Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Haul femme fatale, bebeauty & beautyAz

     Χρόνια πολλά!!! Και του χρόνου να είστε καλά να περάσετε ακόμη καλύτερα, να είστε υγιείς και με όλα σας τα όνειρα εκπληρωμένα!! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα σήμερα και η διασκέδαση να συνεχίζεται!! Εγώ λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων δεν βγήκα, όμως αύριο θα βγω σίγουρα! Μιας και θα μείνω μέσα αποφάσισα να σας δείξω κάποιες αγορές που έκανα αυτό τον μήνα από τρία διαφορετικά e-shops.

      Θα ξεκινήσω με το bebeauty.gr όπου πήρα δύο πραγματάκια. Πήρα το Porefection από W7, το οποίο είναι βάση πριν το μακιγιάζ και υπόσχεται ότι μικραίνει τους πόρους. Το δοκίμασα 2-3 φορές και το θεωρώ αρκετά καλό. Καλύπτει τους πόρους και βοηθάει το foundation όσο ματ κι αν είναι να απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να δείχνει άσχημο στους ανοιχτούς πόρους. Κόστιζε 6,50€ και θα το βρείτε εδώ.


       Και το επόμενο προϊόν είναι ένα σετ πινέλων από τη γνωστή make up artist/blogger madeinheart, τα Heart beauty brushes. Είναι σετ των 5 πινέλων για τα μάτια, για eyeliner, για σκιά, για blending, pencil brush και γωνιακό πινέλο. Δεν τα δοκίμασα ακόμη, αλλά δεν μάδησαν καθόλου στο πλύσιμο και είναι πάρα πολύ μαλακά. Κόστιζαν 12€ και θα τα βρείτε εδώ.



      Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αυτήν την περίοδο και συνεχώς κοιτάω πινέλα. Βρήκα λοιπόν στο femme fatale το πινέλο ματιών των real techniques στην τιμή των 6,95€. Θα το βρείτε εδώ. Το λάτρεψα, είναι τόσο μαλακό!!! Να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!!!


     Στη συνέχεια πήρα τρία πινέλα από την εταιρία FF Pro, ένα stippling brush για foundation και δύο πινέλα σκιών. Δεν μου άρεσαν καθόλου. Το stippling έχει πολύ αραιές τριχούλες που δεν μπορεί να απλώσει τα κρεμώδη προϊόντα, και μαδάει σε κάθε πλύσιμο, ενώ τα πινέλα των ματιών, ενώ είναι απαλά, μαδάνε απίστευτα. Θα σας μιλήσω ξεχωριστά για αυτά τα πινέλα. Πάντως δεν σας τα προτείνω καθόλου. Παρόλο που είναι φθηνά δεν αξίζουν. Κοστίζουν από 1,90€-3,90€.


     Τέλος, πήρα και μία κρέμα σώματος με άρωμα ρόδι από την εταιρία sweeties. Είναι με αντλία, όπου προσωπικά με βολεύει απίστευτα. Η μυρωδιά δεν είναι και τόσο έντονη, όμως όταν τη χρησιμοποιήσω θα σας πω απόψεις. Η τιμή της είναι 4,90€ και θα τη βρείτε εδώ.

     Και μην ξεχνάτε ότι σας υποσχέθηκα κι έναν διαγωνισμό με δώρα από το femme-fatale. Σε δύο μερούλες θα σας αποκαλύψω τα δώρα σας!

     Τέλος, πήρα από το BeautyAz λίγα πραγματάκια μιας και στα προϊόντα essence είχε μία έκπτωση. Πήρα δύο πραγματάκια από τη νέα τους σειρά Mountain Calling. Επέλεξα τη διάφανη πούδρα και το lip balm της σειράς. Μου άρεσαν αρκετά για το διάστημα που τα χρησιμοποίησα, βέβαια το lip balm δεν ενυδατώνει όσο θα ήθελα τα χείλη, όμως είναι αρκετά καλό.


     Πήρα για τα νύχια το express dry drops  όπου είχα ακούσει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμως το χρησιμοποίησα μία φορά και δεν ξετρελάθηκα! Ένιωθα ότι δεν απλωνόταν σε όλο το νύχι με μία σταγόνα και εάν έβαζα και δεύτερη γέμιζα με το υγρό. Πείτε μου στα σχόλια πως το χρησιμοποιείτε εσείς.


    Πήρα δύο ρουζ, το ένα είναι από τη σειρά Kalinka beauty και το άλλο από Viva Brazil. Το πρώτο έχει πουδρένια υφή και θέλει χτίσιμο το χρώμα στα μάγουλα, ενώ το δεύτερο έχει μπαμ αποτέλεσμα με ένα χέρι.



     Δεν θα μπορούσα να μην πάρω κάποιο lip liner της Essence. Επέλεξα το 12 wish me a rose, ένα ανοιχτό γλυκό ροζ. Με υπέροχη απόδοση και υφή. Και πήρα και το eyeliner της σειράς Beach Cruises στην απόχρωση 01 sun, fun & copper. Είναι αδιάβροχο και έχει τέλεια χρυσαφί/μπρονζέ απόχρωση.




      Υπήρχε περίπτωση να μην έπαιρνα κάποια σκιά; Επέλεξα μία πορτοκαλί σκιά της essence από τη σειρά Kalinka. Δεν έχει καθόλου καλή απόδοση κι εγώ την πήρα για σβησίματα σκιών ή να την χρησιμοποιώ ως βάση. Και πήρα και μία σκιά από catrice, το No 140 The captain of the black pearl. Είναι μαύρο ματ χρώμα με λίγες λάμψεις μέσα. Αγαπώ!!!



      Και τέλος, πήρα ένα σφουγγάρι καθαρισμού προσώπου, ένα σετ σπόγγους για το make-up, αν κι εγώ το θέλω για να κάνω σχέδια στα νύχια και τέλος, πήρα ένα σετ με οδηγούς για γαλλικό μανικιούρ. Όλα αυτά από την εταιρία Azade.


     Με την παραγγελία μου, μου έστειλαν ένα αρκετά μεγάλο νεσεσέρ από cottage σε λευκή απόχρωση με γαλάζιες και μπλε ρίγες. Αρκετά μεγάλο και πολύ βολικό. Το ύφασμα του είναι τέτοιο που μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, οπότε κι αυτό είναι ένα συν.


     Αυτές ήταν οι αγορές μου. Έμειναν ακόμη δύο αναρτήσεις με αγορές. Ειλικρινά ανυπομονώ να ξεκινήσω τα review posts. Έχω ήδη ετοιμάσει αρκετά, κι ελπίζω πριν να φύγει ο μήνας να καταφέρω να σας δείξω empties. Σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα και να ξεκουράζεστε!! Φιλιά πολλά,

                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers