Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Benecos Natural powder blush

    Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;;; Πως περνάτε;; Ο καιρός είναι τόσο ζεστός στο νησί μου, που όλη μέρα θα έπρεπε να είμαι στη θάλασσα, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν ακόμη ούτε μία βουτιά να ρίξω. Εσείς κάνατε κανένα μπάνιο;;;


    Λοιπόν!!! Όπως είδατε και από τον τίτλο, σήμερα θα σας μιλήσω για δύο ρουζ από Benecos, το"Mallow Rose" και το "Sassy Salmon". Θα τα βρείτε στο Cherrybox και κοστίζει το καθένα 6.50€ περίπου. Στο κέντρο τους έχουν ανάγλυφο ένα λουλούδι, τα χρώματα τους είναι υπέροχα και η υφή τους είναι βελούδινη χωρίς να θρυμματίζονται..



      Δεν φαίνονται καθόλου έντονα, και πραγματικά δεν είναι! Αλλά με το πινέλο απλώνονται στο μάγουλο ομοιόμορφα, και αφήνουν ένα διακριτικό χρώμα που ναι μεν δεν είναι έντονο, αλλά δεν είναι και αδιάφορο.

     Πρώτα θέλω να σας πω, ότι όταν έκανα την παραγγελία και τα είδα, δεν ενθουσιάστηκα, πρώτον γιατί δεν ήξερα την εταιρία και δεύτερον λόγω συσκευασίας. Ο μόνος λόγος που τα πήρα ήταν ότι ήταν οικονομικά και είπα να τα δοκιμάσω μιας και τα χρώματα μου άρεσαν. Και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα!!

     Να ξεκινήσω πρώτα να σας πω για τη διάρκεια τους. Αλλά πρώτα να σας πω ότι από τότε που τα πήρα στα χέρια μου, τα φοράω καθημερινά!!! Έχω τόσα ρουζ και τα συγκεκριμένα είναι η μοναδική μου επιλογή! Τα φοράω λοιπόν το μεσημεράκι, και δεν τα ανανεώνω ποτέ, σπάνια έως καθόλου. Διαρκούν όλη μέρα, χωρίς να χάσουν έστω και λίγη ένταση, το έχω τσεκάρει ακόμη με τη γυμναστική και το περπάτημα που ιδρώνω, και σπάνια το είδα να χάνουν το χρώμα τους.

     Η ένταση τους λοιπόν, είναι ακριβώς η ίδια από την ώρα που θα τα βάλετε έως τη στιγμή που θα τα αφαιρέσετε. Είναι τα μόνα ρουζ που έχω χρησιμοποιήσει και έχουν τέτοια ένταση και τόση διάρκεια. Εκτός αυτού, είναι τα μόνα ρουζ που τα βάζεις στα μάγουλα και δεν "απορροφούνται" από το δέρμα, όπως άλλα που πρέπει να δίνουμε λίγη παραπάνω ένταση για να μείνει μετά από ώρα ένα ελαφρύ αποτέλεσμα.

     Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τα δοκιμάσετε!! Θέλω πολύ να μου πείτε εάν σε εσάς έχουν τα ίδια αποτελέσματα που εγώ λάτρεψα!! Νομίζω ότι όλο το καλοκαίρι με αυτά τα ρουζ θα το περάσω!! Θέλω να πάρω και τις άλλες αποχρώσεις να τις δοκιμάσω!!! Εσείς τα δοκιμάσατε;; Εάν ναι, ποια η γνώμη σας;; Εάν όχι, θέλετε να τα δοκιμάσετε;;;; Περιμένω σχόλια!!!  Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο και ήρεμο βράδυ!!! Φιλάκια!

                                                           Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers