Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αγορές από Super Market

   Τι κάνετε κούκλες μου;;;; Σήμερα πήγα στο Super Market για να ψωνίσω προμήθειες για το σπίτι, και επειδή είχα χρόνο χάζευα στα "καλλυντικά". Πήρα λοιπόν λίγα πραγματάκια.


    Πρώτα πήρα τα βαμβακάκια ντεμακιγιάζ Demaκ Up DUO+. Πήρα αυτά γιατί με τα άλλα που έχω, χρησιμοποιώ 3-4 και για ντεμακιγιάζ αλλά και για το ροδόνερο, οπότε είπα να δοκιμάσω αυτά που είναι μεγαλύτερα. Η τιμή τους ήταν 4€ περίπου.

    Στη συνέχεια πήρα της Loreal το απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών το διφασικό. Τελειώνει της EVELINE το υγρό καθαρισμού που χρησιμοποιούσα αυτόν το μήνα και είπα να δοκιμάσω αυτό. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Κόστιζε περίπου 5€.

    Όπως περνούσα από τις κρέμες, είδα της Alice's senses απαλό peeling προσώπου. Εννοείται ότι θα το έπαιρνα, έχω λατρέψει τις μάσκες προσώπου και θέλω να το δοκιμάσω κι αυτό.

     Και τέλος, τυχαία είδα τα lip balms από τη Maybelline από τη σειρά baby lips. Εγώ πήρα το πορτοκαλί με τη γεύση κεράσι. Το χρησιμοποίησα και ένιωσα τα χείλη μου μαλακά, αλλά νομίζω ότι δεν απορροφιέται από τα χείλη γρήγορα. Θα το δω εννοείται πιο σίγουρα με την καθημερινή χρήση. Βγάζει ένα ελαφρύ κόκκινο χρώμα,σαν διακριτικό lipgloss αλλά με ελαφριά γυαλάδα.

    Έπειτα, είχα πει σε μια φίλη μου να μου πάρει τη μάσκαρα της Essence από τη νέα σειρά με τα χρώματα, την colour flash volume mascara από τα Hondos Center. Την χρησιμοποίησα μία φορά, έδωσε χρώμα και λίγο μάκρος, αλλά νομίζω ότι θα πηγαίνει περισσότερο σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Εγώ έκανα γραμμή eyeliner και την έσβησα ώστε να δώσω χρώμα στα βλέφαρα και να φαίνεται το χρώμα της μάσκαρας. Είναι η 01, ανοιχτό πράσινο και η τιμή της ήταν περίπου 4€. Σίγουρα θα σας κάνω review όταν τη δοκιμάσω εντατικά.

    Αυτές ήταν οι αγορές μου σήμερα, εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλά!!
                                                Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers