Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Sephora Haul

     Λίγες μερούλες έμειναν πριν να ανοίξουμε τα δώρα των γιορτών και πριν να ανταλλάξουμε εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά, τα όνειρα και τις ελπίδες μας. Όμως εγώ άνοιξα το δικό μου δωράκι μόλις το παρέλαβα, γιατί ανυπομονούσα τόσο πολύ να δω το περιεχόμενο του!!!!! Στην ουσία είναι δύο πακέτα, που ενώ μου φάνηκαν πανάκριβα, έκανα την καρδιά μου πέτρα και τα παρήγγειλα.

     Να σας πω, ότι τόσο καιρό που ήμουν στην Αθήνα, δεν ήξερα για το συγκεκριμένο κατάστημα, ούτε καν που βρίσκετε. Οπότε θεώρησα καλή ευκαιρία να πάρω αυτά τα δύο πακέτα σε αυτή την τιμή μιας και η κανονική τιμή όλων θα ήταν η 4πλάσια!! Για όσες δεν το γνωρίζατε, τα Sephora έχουν online shop όμως δεν έχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να παραγγείλετε. Τα περισσότερα προϊόντα που θα δείτε, δεν θα έχουν τιμή. Δεν γνωρίζω εάν γίνεται παραγγελία σε αυτά κατόπιν τηλεφωνήματος ή mail.


     Μόλις παρέλαβα λοιπόν το πακέτο μου, το άνοιξα εννοείται με τρομερή χαρά και είδα πόσο προσεγμένο και περιποιημένο ήταν το εσωτερικό του. Είχαν τα πακέτα σε μία μεγάλη σακούλα των Sephora και τα κουτιά ήταν το καθένα τυλιγμένο με φουσκίτσες. Ας τα δούμε λοιπόν!!



     Το πρώτο πακέτο που επέλεξα και ήθελα να πάρω σαν τρελή είναι το The Best Of Sephora, το οποίο έχει 9 προϊόντα full size. Η τιμή του είναι 39,90€. Να σας πω την αλήθεια το θεώρησα πανάκριβο, αλλά είχε πολλά προϊόντα και μάλιστα σε κανονικό μέγεθος, οπότε πήρα την απόφαση να το αποκτήσω!!



     Περιέχει τη μάσκαρα Dramatic Volume 01 Noir-Black, μονή σκιά No 49 Be on the A-list, και μαζί είχε και το πινέλο σκιάς No 61. Επίσης έχει τη Rose mask, όπου θέλω πολύ να τη δοκιμάσω! Καθώς επίσης, το βερνίκι νυχιών Pole Dance No L42, το ρουζ Romantic Rose No10, το αδιάβροχο μολύβι ματιών Black Lace No 01 matte, το κραγιόν The Red Cream No R04 και το διάφανο αδιάβροχο μολύβι χειλιών No 01 Incolore clear.



    Έπειτα, είδα ένα ακόμη πακετάκι από Benefit το Pretty Parfait, με λιγότερα προϊόντα και σε travel size. Η τιμή του είναι 39,90€ και θεώρησα ότι είναι υπερβολικά ακριβό για δείγματα. Όμως έχει μέσα τη μάσκαρα they're real η οποία κοστίζει γύρω στα 25€ εάν την αγόραζα μόνη της. Σκέφτηκα λοιπόν, να το πάρω μιας και ήθελα να δοκιμάσω και 1-2 ακόμη προϊόντα της benefit.


 
     Όπως βλέπετε, είναι ένα μεταλλικό κουτί που εγώ το στόλισα ήδη στο δωμάτιο μου κι έβαλα μέσα διάφορα δείγματα που έχω. Μου αρέσει πολύ γιατί εκτός από το benefit που γράφει μπροστά, τίποτε άλλο δεν δείχνει ότι περιείχε καλλυντικά, εκτός στο πίσω μέρος του που έχει μία εικόνα με το περιεχόμενο του κουτιού. Μόλις το άνοιξα λοιπόν, είχε μια πλαστική συσκευασία με τα προϊόντα καλά συσκευασμένα σε αυτή.


    Τι περιέχει;;; Όπως ήδη σας είπα, περιέχει τη μάσκαρα They're real, το the POREfessional, το Bene tint και το άρωμα Laugh with me LeeLee.



   Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που απέκτησα δύο πακέτα με τόσο καλά προϊόντα. Βάφτηκα ήδη με κάποια από αυτά κι ας τα παρέλαβα εχτές το βραδάκι. Όπως σας είπα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, αλλά θέλω πολύ να σας κάνω ένα μακιγιάζ με την καινούρια μου παλέτα Sleek Celestial. Κόστιζε 12,50€, 2,50€ ακριβότερη από άλλα e-shop, όμως δεν την έβρισκα πουθενά κι έτσι την παρήγγειλα κι αυτή. Οι περισσότερες αποχρώσεις έχουν glitter και τη θεώρησα άκρως Χριστουγεννιάτικη, ειδικά το φούξια χρώμα το λάτρεψα!!



     Η απόδοση τους είναι εξαιρετική, η υφή τους πουδρένια και φαντάζομαι και η διάρκεια τους θα είναι αρκετά καλή όπως στις περισσότερες παλέτες sleek. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω ένα μακιγιάζ με αυτό το φούξια χρωματάκι. Πείτε μου στα σχόλια εάν σας ενδιαφέρει ή εάν προτιμάτε άλλο χρώμα.

    Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία αυτά τα πακέτα για να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα και να τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Όσες έχετε πρόσβαση στα καταστήματα Sephora, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε κι άλλα πακετάκια σε χαμηλότερες τιμές.

     Εχτές άνοιξα το δικό μου δώρο για την Πρωτοχρονιά. Εσείς;; Τι δώρο ζητήσατε από τον άγιο Βασίλη;;;;

                                             Φιλιά πολλά κούκλες μου,
                                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers