Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Camouflage cream - Catrice



     Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, σήμερα θα σας μιλήσω για το camouflage της catrice. Μπορώ να πω ότι έχει γίνει πάταγος με το συγκεκριμένο προϊόν και ήταν η αιτία να το δοκιμάσω κι εγώ. Όπως ξέρετε άλλωστε το αγάπησα πάρα πολύ και ήταν στα αγαπημένα Σεπτεμβρίου!

    Για να μην γίνομαι κουραστική και επαναλαμβάνομαι, σε προηγούμενες αναρτήσεις είχα πει ότι έχω ένα πρόβλημα με ακμή που ξεκίνησε το χειμώνα, ηρέμησε το πρόσωπο μου και το καλοκαίρι ξαναφούντωσε. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες με το πως είναι το πρόσωπο μου χωρίς το camouflage και πως με αυτό.

     Τι έχω να πω εγώ;;;; Καταρχήν είναι πολύ οικονομικό! Είναι παχύρρευστο και δεν νομίζω ότι η χρήση του είναι concealer, αλλά corrector θα ήταν το πιο σωστό. Εάν βρει κάποια τη σωστή απόχρωση που να ταιριάζει στην επιδερμίδα της, πιστεύω ότι θα το λατρέψει. Εγώ το πήρα από το ίντερνετ και ενώ δεν ήξερα την απόχρωση μου, ευτυχώς πέτυχα τη σωστή και είναι το 030 Rosy Beige. Το χρησιμοποιώ ως βάση πριν τη BB cream, ή και μόνο του με λίγη πούδρα (αν και δεν τη χρειάζεται).

     Η κάλυψη του είναι πολύ καλή. Μπορεί να φαίνεται ότι από κάτω από το βάψιμο υπάρχουν κάποια σημαδάκια (όπως θα δείτε στη φωτογραφία), αλλά μπορείτε να δείτε επίσης το τι καλύπτει. Στη φωτογραφία φοράω μόνο το camouflage, δεν έβαλα κάποια BB από πάνω και απλά η τελευταία φωτογραφία είναι από διαφορετική οπτική γωνία.

     Η διάρκεια του είναι καλή. Δεν κρατάει αιώνες, βέβαια εμένα στο σημείο που είναι το πρόβλημα, όλο και θα ακουμπήσουν τα ρούχα επάνω και θα "σκουπίσουν" το προϊόν, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Μόνο του λοιπόν διαρκεί 4-5 ώρες. Ακόμη και με τη ζέστη, η διάρκεια του ήταν περίπου το ίδιο. Φυσικά εάν βάλω BB cream ή κάποιο Make up, σίγουρα η διάρκεια του γίνεται μεγαλύτερη.

     Επίσης, να σας πω, ότι χρειάζεται λίγη ποσότητα για να καλύψει το δικό μου πρόβλημα, και η καλύτερη τοποθέτηση του για εμένα ήταν με ένα πινέλο απομίμησης των real techniques (για contouring). Ακόμη και με τα δάχτυλα είναι βολικό, αλλά παίρνω μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντος από ότι με το πινέλο. Και τέλος, το βαζάκι είναι τόσο φαρδύ, που βολεύει να πάρω προϊόν με τα δάχτυλα, χωρίς να λερώνω τα νύχια μου, ούτε το camouflage με αυτά.

     Παρακάτω βλέπετε τις φωτογραφίες με το πριν και το μετά. Η πρώτη φωτογραφία είναι με την ακμή μου στις χειρότερες ημέρες της. Η επόμενη είναι με την κάλυψη του camouflaz και έχω τραβήξει τη φωτογραφία ακριβώς όπως της πρώτη, ενώ την τελευταία την τράβηξα διαγώνια και πιο κοντά. Πως σας φαίνεται η κάλυψη; Νομίζω ότι ούτε με make Up δεν θα είχα αυτό το αποτέλεσμα.


    Αυτά είχα λοιπόν να σας πω. Πείτε μου πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα και μην σχολιάσετε καθόλου το πρόβλημα μου. Στεναχωριέμαι ήδη πάρα πολύ!!! Εάν έχετε κάτι να μου προτείνετε όμως, ανυπομονώ να το ακούσω!! Φιλιά πολλάαααααααααα!

                                                     Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers