Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

MUA vs Ebay

     Πόσες από εμάς δεν κοιτάμε την τιμή πριν αγοράσουμε κάποιο προϊόν;; Πόσες από εμάς δεν σκεφτόμαστε ότι ένα ακριβό προϊόν θα είναι καλύτερο από ένα οικονομικό;;; Σήμερα όμως, θα μιλήσουμε για δύο οικονομικά προϊόντα που διαφέρουν στις εταιρίες, η μία είναι η Make Up Academy και η άλλη είναι άγνωστη κορεάτικη.


     Πριν το καλοκαίρι είχε γίνει μεγάλος ντόρος για το λεπτό πλατύ πινέλο για κοψίματα από το Ebay. Έτυχε, εκείνη την περίοδο όμως, να αγοράσω το contour brush F9 από MUA. Οπότε χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο αρκετά, και πριν λίγους μήνες απέκτησα το πινέλο από ebay. Οπότε σήμερα είμαι εδώ για να συγκρίνω τα δύο πινέλα, να σας πω τα θετικά και τα αρνητικά τους, ποιο προτείνω και ποιο όχι. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

      Θα ξεκινήσω με το πινέλο από MUA. Είναι το F9 όπως είπα πριν λίγο, κοστίζει περίπου 6€ και το αγοράζετε προς το παρόν μόνο από το εξωτερικό, εδώ. Σε λίγο καιρό θα μπορείτε να το βρείτε σε online shop στην Ελλάδα, εδώ. Είναι ένα πολύ πυκνό και κοντότριχο πινέλο, μαζεύει πολύ προϊόν, οπότε το αποτέλεσμα του είναι πολύ έντονο. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πυκνό πινέλο και οι τριχούλες είναι κοντές, δεν κάνει πολύ καλό ανακάτεμα προϊόντος. Είναι σαν να αφήνει κενά, αλλού να βάφει πιο έντονα κι αλλού πιο αχνά. Εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε για κοψίματα, παρόλο που εφαρμόζει τέλεια κάτω από το κόκαλο στο μάγουλο. Το προτιμώ για να βάζω πούδρα στο σαγόνι, κάτω από τα κοψίματα και κάτω από τα μάτια, ώστε να δώσω περισσότερη ένταση και φως στα σημεία αυτά. Πλένεται εύκολα, στεγνώνει σχετικά αργά, λόγω της πυκνότητας που έχει. Θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει καθαρά για το σκοπό που δημιουργήθηκε. Φυσικά, η κάθε μία έχει διαφορετικές γνώσεις, διαφορετικά προϊόντα, ακόμη και διαφορετικά γούστα, οπότε μπορεί να βολέψει κάποια από εσάς για κοψίματα. Εμένα πάλι όχι.


     Το πινέλο από ebay, το βρίσκουμε σε πάρα πολλούς πωλητές. Ο δικός μου δεν το έχει πλέον, οπότε θα το αναζητήσετε σε κάποιον άλλον. Εγώ το είχα βρει περίπου στα 4€. Το συγκεκριμένο είναι μακρύτερο από της MUA, είναι πυκνές οι τριχούλες, αλλά όχι τόσο σφιχτά δεμένες όσο το προηγούμενο, και είναι πιο μακριές. Είναι πολύ εύκολο στο ανακάτεμα του προϊόντος, δεν αφήνει κενά, δεν πιάνει τόσο πολύ προϊόν όσο της MUA, αλλά είναι αρκετά έντονο το αποτέλεσμα. Πλένεται πολύ εύκολα, στεγνώνει σχετικά γρήγορα και γενικά είναι ένα πινέλο βολικό, κι αξίζει να το δοκιμάσετε. Εγώ δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό, εκτός από την χειρολαβή όπου είναι πολύ χοντρή και δεν με βολεύει τόσο πολύ. Σαν πινέλο, σαν χρήση, κλπ, είναι υπέροχο.


      Δεν ξέρω εάν σας βοήθησα με αυτή την ανάρτηση, σίγουρα η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό από την άλλη, τα γούστα σίγουρα αλλάζουν, οπότε ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα βρείτε ποιο πινέλο σας ταιριάζει περισσότερο. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβατε τις διαφορές ανάμεσα στα πινέλα, κι εύχομαι εάν επιλέξετε κάποιο από αυτά να το ευχαριστηθείτε. Μέχρι το επόμενο post, εύχομαι να περνάτε όμορφα.

                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                        Κωνσταντίνα

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers