Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Avon Ultra Colour matte lipsticks

       Όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κραγιόν, επέλεγα το χρώμα και όχι την υφή του. Σιγά σιγά όμως, ξεκίνησα να επιλέγω κραγιόν ενυδατικά χωρίς λάμψεις ή τελείως ματ. Πλέον, προτιμώ τα τελείως ματ, ή εάν μου αρέσει το χρώμα, το κάνω εγώ ματ.

      Σήμερα λοιπόν θα σας πω την γνώμη μου για 3 κραγιόν από την Avon από τη ματ σειρά των Ultra colour lipsticks. Συνολικά είναι 4 τα κραγιόν της συγκεκριμένης σειράς κι έχω και τα 4, όμως για το ένα, που είχα πάρει και πρώτο, είχα κάνει review παλιότερα. Τα υπόλοιπα τα πήρα 1-2 μήνες μετά, και δεν πρόλαβα να σας πω την συνολική μου άποψη.

      Ας δούμε όμως πρώτα για ποια κραγιόν θα σας μιλήσω.



      Δεν φαίνονται υπέροχα;;;; Όχι πείτε!! Όμως...... είναι;;;

       Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έχω χρησιμοποιήσει το matte mellon και το matte fuchsia περισσότερο. Το matte ruby δεν το χρησιμοποίησα πολύ όλο το καλοκαίρι, και το matte grape λόγω χρώματος το χρησιμοποιώ αυτή την εποχή.

      Θα ξεκινήσω πρώτα από το matte Fuchsia που είχα κάνει και αναλυτικό review. Είναι ένα έντονο φούξια χρώμα, το οποίο δεν φεύγει με τίποτα. Για να μην σας κουράζω, δείτε εδώ το αναλυτικό Post. Είναι ότι καλύτερο και ωραιότερο έχω δοκιμάσει, με πάρα πολύ καλή διάρκεια!!!


    Στη συνέχεια, ότι σας πω θα ισχύει για τα υπόλοιπα κραγιόν. Δεν αλλάζει κάτι σε κάποιο. Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες εννοείται. Όπως σας είπα, το φούξια το είχα ευχαριστηθεί τόσο, που το χρησιμοποιούσα συνέχεια και αποφάσισα να πάρω και τα υπόλοιπα της σειράς, γιατί θεωρούσα ότι θα έβγαιναν τόσο καλά όσο αυτό. Διαψεύστηκα παταγωδώς!!!

    Ενώ και τα 3 έχουν τέλεια χρωματική απόδοση, είναι ματ με μία ελαφριά γυαλάδα στο τελείωμα, δεν ξηραίνουν τα χείλη, όμως ..... έχουν ένα ελάττωμα.... δεν έχουν διάρκεια. Εγώ συνήθως έως πάντα, φοράω κραγιόν χωρίς μολύβι. Όσο δεν τρώω, ή δεν "γλύφω" τα χείλη μου, τα κραγιόν θα μείνουν στη θέση τους μια χαρά. Εάν φάω όμως, θα μείνει μόνο το περίγραμμα.

     Τα έχω δοκιμάσει και με μολύβια χειλιών, αλλά η διάρκεια τους ήταν ελάχιστα αυξημένη. Απορώ πως από την ίδια σειρά βγήκε ένα καταπληκτικό προϊόν και 3 ας πούμε υποφερτά. Δεν ξέρω εάν στο διάστημα του ενός ή των δύο μηνών που έκανα για να τα αγοράσω, είχαν νέες παραλαβές και δεν ήταν τόσο καλά, ή μόνο το φούξια τους πέτυχε τόσο καλά.

      Γενικά μου αρέσουν απίστευτα όλα τα χρώματα. Εάν μου λέγατε να επιλέξω, θα ταλαντευόμουν. Όμως λόγω των διαφοροτήτων που υπάρχουν ανάμεσα τους, σίγουρα θα επέλεγα το φούξια!! Προσωπικά με ενοχλεί να έχω ένα κραγιόν το οποίο θέλει συχνά ανανέωση. Δεν το μπορώ. Τα συγκεκριμένα λοιπόν τα χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου (εκτός το φούξια), όταν θα βγω για ένα καφεδάκι της μιας ώρας ή για μία βόλτα ή για ψώνια, που ξέρω ότι και λίγο νεράκι να πιω δεν τρέχει κάτι, όμως δεν θα φάω κάτι και εννοείται ότι δεν θα γίνω "ρεζίλι".

     Απογοητεύτηκα πλήρως με αυτά!! Δεν το περίμενα να βγουν "σκάρτα". Το συγκεκριμένο review το τρενάρω καιρό, μιας και τα 3 κραγιόν τα απέκτησα κοντά στο Πάσχα, οπότε σίγουρα θα μπορούσα να σας είχα πει την γνώμη μου από τότε. Όμως ήθελα να τα δοκιμάσω περισσότερο. Είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι κάτι έπαθαν τα χείλη μου και δεν κρατάνε τα χρώματα. Σταμάτησα λοιπόν να τα χρησιμοποιώ για λίγο καιρό. Όμως, τελευταία μπήκαν στην καθημερινότητα μου, και μετά από πολλά  τεστ, κατέληξα ότι το φούξια συνεχίζει να μένει στα χείλη μου ακόμη και μετά το ντεμακιγιάζ, ενώ τα άλλα φεύγουν με τη μία.
 
     Σε καμία περίπτωση δεν σας προτείνω να τα πάρετε στην κανονική τους τιμή, αλλά σε μία καλή έκπτωση, και εάν δεν σας ενοχλεί η συχνή ανανέωση, τότε ας πάρετε έστω ένα να το δοκιμάσετε. Που ξέρετε, ίσως εσάς να σας βγούν καλά. Πάντως το φούξια σας το προτείνω οπωσδήποτε!!!

     Στη συνέχεια βλέπετε τα κραγιόν φορεμένα στα χείλη μου. Με τη σειρά είναι: matte Ruby, matte Mellon και matte Grape.



     Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτά. Ίσως μου πείτε εσείς εάν τα έχετε δοκιμάσει κι έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα ή είναι πιο σταθερά τα δικά σας.Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!! Σας στέλνω πολλά φιλιά και ελπίζω να περνάτε όμορφα!!

                                            Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers