Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αγορές JUMBO

    Γεια σας!!! Τι κάνετε;;; Σήμερα θα σας δείξω λίγα προϊόντα από τα Jumbo.
    Όσες με ακολουθείτε στο facebook, θα είδατε ότι το e-shop jumbo έχει γυναικεία προϊόντα (ελάχιστα) και αποφάσισα να κάνω παραγγελία μαζί με άλλα 2 άτομα ώστε να μην πληρώσω μεταφορικά. Πλήρωσα με αντικαταβολή και το κόστος της είναι 1,80€. Εάν η παραγγελία σας είναι κάτω από 50€, τα μεταφορικά θα είναι 20€. Εννοείται ότι είναι πανάκριβα και δεν συμφέρουν!

   Για όσες δεν γνωρίζετε ποια είναι η ιστοσελίδα τους, πατήστε http://www.e-jumbo.gr/ . Πάμε να δούμε τι πήρα;;;




       Όπως βλέπετε πήρα μανό και "στυλό" για σχέδια! Τα 3 μανό που ήταν σετάκι, το καθένα κόστιζε 2,99€ ενώ το ένα μανό μόνο του κόστιζε 0,99€. Το σετ για γαλλικό μανικιούρ κόστιζε 2,99€ κι αυτό! Και το σετ για σχέδια κόστιζε 1,50€.

      Τα χρώματα δεν είναι υπέροχα;;;; Ήδη τα δοκίμασα μία φορά και με ένα πέρασμα έγραφαν μια χαρά. Το μοβ νομίζω δεν έγραφε τόσο καλά, αλλά με 2ο χέρι θα είναι τέλειο. Να σας πω επίσης ότι τα μικρά μανό περιέχουν 6.50ml ενώ τα 2 μεγάλα 12ml. Η ποσότητα τους δεν είναι τεράστια, αλλά δεν θα προλάβουν να ξεραθούν νομίζω, οπότε είναι πολύ καλά!

     Είναι λοιπόν από την εταιρία Evelyn, πολύ γνωστή των jumbo. Δεν μπορώ να σας πω διάρκεια, απόδοση κλπ, αλλά σύντομα θέλω να κάνω ένα post με προϊόντα που έχω πάρει μόνο από jumbo. Σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;;;; Εννοείται εάν θέλετε να δείτε κάτι άλλο, γράψτε μου στα σχόλια τις προτάσεις σας!!

     Εσείς τι ψωνίσατε πρόσφατα από Jumbo;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Φιλιά πολλά!!!!
                                                               Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers