Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

November Favorites 2014

     Λίγες ημέρες ακόμη και θα υποδεχτούμε το μήνα των Χριστουγέννων. Είναι η πιο όμορφη και χαρούμενη γιορτή του χρόνου, με πολλά στολίδια, γλυκές ευχές, και παιδικές φωνούλες να τραγουδούν. Τα σπίτια μας μυρίζουν μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες και τα φωτάκια αναβοσβήνουν σαν τρελά. Λατρεύω αυτές τις ημέρες και με κάνουν να νιώθω μεγάλη χαρά.


     Πριν λοιπόν υποδεχτούμε τον Δεκέμβριο, ας αποχαιρετήσουμε τον Νοέμβριο με τα προϊόντα που ξεχώρισα και αγάπησα ή αγαπούσα και ξαναθυμήθηκα και τα χρησιμοποιούσα καθημερινά. Αυτό το μήνα καθημερινά βαφόμουν με διαφορετικά προϊόντα οπότε δεν έχω πολλά αγαπημένα.

    Πρώτα πρώτα θα σας μιλήσω για δύο παλέτες που είχα μόνιμα στο κομοδίνο μου για να τις χρησιμοποιώ. Την παλέτα Dreamy από vivo την χρησιμοποιούσα καθημερινά, εκτός από τις χρυσές αποχρώσεις. Είχα ξεχάσει πόσο καλή διάρκεια και πόσο έντονη απόδοση έχουν. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ και μπορείτε να δείτε πως γράφουν στο χέρι μου όλα τα χρώματα.


    Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα την παλέτα από sammydress DΛNNI με τις γήινες αποχρώσεις. Αυτή την χρησιμοποιούσα στις εξόδους μου μιας και είναι ματ για να χρησιμοποιώ πιο έντονο κραγιόν. Και σε αυτή την παλέτα χρησιμοποιούσα κάθε φορά διαφορετικά χρώματα και διαφορετικούς συνδυασμούς. Θα δείτε εδώ την άποψη μου για την παλέτα και την ένταση των χρωμάτων στο χέρι μου.


    Όταν έκανα πιο διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια, έκανα τα χείλη μου έντονα. Βασικά είναι ο μοναδικός συνδυασμός που φόρεσα. Στην καθημερινή μου βόλτα με το σκύλο μου που δεν έβαζα τίποτα άλλο εκτός από το camouflage της catrice, χρησιμοποιούσα το lip paint της W7 και το lip pencil 16 honey berry της Essence. Ο πιο τέλειος συνδυασμός για έντονα και σαρκώδη χείλη. Έχουν καλή διάρκεια ανάλογα την ποσότητα του lip gloss. Εάν βάλω λίγη ποσότητα τότε θα μείνει σταθερό για τουλάχιστον 5 ώρες. Εάν βάλω παραπάνω ποσότητα, τότε θα είναι πολύ βαρύ στα χείλη, κολλώδη και θα φύγει γρηγορότερα. Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε εάν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα.


     Ένα προϊόν που σας το έδειξα πρόσφατα στα αγαπημένα μου είναι το lip balm από Bio aroma, το οποίο εκτός από τα χείλη, το Νοέμβριο το χρησιμοποιούσα και στα σκασμένα σημεία στα χέρια. Μαλάκωνε την περιοχή και δεν έτσουζε καθόλου όπως συμβαίνει συνήθως με τις κρέμες χεριών. Το ευχαριστήθηκα και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ για τα χέρια μου ακόμη και τώρα που πλέον είναι μαλακά και χωρίς σκασίματα.


     Χρησιμοποίησα το πολυχρηστικό bronzer- highlighter- blush από wet & wild το Mega Glo illuminating powder. Το χρησιμοποίησα ακόμη και σαν σκιές. Έχουν τρομερή διάρκεια και όλα τα χρώματα βάφουν έντονα .

     Έπειτα χρησιμοποίησα περισσότερο το ρουζ της Avon το powder blush self discovery. Να σας πω ότι κάποιες φορές το χρησιμοποίησα και σαν highlighter, διότι δίνει περισσότερο λάμψη παρά χρώμα. Δεν έχει την τεράστια διάρκεια, όμως μου αρέσει η απόδοση του.


     Προτελευταίο προϊόν είναι το αποσμητικό από Neautro Roberts με άρωμα πούδρας. Μυρίζει έντονα και έχει πολύ καλή διάρκεια! Δεν αισθάνθηκα ούτε μία φορά να μυρίζω, ακόμη και μετά από προπόνηση. Ο μόνος λόγος που δεν θα το ξαναπάρω είναι ότι έχει αλουμίνιο και δεν θέλω να χρησιμοποιώ τέτοια συστατικά στην περιοχή της μασχάλης.


    Τελευταίο προϊόν που χρησιμοποίησα είναι το άρωμα Far Away από avon. Είναι βαρύ άρωμα όμως το χέρι μου πήγαινε μόνιμα σε αυτό. Επειδή είχε αρκετή ζέστη αυτό το μήνα, ίσως το χρησιμοποιούσα περισσότερο για να νιώσω το χειμώνα μιας και μου θυμίζει αρκετά ζεστασιά και χειμώνα.Έχει πολύ καλή διάρκεια πάντως!


    Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου. Αν όχι όλα, τα περισσότερα σας τα έχω ξαναδείξει. Τον επόμενο μήνα υπόσχομαι ότι θα δείτε μόνο νέα προϊόντα. Σας φιλώ και σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers