Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Anti-Ageing Sun Milk - Lavera

    Ως γνωστόν, οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε αντηλιακές κρέμες από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για μία αντηλιακή κρέμα που μου έστειλε το Make up house, επειδή θα έληγε σε τρεις μήνες όπως βλέπετε.


    Έχει spf 15, δεν είναι ικανοποιητικό για το καλοκαίρι, είναι καλύτερο για τους χειμερινούς μήνες όπου πρέπει να φοράμε αντηλιακό ότι καιρό κι αν έχει. Γράφει ότι είναι το medium, αλλά δεν καταλαβαίνω τους λόγους.


    Υπόσχεται ότι δρα αμέσως, έχει αντιγηραντική δράση, συσφίγγονταν το δέρμα, είναι αδιάβροχη και έχει 100% φυσικά φίλτρα. Επίσης έχει προστασία UVA και είναι Vegan.

     Το πρόβλημα μου όμως είναι το χρώμα που αφήνει. Γίνομαι φάντασμα κυριολεκτικά. Είναι το κατάλληλο προϊόν για τις απόκριες εάν θέλετε να ντυθείτε κλόουν ή φάντασμα. Εκτός αυτού, δεν θα έλεγα ότι έχει διάρκεια. Ειδικά το καλοκαίρι με την ζέστη δεν νομίζω να κρατήσει περισσότερο από μισή ώρα.



     Το μόνο θετικό που βρήκα, εκτός από τα συστατικά του, είναι ότι είναι ματ μόλις στεγνώσει, και μπορώ να βάλω κάποια πιο σκούρα βάση από πάνω για να την ανοίξω, αλλά πρέπει να είναι foundation, διότι οι bb ή cc cream που είναι ελαφριές στην υφή, δεν έχουν έντονη ένταση και χρώμα, το λευκό υπερτερεί κατά κάποιον τρόπο.

     Δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, ούτε για το πρόσωπο μόνο του, ούτε για το σώμα. Θα το δώσω σε κάποια φίλη μου που ίσως της χρησιμεύσει και το αγαπήσει. Εμένα δεν με βόλεψε. Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αντηλιακό; Τι κάνατε για να μην είναι τόσο έντονο το χρώμα του; Περιμένω τα σχόλια σας!

                                                           Φιλιά πολλά,
                                                                      Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers