Κυριακή 18 Μαΐου 2014

make up σε ανοιχτά/έντονα χρώματα & review

       Γεια σας όμορφες!!! Τι κάνετε;;; Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;; Εμείς στο νησί είχαμε πολύ κόσμο μιας και έχει φτιάξει ο καιρός και ο τουρισμός έχει ξεκινήσει, αλλά και λόγω των εκλογών είχαμε πολλές αφίξεις φοιτητών και κατοίκων που ζουν εκτός. Πάμε όμως στα δικά μας!!!
       Σήμερα θα σας μιλήσω για την παλέτα "arctic goddess" από την AVON, το eyeliner "liquid ink" από essence και το μαύρο μολύβι από VIVO. Βλέπετε παρακάτω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα.


      Πρώτα θα σας μιλήσω για το eyeliner της essence. Έχει ένα λεπτό και σταθερό πινελάκι και το χρώμα του είναι πολύ έντονο. Υποστηρίζει ότι είναι αδιάβροχο και όντως ισχύει. Μένει πάρα πολλές ώρες αναλλοίωτο στα μάτια χωρίς να χάσει τη γυαλάδα και την ένταση του. Δεν φεύγει εύκολα από τα μάτια, εάν πχ. ξύσετε εκείνη την περιοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ενώ με ντεμακιγιάζ φεύγει εύκολα. χωρίς τρίψιμο. Σας το προτείνω, πιστεύω ότι θα κάνει σε όλες και θα το λατρέψετε. Θα κοιτάξω εάν υπάρχει και σε άλλα χρώματα για να τα πάρω. Μου αρέσει πάρα πολύ και εννοείται ότι θα το ξαναπροτιμήσω!
       Έπειτα, θα σας μιλήσω για το μολύβι από VIVO, το οποίο έχει από την άλλη πλευρά σφουγγαράκι για smoky look. Να σας πω ότι την συγκεκριμένη εταιρία την βρίσκετε μόνο στο εξωτερικό και μόνο εάν έχετε paypal ή πιστωτική, μπορείτε να ψωνίσετε. Είναι κανονικό ξύλινο μολύβι και είναι πάρα πολύ μαλακό. Δεν είναι βέβαια το μπαμ - έντονο χρώμα με ένα πέρασμα, με το δεύτερο πέρασμα είναι μια χαρά, και το βάζω περισσότερο στην υγρή γραμμή του κάτω βλεφάρου και μένει εκεί σταθερά για ώρες. Βέβαια, εάν δακρύσουν τα μάτια μου αρκετά, η σταθερότητα του μολυβιού μειώνεται αισθητά. Το έχω χρησιμοποιήσει και για eyeliner και το έσβησα μετά, και μπορώ να σας πω ότι όσες ώρες ήμουν έξω δεν έπαθε τίποτα. Δεν τσούζει τα μάτια, ούτε τα ερεθίζει. Εάν μπορείτε να ψωνίσετε από το εξωτερικό, να το πάρετε, πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσετε!
        Και τέλος θα σας μιλήσω για την ωραιότερη παλέτα της Avon!! Είναι πολύ καλοκαιρινή, με διακριτικά και έντονα χρώματα που λάτρεψα πάρα πολύ. Καταρχήν έχει ένα ανοιχτό μοβ προς λιλά χρώμα, ένα πρασινάκι ανοιχτό με glitter, ένα έντονο ματ γαλάζιο και ένα κυπαρισσί ματ. Όλα τα χρώματα γράφουν εξαιρετικά καλά. Το γαλάζιο μόνο, θέλει δύο περάσματα για να γράψει καλά. Επίσης πρέπει να χρησιμοποιήσετε βάση οπωσδήποτε, ώστε να μην χάσει την ένταση του. Τα υπόλοιπα χρώματα δεν πάνε πουθενά ακόμη και χωρίς βάση. Διαρκούν αρκετούτσικες ώρες. Εγώ τις έχω βάλει μέχρι 5 ωρίτσες που έβγαινα για καφέ ή ποτό και έμεναν σταθερές. Περισσότερο δεν τις έχω φορέσει για να δω στάνταρ το χρόνο που κρατάνε στα μάτια. Για εμένα είναι πολύ καλός ο χρόνος που διαρκούν, πρώτον γιατί είναι πολύ έντονα τα χρώματα και δεύτερον είναι ματ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί ακόμη αυτή η παλέτα, αλλά εάν υπάρχει σε στο, θα τη βρείτε κάποια στιγμή σε πολύ καλή προσφορά.
      Παρακάτω λοιπόν βλέπετε το μακιγιάζ που έκανα με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όπως βλέπετε, έχω βάλει σε όλο το κινητό βλέφαρο το γαλάζιο, στην εσωτερική γωνία έβαλα το μωβ, κάτω από το κόκαλο του φρυδιού έβαλα το ανοιχτό πράσινο και στην εξωτερική γωνία έβαλα το κυπαρισσί για μεγαλύτερη ένταση! Έκανα μία λεπτή γραμμή eyeliner στο επάνω βλέφαρο και έβαλα το μολύβι στην υγρή γραμμή του κάτω βλεφάρου. Επίσης συνέχισα το μοβ μέχρι τη μέση των κάτω βλεφαρίδων μου και συνέχισα με το κυπαρισσί ώστε να ενωθεί με τη γραμμή του πάνω βλεφάρου.




Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να σας αρέσει και σαν make up αλλά και σαν προϊόντα.
Πείτε τη δική σας άποψη εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή εάν έχετε κάποιο λατρεμένο που θα θέλατε να μου προτείνετε για να δοκιμάσω. Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό βράδυ!!
Κωνσταντίνα Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers