Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Non Favourites | December 2015

        Παρόλο που οι απογοητεύσεις δεν τελειώνουν ποτέ, τα non favourites του 2015 τελειώνουν. Όπως καταλάβατε θα σας δείξω κάποια προϊόντα που με απογοήτευσαν, αλλά πιστεύω ότι θα απογοητευτείτε κι εσείς με εμένα.... Θα δείξει....


        Θα ξεκινήσω με το άρωμα τύπου La Vie est Belle από Dust and Cream. Ο λόγος της απογοήτευσης μου δεν είναι ότι δεν πλησιάζει αρκετά το αυθεντικό άρωμα, αλλά δεν έχει διάρκεια. Όταν το βάλω στο δέρμα μου, μέσα σε μία ώρα έχει εξασθενίσει το άρωμα. Ενώ όταν το βάλω στα ρούχα μυρίζει λίγο περισσότερο. Επειδή έχω ήδη άλλα δύο αρώματα τύπου των Dust and Cream, με εκείνα δεν έχω πρόβλημα. Μυρίζουν έντονα, ενώ η διάρκεια τους είναι από πεντάωρο και πάνω. Γενικά δεν έχω βρει σε άρωμα τύπου το συγκεκριμένο άρωμα που να μου άρεσε και να διαρκούσε εκτός των time4beauty.


         Επόμενη απογοήτευση είναι το photo finish από Catrice, στην απόχρωση 010 Sand Beige. Η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποίησα ελάχιστα, αλλά κάθε φορά που το άπλωνα κάτω από τα μάτια, εκεί που το έβαζα, εκεί έμενε. Δεν απλωνόταν. Έπρεπε να "τραβάω" το χρώμα για να το απλώσω και να μην είμαι κλόουν. Η απόχρωση του μου ταίριαξε, είναι φωτεινή, σαν προϊόν δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές και δεν είναι τόσο στεγνό ή λιπαρό, είναι κάτι ενδιάμεσο. Το μόνο που με στεναχώρησε όμως είναι ότι δεν απλωνόταν εύκολα.


        Μία μεγάλη έκπληξη αυτού του post είναι το Meet Matte Hughes long lasting lipstick από The Balm. Θα μου πείτε, μία επαγγελματική εταιρία τι στραβό να έκανε; Πρώτον και κύριον, άφηνε κενά στις γραμμές των χειλιών μου. Κι αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι επειδή είναι σε κρεμώδη μορφή και μετά που θα στεγνώσει θα με τραβάει, χαμογελάω σαν την χαζή για να μην μαζέψει το προϊόν και κάνει έντονες τις γραμμές. Δεν το δικαιολογώ λοιπόν να δρα έτσι. Ακόμη μία αρνητική ματιά είναι ότι εάν το απλικατέρ έχει περισσότερο προϊόν για χρήση στο άνω χείλος, το χρώμα θα βγει ένα τόνο σκουρότερο από ότι στο κάτω χείλος που θα έχει λιγότερο προϊόν. Συνήθως, ή μάλλον σε εμένα δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Φυσικά έχει κάποια θετικά, όπως η απεριόριστη διάρκεια του, όπως επίσης, παρόλο που εάν γλύψετε τα χείλη σας θα τα νιώσετε ξηρά, το κραγιόν δεν τα τραβάει, δεν τα βαραίνει και δεν τα αφήνει ξηρά, όσες ώρες κι αν το φοράτε. Εγώ το φορούσα κυριολεκτικά 10 ώρες χωρίς να το ανανεώσω, φυσικά έφαγα το μεσημεριανό, πόσο νερό ήπια, κλπ. και άρχισε να φεύγει μετά τις 7 ώρες, αλλά σταδιακά κι όχι έντονα.


         Τέλος, η πολύ μεγάλη έκπληξη προς όλους σας κι ίσως ο λόγος να με μισήσετε, είναι η παλέτα Chocolate Bar της Too Faced. Ειλικρινά απογοητεύτηκα πλήρως. Την είχα δει σε πολλά βίντεο και blog, την είχα δει σε tutorial κι επειδή είχα την δυνατότητα την αγόρασα τον Οκτώβριο αν θυμάμαι σωστά. Την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα είχα χρησιμοποιήσει αποχρώσεις του καφέ και χρυσό. Ενώ είχε βγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μετά από μία ώρα είδα ότι τα χρώματα δεν ξεχώριζαν. Φαινόντουσαν σαν να είχα βάλει ένα χρώμα. Μάλιστα, μετά τις δύο ώρες που επέστρεψα, έβγαλα φωτογραφία για να σας δείξω το βάψιμο και δεν φαινόντουσαν οι τρεις αποχρώσεις που χρησιμοποίησα. Δεν την ανέβασα ποτέ. Την επόμενη φορά που χρησιμοποίησα την παλέτα σκέφτηκα να βάλω λίγο πιο αντίθετα χρώματα που να ταιριάζουν όμως. Θεικό το αποτέλεσμα τους. Βγήκα να διασκεδάσω κι όταν επέστρεψα μετά από τρεις ώρες είδα στον καθρέφτη μου ότι είχαν μαζέψει στην κόγχη. Ευτυχώς ήταν σκοτεινά εκεί που ήμουν και δεν έγινα ρεζίλι. Όμως η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο μακιγιάζ και στο δεύτερο ήταν η βάση σκιών που στο ένα χρησιμοποίησα και κράτησε το μακιγιάζ σταθερό, ενώ την επόμενη που δεν είχα χρησιμοποιήσει τα χρώματα έφυγαν από την θέση τους. Την δοκίμασα ξανά φυσικά, αλλά τα ίδια αποτελέσματα είχα. Δεν έχω λόγια για την τεράστια απογοήτευση που πήρα. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματα της.


        Ειλικρινά δεν ξέρω εάν σας απογοήτευσα, αλλά θέλω να ξανασκεφτείτε πολύ καλά πριν αγοράσετε κάτι από αυτά, ειδικά τα δύο τελευταία που είναι ακριβά. Όσες από εσάς έχετε στην κατοχή σας κάποιο από αυτά τα προϊόντα, πείτε μου πως δρουν σε εσάς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

                                                                          Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers