Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Άδειες συσκευασίες Οκτωβρίου 2015

   

     Λίγες ώρες πριν ο Οκτώβρης μας αφήσει, θα σας δείξω τις άδειες συσκευασίες που άφησε πίσω του. Αυτό το μήνα, μπορώ να πω ότι τελείωσα πάρα πολλά προϊόντα, σε μεγάλο ή μικρό μέγεθος, αρκετά δείγματα και λίγα προϊόντα μακιγιάζ.

      Μιας και τα προϊόντα μακιγιάζ είναι σπάνια σε κάθε empties post, θα ξεκινήσω πρώτα με αυτά. Τελείωσα δύο μάσκαρες, την the falses της Maybelline και την Sexy Curves της Rimmel. Η the falses δίνει αρκετό μήκος, όχι όγκο, αλλά μετά από λίγη ώρα το μήκος αρχίζει και εξασθενεί. Επίσης, όταν έβαφα τις κάτω βλεφαρίδες, έπεφταν κομματάκια και λερωνόμουν μετά από λίγη ώρα. Το βουρτσάκι ήταν τεράστιο και ασύμμετρο, οπότε δεν με βόλεψε ιδιαίτερα. Δεν νομίζω να την επιλέξω στο μέλλον.
     Όσο για την Sexy Curves, δίνει διαχωρισμό λόγο του πλαστικού βουρτσακιού που έχει, δίνει αρκετή καμπύλη, καλό μήκος και καθόλου όγκο. Είναι μία μάσκαρα που ευχαριστήθηκα και στο μέλλον θα την επέλεγα ξανά.


      Τελείωσα το concealer wild rose του Κορρέ στην απόχρωση WRC2. Εξαιρετικό προϊόν. Δίνει φωτεινότητα κάτω από τα μάτια και σε όποια περιοχή του προσώπου το έβαζα, δεν μαζεύει στις γραμμές έκφρασης, αλλά λόγω χρώματος δεν προσφέρει κάλυψη σε μαύρους κύκλους. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αλλά εάν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα σας. Θα το πάρω ξανά σύντομα.


       Για το ντεμακιγιάζ μου χρησιμοποίησα ένα μικρό μπουκαλάκι της Bioderma με τα κόκκινα γράμματα. Κάνει καταπληκτικό ντεμακιγιάζ, δεν αφήνει ίχνος μακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια, αλλά εμένα αφυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και την ξηραίνει ελαφρώς, οπότε δεν το προτιμώ.
      Τελείωσα ένα travel size διφασικό micellar της Erre Due. Μπορείτε να δείτε εδώ τους λόγους που δεν μου άρεσε.
      Έπειτα, τελείωσα τα makeup removers wipes από 365. Δεν με ενθουσίασαν, είναι νωπά μαντηλάκια, που δεν αφαιρούν εύκολα το μακιγιάζ. Να σας πω ότι εγώ τα χρησιμοποιούσα εάν ήθελα να ξεβαφτώ γρήγορα (πολύ σπάνια), αλλά περισσότερο τα χρησιμοποίησα για την αφαίρεση των δειγμάτων από το χέρι μου ή τα χείλη μου. Δυσκολευόμουν αρκετά, κι αν το χρώμα ήταν έντονο, έβαφε εκ νέου όπου ακουμπούσε το μαντηλάκι. Οπότε δεν θα τα ξαναπάρω.
      Παρόλ' αυτά, λάτρεψα τους δίσκους ντεμακιγιάζ από Care. Ήταν τετράγωνοι, λεπτοί, χωρίς να περνάει το υγρό από την άλλη μεριά σε μεγάλο βαθμό, δεν μαδούσαν και περιείχε 40 δίσκους. Εμένα με βόλεψαν πολύ και σίγουρα θα τους πάρω ξανά.


    Τελείωσα το comforting cream cleanser της Clinique. Είναι ένα κρεμώδη καθαριστικό που δεν γίνεται αφρίζον με το νερό. Μοιάζει πολύ με γαλάκτωμα. Εμένα μου άρεσε πολύ, αν και η υφή του γλοιώδες που άφηνε μετά το πλύσιμο με ξένιζε. Όμως η επιδερμίδα μου έμενε ενυδατωμένη και πολύ απαλή. Καθάριζε την επιδερμίδα υπέροχα.
     Άλλο ένα καθαριστικό που τελείωσα είναι το αφρώδες καθαριστικό από Caudalie. Καθάριζε την επιδερμίδα, την τόνωνε αρκετά, με ξυπνούσε το πολύ έντονο άρωμα του, αλλά δεν νομίζω να το επιλέξω στο μέλλον.
     Επιτέλους, στο ταξίδι μου τον Σεπτέμβριο, πήγα στα Hondos και αγόρασα όλες τις μάσκες από ventus που βρήκα, ήταν 1+1 δώρο. Πήρα να δοκιμάσω το scrub προσώπου με κόκκους jojoba. Μου άρεσε πάρα πολύ!! Είχε μικρούς σκληρούς κόκκους, που δεν έλιωναν, έκανε καλή απολέπιση στην επιδερμίδα αφήνοντας την φρέσκια και πολύ απαλή. Αυτό το σακουλάκι μου κράτησε για αρκετές χρήσεις. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.


     Τελείωσα ακόμη ένα scrub προσώπου, το gel ήπιας απολέπισης με βερύκοκο από Apivita. Μυρίζει υπέροχα, έχει πολύ λεπτούς κόκκους και πολύ απαλούς, δεν είναι σκληροί, οπότε η απολέπιση μπορεί να γίνεται καθημερινά. Είναι ένα scrub για όταν δεν θέλω να σπαταλήσω πολύ χρόνο για την περιποίηση μου.
      Τελείωσε η κρέμα ματιών της Gerovital. Ήταν αρκετά ενυδατική για τα δικά μου ξηρά μάτια, όμως εμφάνιζα σακούλες κάποιες φορές.
      Τελείωσα το Herbal Recovery Serum από Jurlique. Είναι αρκετά καλό, αλλά θα σας πω νεότερα σε επόμενο Post.
      Ένα προϊόν που δεν τελείωσε, αλλά αλλοιώθηκε η μυρωδιά του είναι το Vaseline cocoa butter. Ενυδάτωνε υπέροχα τα χείλη, εγώ το χρησιμοποίησα πριν το πετάξω σε σκασμένους αγκώνες κι έκανε θαύματα. Εγώ το είχα αγοράσει από το εξωτερικό, αλλά πλέον μπορείτε να το βρείτε στην Ελλάδα.
  

       Ακόμη δύο προϊόντα ματιών έφτασαν στο τέλος τους. Πρώτη είναι η κρέμα lift cream για μάτια και χείλη από Aslavital. Έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ, οπότε μπορείτε να δείτε την άποψη μου.
       Το επόμενο προϊόν είναι το Contour serum για μάτια και χείλη από Gerovital. Είναι σε μορφή κρέμας, που όταν το απλώνω στο δέρμα γίνεται πιο νερουλό. Στις οδηγίες λέει ότι απαλύνει τις γραμμές εκφράσεις, οπότε το χρησιμοποιούσα γύρω από τα μάτια, στις γραμμές έκφρασης του χαμόγελου στα μάγουλα, αλλά δεν είδα κάτι το διαφορετικό. Ενυδάτωνε την εκάστοτε περιοχή, αλλά δεν υπήρξε κάποια μείωση γραμμών.


        Τελείωσα την κολόνια Miss O από Oriflame. Μυρίζει λουλούδια, όχι έντονα, έχει υπέροχη συσκευασία και είναι σχετικά οικονομική, εάν την πετύχω σε προσφορά. Είναι το άρωμα του καλοκαιριού για εμένα.


         Έφτασα στο τέλος του ένα άρωμα τύπου, το Hypnotic του Dior. Δεν μου έκατσε τόσο καλά η συσκευασία του. Το ίδιο το προϊόν άφηνε κίτρινους λεκέδες όπου ακουμπούσε, κι επειδή είχε περάσει αρκετός καιρός που το είχα στη συλλογή μου, άρχισε να μυρίζει οινόπνευμα. Δεν θα ξαναπάρω αρώματα τύπου από το συγκεκριμένο κατάστημα.
         Επιτέλους τελείωσα το ένα από τα δύο αποσμητικά DermaZero της Neutro Roberts. Ενώ έχουν φυσικά συστατικά, δεν έχει άρωμα, δεν έχει διάρκεια, κι όταν ίδρωνα μύριζα σαν να μην το είχα βάλει. Το χρησιμοποιούσα μόνο για μες στο σπίτι, κι έτσι θα χρησιμοποιήσω την επόμενη συσκευασία. Από τη συγκεκριμένη σειρά, μόνο η ροζ συσκευασία ήταν φανταστική, με τρομερή διάρκεια, αλλά κι αρκετά χημικά.
        Τελείωσα ένα travel size αφρόλουτρο, το strawberry από The Body Shop. Το είχα πάρει σε ένα σετ με κρέμα σώματος, αφρόλουτρο και κρέμα χεριών. Μυρίζει εκπληκτικά, δεν έχει αρκετή διάρκεια στο σώμα, κάνει πλούσιο αφρό με ελάχιστη ποσότητα, αλλά μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του. Πολύ φυσική.
         Ένα αφρόλουτρο που έχετε δει αρκετές φορές στα empties, είναι από Κορρέ με βανίλια και κανέλα. Έχει όμορφο άρωμα, πολύ γλυκό, αλλά δεν κάνει αφρό εάν δεν βάλω πολύ ποσότητα στο σφουγγάρι μου, ούτε το άρωμα μένει τόσο στο σώμα, οπότε το χρησιμοποιώ ως κρεμοσάπουνο.
        Ακόμη ένα travel size που τελείωσα, είναι το souffle body cream από Laura Mercier. Μυρίζει θεϊκά. Μύριζε ιδιαίτερα, με έντονη δόση σοκολάτας. Απλωνόταν πολύ εύκολα, μύριζε το σώμα αρκετή ώρα, και το άρωμα έμενε σε ρούχα και σεντόνια. Δεν ξέρω την τιμή του, αλλά πραγματικά θέλω να το αναζητήσω.
  

        Τελείωσα ακόμη δύο δείγματα από Lactacyd για καθημερινή χρήση για την ευαίσθητη περιοχή. Σε παλαιότερα αγαπημένα, είχα βάλει το συγκεκριμένο προϊόν ως το καλύτερο πολλών. Όμως, αυτό το μήνα, μετά από χρήση τριών - τεσσάρων ημερών, άρχιζε να με τσούζει και να με ενοχλεί μόλις το έβαζα στην περιοχή. Όταν χρησιμοποιούσα κάποιο άλλο ενδιάμεσα, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί συνέβη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το αγοράσω σε full size.
       Ακόμη ένα προϊόν που πετάω χωρίς να έχει τελειώσει, είναι το foot scrub Menthol & Peppermint από Beauty Formulas. Το είχα ανοιχτό από πέρυσι τέλη Αυγούστου. Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν το χρησιμοποίησα πολύ. Είναι ένα λεπτόρρευστο προϊόν, με πολύ αραιούς κόκκους, που δεν ένιωθα ότι έκαναν κάτι. Φέτος, που χρησιμοποιούσα πολύ δραστικές κρέμες και δεν εμφάνισα καθόλου ξηρότητα στα πόδια μου, δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. Δεν θα το αγοράσω ξανά, εγώ θέλω πυκνούς κόκκους και πιο άγριους.
        Αυτό το καλοκαίρι τα κουνούπια ήταν πολύ επιθετικά. Με έσωσε το μίγμα βοτάνων του Κορρέ από τις κοκκινίλες και τις φαγούρες που μου άφηναν. Σίγουρα είναι μία αγορά του Μαΐου αυτό το προϊόν.
        Ακόμη μία οδοντόκρεμα Oral-B έφτασε στο τέλος της. Κάνει τα δόντια πιο λευκά, προσφέρει δροσιά, αφήνει δροσερή την αναπνοή, κι είναι μία σίγουρη μελλοντική αγορά.


        Ένα αγαπημένο προϊόν που τελείωσα, είναι το ασετόν από Ventus. Ξεβάφει το απλό βερνίκι κατευθείαν, ενώ το glitter, ανάλογα την εταιρία, δυσκολεύεται ελαφρώς. Αλλά με ένα δεύτερο πέρασμα αφαιρεί τα πάντα. Δεν είδα να καταστρέφει τα νύχια, όπως έκανε ένα άλλο του 1€. Ήδη το έχω αντικαταστήσει.
        Φυσικά πετάω το Plexi Infalliable nail polish 005 από L' oreal. Ξεράθηκε πολύ γρήγορα, δεν τελείωσε ακόμη, δυστυχώς. Είναι ένα υπέροχο χρώμα που λατρεύω και θα αναζητήσω σε άλλη εταιρία. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.


       Τελείωσα ακόμη μία συσκευασία με δίσκους ντεμακιγιάζ από Pom Pon. Κάποιοι φαίνονται να είναι ραμμένοι, και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν διαλύονται, όπως κάποιοι άλλοι, ήταν σε προσφορά, οπότε θα τους επιλέξω ξανά στο μέλλον.
       Άλλο ένα νεράκι micellar που τελείωσα, είναι από la roche- posay. Σας το έδειξα πριν λίγες ημέρες στα non favourites εδώ.
       Ένα δειγματάκι ματιών που τελείωσα από Aloe Plus είναι η κρέμα ματιών σε gel με υαλουρονικό. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω. Ενυδάτωνε την περιοχή γύρω από τα μάτια, αλλά δεν μου άρεσε η μυρωδιά της.
       Δύο δείγματα από frezyderm είναι το eye balm, σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ, και η eye cream με αντηριτιδικές ιδιότητες. Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ενυδάτωνε την περιοχή των ματιών μου όσο χρειάζομαι, ένιωθα πιο αφυδατωμένη την περιοχή την επόμενη ημέρα απ' ότι να μην την χρησιμοποιούσα καθόλου. Δεν μου άρεσε.
       Ακόμη ένα δειγματάκι που λάτρεψα είναι το skin perfection της Erre Due στην απόχρωση 04 Neutral. Το λάτρεψα. Είναι ένα καλυπτικό foundation. Χρειαζόμουν λίγη ποσότητα, γιατί εάν έβαζα περισσότερη απ' ότι έπρεπε γινόταν πολύ βαρύ το αποτέλεσμα και φαινόταν παστωμένο. Η απόχρωση ήταν ένα τόνο πιο σκούρα από εμένα, αλλά όταν βρω την ευκαιρία θα το αγοράσω στην σωστή απόχρωση.
        Τελείωσα την κρέμα χεριών strawberry από The Body Shop. Μου άρεσε πολύ το άρωμα της. Η υφή της ήταν ελαφριά, αλλά όση ποσότητα κι αν έβαζα, απορροφόταν τελείως από την επιδερμίδα. Μπορούσα να ενυδατώσω τα χέρια μου και να συνεχίσω να κάνω μία δουλειά. Τέλεια κρέμα.


        Τέλος, θα περάσω στα προϊόντα των μαλλιών. Δοκίμασα δύο προϊόντα από City Life, το ένα είναι το σαμπουάν και το άλλο η leave on κρέμα μαλλιών. Είναι για σγουρά μαλλιά, χωρίς parabens, αλλά με φυτικά συστατικά. Μου τα έδωσαν στα galerie de beaute να τα δοκιμάσω, μέχρι τότε δεν ήξερα την εταιρία, αλλά χαίρομαι που δεν τόλμησα να τα αγοράσω. Το σαμπουάν, μου άρεσε ελαφρώς, έκανε αφρό, παρόλο που δεν έχει μέσα χημικά, καθάριζε τα μαλλιά μου, αλλά δεν είδα κάτι super. Η κρέμα όμως, ξήραινε απίστευτα τα μαλλιά μου, δεν τα ενυδάτωσε στο ελάχιστο, οι μπούκλες μου δεν είχαν διαφορετικό σχήμα, πιο τέλειο, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, γενικά ήταν απογοήτευση. Η τιμή του καθενός ήταν γύρω στα 15€ και 20€. Πανάκριβα, στα 200ml εάν θυμάμαι σωστά, για εμένα δεν αξίζουν.
       Χρησιμοποίησα ένα δείγμα σαμπουάν με χαμομήλι για συχνό λούσιμο της Apivita. Ήταν αρκετά καλό κι ελαφρύ σαμπουάν, όμως το άρωμα του δεν με ενθουσίασε, κι εκτός αυτού, δεν λούζω τα μαλλιά μου καθημερινά, οπότε δεν είναι στις επιλογές μου.
        Ένα conditioner δείγμα που τελείωσα, είναι το Phytobaume από Phyto Paris. Δεν έκανε τίποτα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου, όμως η ποσότητα του δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια να είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Εάν είχα μεγαλύτερη ποσότητα θα μπορούσα να σας πω με σιγουριά την δράση του.
       Τελείωσα το σαμπουάν επανόρθωσης Erato από Fresh Line. Σας το έδειξα στο παρελθόν, αφήνει τα μαλλιά μου πολύ ενυδατωμένα και απαλά. Δρα σε βάθος. Είναι ένα προϊόν οικονομικό που λατρεύω!
        Σε αντίθεση με το σαμπουάν, μίσησα το conditioner της ίδιας σειράς Erato της Fresh Line. Δεν έκανε τίποτα απολύτως στα μαλλιά μου. Φανταστείτε ότι όσο χρησιμοποιούσα τον συνδυασμό Erato στα μαλλιά μου, ακόμη και η δράση του σαμπουάν γινόταν χειρότερη από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ το conditioner, τα μαλλιά μου έγιναν και πάλι μαλακά. Επίσης, η ποσότητα του είναι μικρή κι εμένα δεν με φτάνει για τρεις, το πολύ τέσσερις φορές. Αποτυχία.


      Επιτέλους, έφτασε στο τέλος της αυτή η ανάρτηση. Ελπίζω να μην σας κούρασα! Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα και ποια είναι η δική σας γνώμη. Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας εύχομαι καλό μήνα, με πολύ κέφι και χαμόγελα!!

                                                                     Φιλιά πολλά,
                                                                           Κωνσταντίνα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers