Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Cherrybox Winter 2014

     Άλλο ένα κουτί cherrybox έφτασε στα χέρια μου με πολλά καλά και νέα προϊόντα. Αυτό το μήνα το περιεχόμενο του είναι κατάλληλο για το χειμώνα και ότι χρειαζόμαστε για την επιδερμίδα μας που γίνεται πιο ευαίσθητη. Το κουτί περιείχε 6 προϊόντα εκ των οποίων τα 4 είναι full size και τα 2 είναι δείγματα, αλλά με αρκετό προϊόν. Θα δείτε παρακάτω τι εννοώ.




     Το πρώτο προϊόν που είδα είναι η ενυδατική κρέμα ημέρας Blissful από την εταιρία Organic Surge. Είναι για κανονικό - μικτό δέρμα και περιέχει αιθέρια έλαια δεντρολίβανου και λεμονιού. Είναι στα 50ml και κοστίζει 16€. Είναι όμορφη η συσκευασία, γυάλινη, βαριά και γενικά καλοφτιαγμένη!! Το Menu γράφει: Μια κορυφαία ενυδατική κρέμα προσώπου έρχεται στα χέρια σας από την εταιρία βιολογικών καλλυντικών Organic Surge! Η Bissful Daily είναι ελαφριάς μορφής φυσική κρέμα και περιέχει αιθέριο έλαιο αμυγδάλου για φυσική ενυδάτωση, αιθέριο έλαιο λεμονιού για καθαρισμό και αποτοξίνωση και έλαιο σταφυλιού, που αποτελεί φυσικό αντιξειδωτικό και ενυδατικό παράγοντα. Η χρήση και οι υποσχέσεις της: Εφαρμόστε την καθημερινά και δείτε την επιδερμίδα σας απαλά, λαμπερή και αναζωογονημένη. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η άμεση και γρήγορη απορρόφηση της.



     Επόμενο που έπιασα είναι το αφρίζον καθαριστικό Daily Care από την εταιρία Organic Surge. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος, και υπόσχεται ότι καθαρίζει, αναζωογονεί, ενυδατώνει και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Είναι στα 95ml και κοστίζει 5,20€ ενώ στα 200ml κοστίζει 8,80€. Μου φάνηκε παχύρρευστο οπότε πιστεύω ότι θα κρατήσει για αρκετό καιρό. Το Menu γράφει:  Το αφρίζον καθαριστικό προσώπου Daily Care καθαρίζει από τους ρύπους και αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο, καθώς και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Με 100% φυσικό αφρό, αιθέρια έλαια φύλλων ροζ γερανιού και οργανική αλόη, ιδανική για την καταπράυνση της επιδερμίδας, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.  Η χρήση και οι υποσχέσεις του: Η καθημερινή του χρήση αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, φωτίζει τη θαμπή επιδερμίδα και ενυδατώνει. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ δημιουργώντας αφρό στις παλάμες σας και κάνοντας μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα.



     Το επόμενο που έπιασα είναι το χειροποίητο σαπούνι Bomb Cosmetics. Είναι στα 100gr και κοστίζει 3,50€. Μυρίζει όμορφα και σύντομα θα το χρησιμοποιήσω. Το Menu γράφει: Με βάση γλυκερίνης και ουδέτερο ph τα σαπούνια της Bomb Cosmetics καθαρίζουν απαλά το δέρμα σας προσδίδοντας του μια υπέροχη μυρωδιά. Περιέχουν αγνά αιθέρια έλαια που βελτιώνουν τη διάθεση σας και θρέφουν το δέρμα.


    Επόμενο και τελευταίο full size είναι ένα lip gloss από EF Studio. Να σας πω αλήθεια δεν γνώριζα αυτή την εταιρία, όμως ευκαιρία να την μάθω. Είναι στα 35ml και κοστίζει 22€. Απόχρωση δεν γράφει, αλλά δεν είναι διάφανο, κιτρινίζει κάπως και έχει μικρά shimmer μέσα. Δεν είναι αντιαισθητικά, αντίθετα, δίνουν ελαφριά λάμψη στα χείλη. Το απλικατέρ είναι λοξό και ελαφρώς πλατύ για ευκολότερη εφαρμογή. Το Menu γράφει: Η εταιρία επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ EF Studio του Eddie Funkhouser μας προσφέρει ένα υπέροχο lip gloss με μοναδικά κρεμώδη υφή. Εφαρμόστε το στα χείλη σας για να δώσετε λάμψη και να τονίσετε το κραγιόν σας. Μεγάλη διάρκεια και σταθερό αποτέλεσμα είναι μόνο δύο από τα πολλά καλά που θα βρείτε στο προϊόν αυτό.


     Επόμενο είναι το σαμπουάν Olive Oil από την εταιρία Farmec. Είναι δείγμα και περιέχει 40ml. Το κανονικό του μέγεθος είναι 250ml και κοστίζει 6€. Το Menu γράφει: Το σαμπουάν από τη σειρά Argan Plus συντελεί σημαντικά στην πλήρη αναδόμηση των μαλλιών . Περιέχει έλαια Argan και Olive. Το Argan Oil δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην τρίχα, προλαμβάνει την ψαλίδα και αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και ευκολοχτένιστα, ενώ το Olive Oil αναζωογονεί τα μαλλιά, δυναμώνει και θρέφει την τρίχα, δίνει ελαστικότητα και μεταξένια εμφάνιση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.


    Και τέλος, ένα λαδάκι μαλλιών Beauty Elixir for your hair από την εταιρία Orofluido. Είναι στα 5ml, ενώ το κανονικό μέγεθος του είναι 25ml και κοστίζει 11€. Το Menu γράφει: Τα τρία πολυτελή έλαια που περιέχει είναι: Argan,πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα για ενδυνάμωση της τρίχας και μαλλιά ανάλαφρα και μεταξένια. Cyperus, το οποίο καλλιεργείτε στην Αίγυπτο και αποτελούσε ένα από τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας, καθώς άφηνε α μαλλιά της ευκολοχτένιστα, απαλά και λαμπερά. Και Lynseed,ένα πολύτιμο έλαιο το οποίο αποτελεί πηγή έντονης και απόλυτης λάμψης με αποτέλεσμα να αντανακλούν το φως με ιδιαίτερη λάμψη.


     Πως σας φάνηκαν τα προϊόντα;;;; Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένη με όλα! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!!! Την κρέμα ήδη την έβαλα στο κομοδίνο μου να την χρησιμοποιήσω μόλις τελειώσω αυτή που έχω, και ελπίζω σύντομα να σας πω απόψεις για όλα. Πείτε μου εάν το παραγγείλατε κι εσείς και ποια προϊόντα έχει μέσα το δικό σας κουτί. Σας φιλώ και εύχομαι να περνάτε όμορφα!!

                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers