Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αγορές ρολογιών

    Καλησπέρααααα!!!!!! Τι κάνετε;;;; Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά!!!! Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για ρολόγια τα οποία πήρα από το e-bay και το banggood. Ήθελα να σας τα δείξω σε βίντεο με αγορές μου, αλλά επειδή κάποια πράγματα που περιμένω δεν έχουν έρθει ακόμη, σκέφτηκα να σας τα δείξω εδώ να πάρετε μια ιδέα και τιμές.
     Εγώ πήρα αυτά τα 3 όμορφα ρολόγια!!!


   Το μαύρο το πήρα από το ebay μόνο 2,55€ με free μεταφορικά. Το link του πωλητή είναι: http://www.ebay.com/usr/toplittlerock . Ήρθε με το ταχυδρομείο ως απλός φάκελος σε 20-25 ημέρες, πολύ καλά συσκευασμένο, σε φάκελο με φουσκάλες και ξεχωριστές φουσκάλες γύρω από το ρολόι.
    Το λευκό το πήρα από το banggood μόνο 4,33€ με free μεταφορικά. Το link για το ρολόι είναι: http://www.banggood.com/Children-Leather-Stainless-Steel-Diamond-Cute-Bird-Flower-Wrist-Watch-p-77166.html . Ο πωλητής έστειλε συστημένο φάκελο με το ταχυδρομείο και ήρθε σε 20 ημέρες. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα το λουράκι, καφέ, μαύρο, πορτοκαλί, ροζ και μοβ εάν δεν κάνω λάθος.Συσκευασμένο σε φάκελο με φουσκάλες μόνο,αλλά ευτυχώς ήρθε ακμαίο, χωρίς απώλειες.
    Και τέλος το κόκκινο ρολόι το πήρα από το banggood, με δωρεάν μεταφορικά και κόστιζε 3,45€. Το link για να το βρείτε εάν σας ενδιαφέρει είναι: http://www.banggood.com/Fashion-Cat-Crystal-Leather-Stainless-Steel-Women-Quartz-Wrist-Watch-p-916038.html . Ήρθε και αυτό ως απλό δέμα με το ταχυδρομείο λιγότερο από 30 ημέρες. Πολύ καλά συσκευασμένο. Ήταν σε χάρτινο κουτί(γιατί παρήγγειλα κι άλλα πράγματα που θα σας τα δείξω σε βίντεο), και το κάθενα πράγμα ξεχωριστά ήταν τυλιγμένο με νάιλον με φουσκάλες.
    Τα έχω αγαπήσει και τα 3, είναι υπέροχα, με "δερμάτινο" λουράκι, ευκολοφόρετα και δεν φαίνονται καθόλου φτηνά. Το μόνο που σαν ποιότητα φαίνεται ότι δεν είναι καλό είναι το κόκκινο,είναι πάρα πολύ ελαφρύ, σαν ψεύτικο.
    Σε μια έρευνα που έκανα για ρολόγια, βρήκα παρόμοια και ίδια με αυτά,μέχρι 15 ευρώ. Θα μου πείτε , "ναι αλλά η ποιότητα δεν θα είναι η ίδια.." και εγώ θα συμφωνήσω εν μέρη. Τα περισσότερα πράγματα που αγοράζουμε είναι από το εξωτερικό, και εμείς τα χρυσοπληρώνουμε ενώ οι έμποροι τα παίρνουν με ψίχουλα. Ίσως είναι λίγο καλύτερα από τα κινέζικα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ζήσουν περισσότερο. Άποψη μου βέβαια!!!! Το λευκό να φανταστείτε ότι το βρήκα σε χειροποίητα κοσμήματα 30€.
    Αυτά είχα να σας πω, ελπίζω να σας αρέσουν οι αγορές μου και να σας βοήθησα για δικές σας μελλοντικές αγορές! Καλή συνέχεια σας εύχομαι!! Φιλιά πολλά,
                                                                    Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers