω έντονη ξηρότητα γύρω από τα μάτια είναι η ANew Vitale από Avon. Σας έχω μιλήσει εδώ.


       - Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;

       Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το άγριο τριαντάφυλλο του Κορρέ. Προσφέρει υπέροχη λάμψη και φωτεινότητα, δίνει νεανική όψη στο βλέμμα. Έχει τρομερή διάρκεια, χωρίς να σπάσει ή χωρίς να μπει στις λεπτές γραμμές. Μπορείτε να το δείτε φορεμένο εδώ.


        - Αγαπημένο προϊόν φρυδιών;

        Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να επιλέξω προϊόν φρυδιών. Είναι η μάσκαρα από Sleek. Δίνει έντονο χρώμα, κρατάει σταθερά τα φρύδια για ώρες κοκαλωμένα. Εάν βέβαια ακουμπήσετε τα φρύδια σας αφήνει χρώμα, αλλά δεν λερώνει ή μειώνει το χρώμα του βαψίματος. Υπέροχη.


         - Αγαπημένη βάση σκιάς;

         Σίγουρα θα πω την μπεζ βάση σκιάς από Avon. Κρατάει τις σκιές σταθερές, αποχρωματίζει τα βλέφαρα, δεν μαζεύει και είναι ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας μου.


          - Αγαπημένη παλέτα σκιών;

          Αυτή την περίοδο έχω ξεχωρίσει την California από The Balm. Είναι πολυχρηστική, με φυσικά-καλοκαιρινά χρώματα, οπότε είναι top για αυτή την εποχή. Μπορείτε να δείτε εδώ ένα μακιγιάζ που έχω κάνει με αυτή την παλέτα.


           - Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών;

           Αγαπώ το διφασικό νεράκι από Garnier, κι αγαπώ εξίσου το διφασικό νεράκι από Nivea. Αφαιρούν τα πάντα, κανένα από τα δύο δεν έχει προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια μου, τα έχω ευχαριστηθεί.

            - Αγαπημένη μάσκαρα;

            Δεν θα μπορούσα να πω άλλη από την Lash Sensational της Maybelline. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.


             - Αγαπημένο eyeliner;

            Δεν έχω βρει το καλυτερότερο όλων, όμως από όσα έχω δοκιμάσει, θα πω το liquid ink από essence. Είναι αδιάβροχο, αρκετά έντονο μαύρο, δεν φεύγει από την θέση του όσες ώρες κι αν το φορούσα, κι επίσης έχει ένα βολικό πινελάκι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

             - Αγαπημένη μονή σκιά;

            Λατρεύω την bella espresso No 06 (satin matte) από Milani. Δεν την χρησιμοποιώ όσο θα ήθελα, όμως λατρεύω την υφή της που είναι σαν βελούδο, την ένταση της που δίνει το 100% στα βλέφαρα, την διάρκεια της για όλη την ημέρα, ακόμη και την συσκευασία της. Την είχα αγοράσει από το Makeuphouse, όμως δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμη.


             Αυτό ήταν το tag. Δεν θα κάνω tag κανένα blog, γιατί όλες σχεδόν το έχουν κάνει και δεν θέλω να αναφέρω ξανά τις κοπέλες που ήδη έχουν κάνει το δικό τους post. Πείτε μου όμως, σε όποια από τις παραπάνω ερωτήσεις θέλετε, ποιο προϊόν έχετε ξεχωρίσει και γιατί.

                                                           Σας φιλώ,
                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers