Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Haul by Gleek.gr

    Πολλές από εμάς λόγω ότι δεν μένουμε σε μεγάλες πόλεις ή στις περιοχές που μένουμε δεν υπάρχουν πολλά ή καθόλου καταστήματα με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, προσπαθούμε να βρίσκουμε e-shops όπου θα μας διευκολύνουν στις αγορές μας. Ένα τέτοιο "κατάστημα" είναι το gleek.gr όπου βρίσκουμε μεγάλες εταιρίες όπως Clinique, Mac, Estee Lauder, Yves Saint Laurent, κα.


     Στο facebook σας έδειξα τα προϊόντα μόλις τα παρέλαβα, αλλά σήμερα θα σας δείξω αναλυτικά ποια χρώματα επέλεξα. Είδα ότι σας ενδιαφέρει πολύ σαν κατάστημα, αλλά έχετε την αμφιβολία της γνησιότητας. Εγώ δεν θα σας πω ότι είμαι 1000% σίγουρη ότι είναι γνήσια, ούτε έχω άλλα προϊόντα Mac πχ. που θα τα συγκρίνω και θα σας πω ότι είναι της εταιρίας. Όμως, η Natasha V. είχε κάνει ένα βίντεο όπου μας έλεγε πως καταλαβαίνουμε τα προϊόντα μαϊμού από τα γνήσια, οπότε με τα λεγόμενα της πιστεύω ότι αυτά που αγόρασα δεν είναι μαϊμού. Θα έλεγα ότι είμαι 99% σίγουρη ότι είναι γνήσια.

    Το e-shop βάζει συχνά προσφορές, οπότε εάν θέλετε κάποιο προϊόν μπορείτε να περιμένετε τότε να το αποκτήσετε. Επίσης μπορείτε να βρείτε αρώματα, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, μαλλιών, κλπ. Μόλις επισκεφτείτε την σελίδα τους θα σας εμφανιστεί ένα παραθυράκι όπου εάν γράψετε το e-mail σας θα σας σταλεί ένας κωδικός για επιπλέον -10% έκπτωση για την πρώτη αγορά σας. Ας δούμε τώρατι αγόρασα...

     Double Wear eyeshadow base - Estee Lauder


     Select Cover up concealer NW20 - MAC
  

    Retro Matte Lipstick All Fired Up - MAC


    Retro Matte Lipstick Flata Out Fabulous - MAC


    Amplified Creme Lipstick Impassioned - MAC


    High Impact Lip Colour 20 Rose Spectrum - Clinique


    Lip Pencil Magenta & Burgundy - MAC


    Όλα ήρθαν πολύ καλά προστατευμένα, δεν είχα απώλειες, και μου έστειλαν μία κρέμα ματιών της Estee Lauder σε mini size. Εγώ είμαι ευχαριστημένη πλήρως, μόνο που το ένα από τα κραγιόν ήταν λίγο ελαττωματικό στο μεταλλικό που γυρνάει για να βγει το κραγιόν, ήταν λίγο χαλαρό, αλλά μπορώ να το ανοίξω και να το κλείσω κανονικά, ούτε κλείνει όταν βάφομαι, οπότε παραβλέπω το ελάττωμα του. Εάν με ρωτάτε εάν αξίζει να παραγγείλετε, θα σας έλεγα ότι αυτό είναι στην κρίση σας. Εγώ πάντως όποτε έχω την δυνατότητα, θα ξαναπαραγγείλω.


    Αυτά είχα να σας δείξω. Πείτε μου τη δική σας άποψη για το e-shop ή τα προϊόντα, ή εάν εσείς έχετε παραγγείλει πως σας φάνηκαν τα προϊόντα που λάβατε. Φιλιά πολλά σε όλους!!

                                                          Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers