Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με την παλέτα "savage beauty" Avon

     Γεια σας!!! Τι κάνετε;;;; Καλό μήνα σας εύχομαι με υγεία και αν όχι ξεκούραση,δουλειά και χρήματα εύχομαι!!
     Σήμερα θα σας μιλήσω για μία παλέτα από Avon από τη σειρά true colour με υπέροχα χρώματα για διάφορα μακιγιάζ, για όλες τις εποχές. Ονομάζεται "savage beauty" και μόνο από το όνομα υπόσχεται πολλά! Έχει χρυσό με glitter,καφέ ανοιχτό με ελαφρύ glitter, είναι σχεδόν ανύπαρκτο..., ένα γαλαζοπράσινο ματ και τέλος καφέ σκούρο προς γκρι με glitter.  Επίσης η παλέτα έχει έναν καθρεφτη που πιάνει όλο το καπάκι, πολύ βολικό!!
    Λοιπόν!!!!Δεν θα μιλήσω ξεχωριστά για κάθε χρώμα, όλα είναι υπέροχα με πολύ έντονη απόδοση και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ που θα δείτε, το φορούσα παραπάνω από 8 ώρες και μάλιστα χωρίς βάση. Είναι πολύ σταθερά τα χρώματα και δεν μαζεύουν στην γραμμη του ματιού. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!! Είναι η τελευταία παλέτα που πήρα από Avon και την χρησιμοποιώ συχνά.Σας την προτείνω!!!
   Το μόνο αρνητικό της είναι η τιμή. Κοστίζει 18,50€ και θεωρώ ότι είναι ακριβή, όχι ότι δεν έχει καλή απόδοση, αλλά εγώ δεν δίνω τόσα για ένα μόνο προϊόν. Ευτυχώς βάζουν συχνά σε προσφορά τις παλέτες όπως και όλα τα προϊόντα και μπορείται να τη βρείτε από 12€ -9€. Πολύ καλή τιμή και ευκαιρία που δεν πρέπει να μένει ανεκμετάλευτη πιστεύω!
   Επίσης, πιστεύω ότι σε κοπέλες που έχουν λιπαρά βλέφαρα, δεν θα ευχαριστηθούν τη γαλαζοπράσινη. Παρατήρησα ότι κάποιες φορές που ίδρωσα οι άλλες δεν έπαθαν τίποτα, εκτός από αυτήν που άρχισε να χάνει την ένταση της. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και να την ευχαριστηθείτε όλες!!
   Παρακάτω βλέπετε την παλέτα και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα για το μακιγιάζ μου. Μην τρομάξετε με το έντονο χρυσό χρώμα κάτω από το φρύδι, δενείχαδει πόσο έντονο ήταν. Έυτυχώς το είδα έγκαιρά πριν βγω και γινω ρεζίλι.






      Νομίζω ότι φαίνεται που έχω χρησιμοποιήσει ποια χρώματα, αλλά να σας διευκολύνω, το χρυσό κάτω από το φρύδι (μιας και δεν φαίνεται), και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Το καφέ ανοιχτό το έβαλα σε όλο τοκινητό βλέφαρο και το σκούρο καφέ στην κόγχη, κάτω από το κόκαλο του φρυδιού. Τέλος το πρασινογάλαζο το έβαλα στιςκάτω βλεφαρίδες μέχρι την άκρη του αιλάινερ.
      Το αιλάινερ είναι από oriflame της σειράς Visions metaliner. Έχει glitter μέσα και το πινελάκι του είναι κονικό ώστε να κάνετε εύκολα λεπτή γραμμή.Και η απόδοση του είναι τέλεια με ένα πέρασμα. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχε ακόμη, το έχω αρκετά χρόνια.
      Επίσης χρησιμοποίησα τη μάσκαρα από Avon την infinitize. Έχω κάνει ήδη αναλυτικό review Iγι'αυτήν και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Άλλωστε βλέπετε το αποτέλεσμα!!
      Ελπίζω να σας αρέσει το μακιγιάζ μου! Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτήν την παλέτα;; Ή μήπως κάποια άλλη;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλά,
                                                     Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers