Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Glowbox Δεκεμβρίου 2015

      Μέσα του μήνα Δεκεμβρίου, τέλος του 2015 και το συνδρομητικό κουτί Glowbox έκανε την εμφάνιση του. Όπως ξέρετε, το συνδρομητικό κουτί βγαίνει ανά δύο μήνες πλέον και κοστίζει 24€ χωρίς μεταφορικά κι αντικαταβολή (επιπλέον 3€).

      Η νέα εκδοχή της συνδρομής υπόσχεται περισσότερα προϊόντα, full size προϊόντα και διασκέδαση. Για να το παραγγείλετε πατήστε εδώ. Ας δούμε τα προϊόντα που βρήκα μέσα στο δικό μου κουτί.


       Βερνίκι νυχιων essie. Δεν γράφει νούμερο επάνω, κοστίζει 10€. Είναι διάσημο για την ανθεκτικότητα, την εύκολη εφαρμογή και το πλούσιο χρώμα του. 


       Buttery Bliss lipstick στην απόχρωση Siren από Lipsi Cosmetics. Κοστίζει 16€. Κρεμώδες κραγιόν εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν τα χείλη αφήνοντας τα μαλακά και λαμπερά. Είναι ανθεκτικό και δίνει χρώμα που διαρκεί. 


       CC Cream από Youth Lab. Κοστίζει 26,40€. Πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που γίνεται ένα με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ελαφριά, όμορφη όψη, με φυσικό αποτέλεσμα. 


       Setting brush από Real Techniques. Κοστίζει 6,95€. Πινέλο κλειδί για την ολοκλήρωση του μακιγιάζ και για έξτρα φινίρισμα. Με βελούδινες, συνθετικές τρίχες, απλώνει υπέροχα το μακιγιάζ και το κάνει αόρατο. Ιδανικό για χρήση με concealer και highlighter.


       Body Butter Blossom από Aloe Plus. Κοστίζει 3,20€. Πλούσιο βούτυρο σώματος που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα. Επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα του δέρματος και το προστατεύει από κάθε είδους δερματικό ερεθισμό. Περιέχει βιολογική Aloe Vera. 


       Ενυδατική κρέμα προσώπου Aqua Vita από Apivita. Κοστίζει 32€. Κρέμα που προσφέρει 24η ενυδάτωση με φυτοενδορφίνες λυγαριάς. Η επιδερμίδα ανακτά άμεσα την υγρασία που χάνει καθημερινά. 


       Light Diffuser από So Susan. Κοστίζει 16€. Illuminator και bronzer με εκχύλισμα παπάγιας και φυκιών και ελαφρύ άρωμα καρύδας. Ένα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ζευγάρι, που δίνει λάμψη και ελαφρύ χρώμα στο πρόσωπο, ενώ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται καθαρή και ξεκούραστη. 


       Τέσσερα απο αυτά τα λατρεύω ήδη. Για την CC cream της Youth Lab έχω κάνει αναλυτικό review εδώ. Για το πινέλο των real Techniques σας έχω μιλήσει εδώ. Για προϊόντα από Aloe Plus σας μίλησα εδώ. Ενώ για την Aqua Vita που αγαπώ, την είχα χρησιμοποιήσει στο ίδιο μέγεθος στο παρελθόν και δεν είχα κάνει αναλυτικό review. Στο μέλλον ίσως.

       Σαν σύνολο, είχε τέσσερα προϊόντα full size και τρία σε μεσαία συσκευασία. Είναι ικανοποιητικό το κουτάκι, αν και θα προτιμούσα μόνο προϊόντα μακιγιάζ λόγω των ημερών, όμως κι αυτά που είχε μέσα είναι πολύ καλά.

      Πείτε μου εάν εσείς το αποκτήσατε, πως σας φάνηκαν τα προϊόντα, εάν είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν κάποιο από αυτά τα προϊόντα, και φυσικά εάν πιστεύετε ότι άξιζε τα χρήματα του. Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!

                                                         Φιλιά πολλά,
                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers