Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Gaia & Ventus Giveaway (Closed)

     Στο προηγούμενο post εδώ, σας μίλησα για την εταιρία DmB Hellas, η οποία έχει τα προϊόντα Gaia και Ventus. Επειδή τα προϊόντα που μου έστειλαν ήταν πάρα πολλά, αποφασίσαμε να επιλέξω κάποια προϊόντα από αυτά που ήδη έχω, ώστε να τα δωρίζουμε σε εσάς.

     Επειδή λοιπόν στην περιοχή την δική μου είναι δύσκολο να βρω τα συγκεκριμένα προϊόντα, φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς θα έχετε το ίδιο πρόβλημα. Έτσι λοιπόν,  αποφάσισα να είναι τρεις οι τυχεροί οι οποίοι θα κερδίζουν ένα προϊόν Ventus κι ένα Gaia, για να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και από τις δύο σειρές.

    Τα δώρα είναι τα εξής:
1ος τυχερός - body milk sandalwood Ventus & shower gel Gaia.
2ος τυχερός - body oil Gaia & body milk pink lotus Ventus
3ος τυχερός - aux de toilette White musk Ventus, hand cream Calendula Ventus & face night cream Gaia.

   Body milk της Ventus έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά πραγματικά θέλω να αγοράσω οπωσδήποτε το άρωμα σανδαλόξυλο. Είναι υπέροχο, καθόλου βαρύ κι ελπίζω να μένει στο σώμα για ώρες η μυρωδιά. Το γαλάκτωμα με ροζ λοτό το είχα πάρει κι εγώ, μυρίζει υπέροχα, γλυκά, το άρωμα του έμενε για καμια ωρίτσα στο σώμα, δεν είχε καλή διάρκεια αλλά ήταν υπέροχο! Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει, όμως τα αρώματα της Gaia είναι υπέροχα και ιδιαίτερα. Ελπίζω να τα ευχαριστηθείτε όσοι τα κερδίσετε!!

    Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε ένα από τα τρία δώρα, τα βήματα που έχετε να ακολουθήσετε είναι:

- να είστε μέλος στο Blog μου. Στο τέλος της σελίδας γράφει "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" και να επιλέξετε δημόσια εμφάνιση ώστε να μπορώ να δω το όνομα σας. Επίσης, αφήστε το όνομα σας μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

- να κάνετε like στις σελίδες DMB Hellas, Gaia Natural cosmetics και Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναίκα στο facebook.

- να κάνετε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας στο facebook εδώ. Κάντε καθημερινά κοινοποίηση για περισσότερες συμμετοχές.

a Rafflecopter giveaway

  Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 19/04 στις 18:00. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, σας παρακαλώ να ακολουθήσετε όλα τα βήματα και σωστά! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!! Σας εύχομαι καλή εβδομάδα, με δύναμη, υπομονή κι επιμονή!! Να περνάτε όμορφα!! Φιλιά πολλά,

                                                                               Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers