Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

The Rainbow Tag

     Γεια σας όμορφες!!!! Μιας και μπήκε η άνοιξη, σκέφτηκα να κάνω κι εγώ το Tag με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Για όσες δεν γνωρίζετε, σε αυτό το tag θα επιλέγω ένα προϊόν που αγαπώ και θα το αντιστοιχώ σε ένα χρώμα του ουράνιου τόξου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τυχαία σειρά χρωμάτων.

    -Πράσινο-
Για το πράσινο, θα πω το αγαπημένο μου μανό  της AVON από τη σειρά mosaic effect toap coat nail. Είναι κρακελέ, από αυτά τα μανό που σπάνε και φαίνεται το από κάτω χρώμα. Πάει πολύ με λευκό, μαύρο και μπλε (όπως και στη φωτογραφία). Δεν θυμάμαι πόσο κόστιζε ακριβώς, αλλά νομίζω τα  μανό της Avon κοστίζουν περίπου 6-7 ευρώ.


   -Κόκκινο-
Θα πω σε κόκκινη συσκευασία, μία τετραπλή παλέτα της AVON με καφέ αποχρώσεις που λατρεύω και φοράω πολύ συχνα! Το όνομα της είναι Hollywood από τη σειρά little red dress.

 
   -Κίτρινο-
Στο κίτρινο θα βάλω τα αγαπημένα μου χρυσά σκουλαρίκια, τις νεραϊδούλες που φοράω πολύ συχνά, και είναι τα μόνα σκουλαρίκια που έχω φορέσει τόσο πολύ!! Είναι χειροποίητα και τα είχα πάρει περίπου 4€ από μία κοπέλα από το facebook.



   -Πορτοκαλί-
Σε αυτό το χρώμα θα βάλω το αγαπημένο μου πορτοκαλί κραγιόν, πάλι από την AVON από τη σειρά COLORTREND με όνομα Flirt. Η τιμή του ήταν γύρω στα 5€.


   -Ροζ-
Στο ροζ θα σας δείξω 2 πράγματα που λατρεύω. Την κολόνια Miss o από την Oriflame που κοστίζει 21€ και είναι 50ml. Είναι μία λουλουδάτη κολόνια πολύ ωραία, ούτε πολύ έντονη ούτε από αυτές που μετά από ώρες χάνεται. Μπορεί να φορεθεί και ως κολόνια και ως άρωμα. Και μετά θα σας δείξω την κρέμα ματιών από την AVON ANEW VITALE και είναι 15 ml. Κόστιζε περίπου 8 ευρώ και είναι πολύ ενυδατική, μέσα σε λίγα λεπτά διώχνει τυχόν πριξίματα στα μάτια και θέλει πολύ μικρή ποσότητα σε κάθε της χρήση.

   -Μοβ-
Και εδώ θα βάλω δύο λατρεμένα προϊόντα μακιγιάζ. Την μάσκαρα της Radiant Purple 03. Έκανα ήδη
review για αυτήν  οπότε δεν λέω κάτι άλλο. Και το άλλο προϊόν είναι το ρουζ από τη Beauty Line Cosmetics Νο012. Είναι και μυρίζει πούδρα και μου αρέσει πολύ η απόδοση του. Κόστιζε νομίζω 3€.


   -Μπλε-
Για το μπλε θα πω την σκιά της Essence No 61 out of the blue sparkling effect. Νομίζω κόστιζε 2€. Τη λατρεύω και τη χρησιμοποιώ πάρα πολύ!!


   -Έγχρωμο-
Και τέλος στο έγχρωμο, θα πω το ρολόι που πήρα το καλοκαίρι και μου θυμίζει όντως ουράνιο τόξο. Το πήρα από ένα μαγαζί στην Ερμού νομίζω 5ευρώ περίπου.


 Αυτό ήταν το Τag του ουράνιου τόξου και τα πράγματα που λατρεύω και αντιστοιχώ με το κάθε
χρώμα. Ελπίζω να σας άρεσε. Φιλιά πολλά!!!! Καλή συνέχεια!!
Κωνσταντίνα Ν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers