Κυριακή 10 Μαΐου 2015

April empties 2015

 

  Στο σημερινό post θα σας δείξω τις άδειες συσκευασίες που τελείωσα τον μήνα Απρίλιο. Συνήθως αυτή η ανάρτηση γίνεται μία με δύο μέρες πριν ή μετά την αλλαγή του μήνα, αλλά αυτή την φορά καθυστέρησα λίγο. 'Οπως ξαναείπα οι υποχρεώσεις είναι πολλές κι ελπίζω να με δικαιολογείται!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

    Τελείωσα ένα σετ δείγματα της Gerovital τα οποία τα βρήκα στο συνδρομητικό κουτί του Glowbox. Είναι μία κρέμα προσώπου που υπόσχεται ανάπλαση της επιδερμίδας και μία μάσκα για ενυδάτωση. Η μάσκα έκανε πλούσια ενυδάτωση στο πρόσωπο, το άφησε πεντακάθαρο και απαλό για πάρα πολλές ώρες. Όμως, εγώ ξεχώρισα περισσότερο την κρέμα προσώπου, όπου είδα μείωση των κοκκινίλων από τα σημάδια των σπυριών, καθώς επίσης άφηνε το δέρμα λείο. Πιστεύω ότι αξίζει στο έπακρον να την αποκτήσω στο μέλλον, μιας και η τιμή της είναι τσουχτερή.


    Στη συνέχεια τελείωσα ένα δείγμα scrub από Mario Badescu, αυτή την φορά με φράουλα, για κάθε τύπο δέρματος. Είναι ένα ελαφρύ scrub, όπου εμένα με άφησε αδιάφορη. Ενώ το scrub με αμύγδαλο και μέλι είχε κάνει πολύ καλό και δραστικό καθαρισμό της επιδερμίδας από ρύπους και σπυριά.
    Επίσης τελείωσα μία mini μάσκα ύπνου της Aqualia Thermal από Vichy. Μυρίζει δροσιά, προσφέρει δροσιά στο δέρμα, απορροφάται πολύ γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και φρέσκια. Θα την αποκτήσω σίγουρα σε full size στο μέλλον, μόλις την βρω σε προσφορά.


    Τελείωσα ακόμη δύο μάσκες ύπνου από τον Korre με άγριο τριαντάφυλλο. Σας δείχνω την συγκεκριμένη μάσκα σε αγαπημένα τους τελευταίους μήνες γιατί πραγματικά έχω δει τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα μου. Έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ, οπότε μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.


    Φυσικά τελείωσα κάποια δείγματα από Youth Lab. CC cream, Restoring Serum και Daily Sun screen gel cream με spf50. Όλα είναι για λιπαρό δέρμα. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και απόψεις για το καθένα.


    Ακόμη ένα δείγμα από Glowbox που τελείωσα είναι το serum από Nuxe. Είναι αντιγηραντικό serum, όμως δεν είδα κάποια διαφορά στο πρόσωπο μου μιας και λεπτές γραμμές έχω μόνο κάτω από τα μάτια, όμως ενυδάτωνε υπέροχα το δέρμα μου, το χρησιμοποιούσα ακόμη και πρωί και δεν άφηνε την λιπαρότητα να εμφανιστεί. Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και ίσως το αναζητήσω στο μέλλον.


    Δυστυχώς, τελείωσα το scrub προσώπου perfectly purifying της Avon. Είναι πηχτή κρέμα με πολλούς κόκκους, οι οποίοι δεν τραυματίζουν το δέρμα, ούτε ερεθίζουν τα σπυράκια. Εγώ το χρησιμοποιούσα τοπικά στα σπυράκια και στις κοκκινίλες μου καθημερινά σχεδόν, με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί τα σπυράκια μου και μαζί με την μάσκα άργιλου της ίδιας σειράς που χρησιμοποιώ, βλέπω μείωση και στις κοκκινίλες. Γενικά η σειρά planet spa στα προϊόντα προσώπου είναι τέλεια. Ήδη την έχω παραγγείλει και σίγουρα θα υπάρχει ένα σωληνάριο μόνιμα στο μπάνιο μου.


   Τελείωσα ένα δειγματάκι Bioderma της κόκκινης συσκευασίας. Σε γενικές γραμμές δεν με ενθουσίασε, γιατί νιώθω ότι αφήνει ξηρή την περιοχή των ματιών μου και νιώθω σαν να τη "γδέρνει", όμως αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ, αδιάβροχο και μη.
   Ακόμη ένα δείγμα που τελείωσα είναι από Korre το υγρό ζελέ καθαρισμού με τσάι. Κάνει απαλό καθαρισμό, όμως αφαιρεί τα πάντα. Αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο, απαλό, χωρίς να το τραβάει ή να το αφήνει αφυδατωμένο. Μου άρεσε πολύ!


   Τελείωσα μετά από ένα χρόνο σχεδόν τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα της Apivita. Κάνει υπέροχο καθαρισμό σε μακιγιάζ, αλλά κι από λιπαρότητα και ρύπους. Αφήνει το δέρμα απαλό, σαν να είχα αφαιρέσει μόλις μία μάσκα. Επίσης, το χρησιμοποιούσα για να πλύνω τα πινέλα μου, γι' αυτό κιόλας μου τελείωσε τόσο γρήγορα. Αφήνει πεντακάθαρα τα πινέλα, παίρνει κάθε ίχνος μακιγιάζ, κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει τις τριχούλες τόσο απαλές, ίσως περισσότερο από όταν πρωτοπήρα τα πινέλα. Επίσης, μοσχομυρίζουν λεβάντα μόλις τα πιάσω για χρήση, κι αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί μου έφτιαχνε την διάθεση το συγκεκριμένο άρωμα.


    Ένα πακετάκι με δίσκους ντεμακιγιάζ έφτασε στο τέλος του. Είναι το Original Duo από Demak Up. Δεν μου άρεσαν καθόλου, μαδούσαν κι εκτός αυτού, τους ένιωθα σαν να γδέρνουν το δέρμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά όσες έχετε ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα, ίσως καταλαβαίνετε τι λέω.


    Τελείωσα μία κρέμα για τα μαλλιά, είναι από Sunsilk στην πράσινη συσκευασία για εντυπωσιακές μπούκλες. Υπέροχο προϊόν. Ενυδατώνει τα μαλλιά, δίνει ζωντάνια στις μπούκλες μου και διάρκεια. Μυρίζει όμορφα, είναι πάμφθηνο και χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα. Ήδη το έχω ξαναπάρει, αλλά αυτή την περίοδο δοκιμάζω την πορτοκαλί συσκευασία.


    Τελείωσα το στοματικό διάλυμα της Apivita με δυόσμο και πρόπολη. Δεν έχει ωραία γεύση, όμως κάνει καλή δουλειά. Κι επίσης τελείωσα την οδοντόκρεμα Elgydium, η οποία καθάριζε πολύ καλά τα δόντια μου, δεν μου προκάλεσε κανένα ερεθισμό και τα έκανε πιο λευκά. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα έχετε μαύρα δόντια και ως εκ θαύματος θα γίνουν λευκά και λαμπερά. Τα δικά μου δόντια είναι από φυσικού τους λευκά, το λερωμένο λευκό, όχι το κάτασπρο που βλέπουμε στους ηθοποιούς... Μου άρεσε αρκετά, οπότε θα την ξαναπάρω σίγουρα.


    Ένα υπέροχο αφρόλουτρο του Papoutsani έφτασε στο τέλος του. Είναι με άρωμα Cashmere βανίλια και περγαμόντο. Μυρίζει θεϊκά. Το χρησιμοποιούσα για το βραδινό μου ντους για να με χαλαρώνει το άρωμα του. Μύριζε όλο το σπίτι και όποιος έμπαινε στο μπάνιο απολάμβανε την μυρωδιά για ώρες μετά. Το χρησιμοποίησα και ως κρεμοσάπουνο με πλήρη επιτυχία. Καθάριζε τα χέρια μου, τα άφηνε απαλά και με πολύωρη στρώση αρώματος που απολάμβανα. Έχω άλλη μία συσκευασία κι ανυπομονώ να την χρησιμοποιήσω.


     Ακόμη ένα αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα είναι από Klorane με άρωμα μυστικό της αμυγδαλιάς. Μυρίζει όμορφα, διαρκεί το άρωμα του στο μπάνιο για αρκετή ώρα, μυρίζει και το δέρμα μου για μία ωρίτσα μετά το ντους, ήθελα ελάχιστο προϊόν για να κάνει πλούσιο αφρό, αλλά παρόλο που είναι προϊόν φαρμακείου έχει μέσα parabens. Ήταν το μόνο αρνητικό του που βρήκα. Πάντως είναι οικονομικό με αρκετά όμορφες μυρωδιές.


    Χρησιμοποίησα ελάχιστα μία κρέμα ποδιών από Avon foot works με άρωμα τζίντζερ και λευκό τσάι. Το χρησιμοποιούσε η αδερφή μου, αλλά επειδή το είχε παρατήσει και ήταν ελάχιστο, προσφέρθηκα εγώ να το τελειώσω. Είχε μόνο για δύο χρήσεις οπότε δεν μπορώ να σας πω ότι έκανε κάτι σούπερ γιατί απλά δεν το χρησιμοποίησα συστηματικά. Όμως από παλαιότερα που χρησιμοποιούσα με άλλα αρώματα, μπορώ να πω ότι άφηνε τα πόδια απαλά και δροσερά, αρκεί βέβαια να μην έχετε έντονο πρόβλημα ή είναι απεριποίητες οι φτέρνες σας. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και μπόρεσα να περπατήσω κανονικά χωρίς τον φόβο να γλιστρήσω.


    Τέλος, έχω λίγα προϊόντα μακιγιάζ να σας δείξω. Θα ξεκινήσω με την βάση σκιών της beauty uk. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ. Όμως να σας πω ότι την πετάω επειδή έληξε κι έγινε νερουλή με αρκετά άσχημη μυρωδιά.


    Πετάω δύο μάσκαρες από Avon, την Big Daring mascara και την Super Shock. Η πρώτη στέγνωσε και δεν προσφέρει τον πλούσιο όγκο και μήκος που πρόσφερε, οπότε την πετάω. Ενώ η δεύτερη έφτασε στο τέλος της. Προσφέρει διαχωρισμό, αρκετό μήκος και όγκο, δεν αφήνει κομματάκια και διαρκεί όσες ώρες χρειάζομαι. Είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα εδώ και πολλά χρόνια.


    Αυτά ήταν τα empties μου. Εσείς ποια από τα παραπάνω προϊόντα έχετε δοκιμάσει;;; Φυσικά ανυπομονώ να δω τις δικές σας απόψεις. Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο βράδυ και μία όμορφη εβδομάδα.

                                                                         Φιλιά πολλά,
                                                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers