Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

review Vitry Nail remover

     Γεια σας όμορφες!! Τι κάνετε;; Σήμερα θέλω να σα πω δυο λόγια για ένα ξεβαφτικο νυχιών που βάζεις μέσα τα δάχτυλα και γυρνάτε μία φορά δεξιά και μία φορά αριστερά και βγαίνει το μανό. Ποιο είναι αυτό;;; Το βλέπετε παρακάτω!


      Σας το είχα δείξει σε αγορές μου από το Mypharmacity. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει τέτοιο προϊόν, αν δεν κάνω λάθος η Maybelline το έβγαλε πρώτη. Τέλοσπάντων! Αυτό το μπουκαλάκι λοιπόν έχει μέσα υγρό προϊόν και σφουγγάρι  και βάζουμε μέσα το κάθε δάχτυλο ξεχωριστά και αφαιρεί το μανό εύκολα, ξεκούραστα και στη στιγμή. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα!
     Δεν έχει ασετόν από ότι λέει, αλλά η μυρωδιά είναι χειρότερη και του ασετόν. Όταν το μύρισα ένιωσα να καίγονται τα πνευμόνια μου. Τι έχει μέσα;;; Στα δάχτυλα παραδόξως μυρίζει πολύ πιο όμορφα. Πως γίνεται αυτό δεν γνωρίζω.
     Επίσης αφαιρεί και το glitter, με δυσκολία βέβαια, αλλά το αφαιρεί. Στην επόμενη όμως χρήση του, αφήνει το glitter στα δάχτυλα. Οπότε δεν σας προτείνω τέτοιου είδους προϊόντα να τα χρησιμοποιείται με glitter,στρας κλπ.
     Όλα μια χαρά λοιπόν, αλλά μετά από 10 περίπου χρήσεις, αυτό το σφουγγάρι που έχει μέσα άρχισε να μαδάει. Ναι μεν ξεβάφει τα νύχια μου πολύ καλά, αλλά αφήνει κομματάκια επάνω τους.
 Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ξέρω εάν το κάνουν και άλλα κοινά ξεβαφτικά νυχιών, αλλά είναι ένας σοβαρός λόγος να μην το ξαναπάρω.
      Υπάρχει όμως άλλος ένας σοβαρός λόγος να μην το ξαναπάρω. Αυτός είναι ότι μόλις αφαιρέσω από το ένα χέρι μου το μανό και πιάσω το μπουκαλάκι, ξεβάφει το χρώμα του χαρτιού επάνω στα δάχτυλα μου. Φαίνεται και στην φωτογραφία άλλωστε. Έχω γίνει χάλια έτσι. Μάλλον δεν στεγνώνει άμεσσα το υγρό. Είναι αποτυχημένο για εμένα.
      Σας ιδέα, προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί όσο μου αρέσει να βάφω τα νύχια μου, τόσο βαριέμαι να τα ξεβάφω. Οπότε με αυτό ήταν έτοιμα σε λίγα λεπτά χωρίς κόπο και τρίψιμο. Όμως το συγκεκριμένο με απογοήτευσε. Θέλω να δοκιμάσω από άλλες εταιρίες, ίσως είναι καλύτερα, ίσως πάλι όχι.
     Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο παρόμοιο;;; Έχετε να μου προτείνετε από κάποια εταιρία;; Περιμένω τις προτάσεις σας!!Φιλιά πολλάα!

                               Κωνσταντίνα Ν.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers