Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Favourites || February 2018

    Πέρασε άλλος ένας μήνας, κι επιστρέφω με τα αγαπημένα του. Είναι αρκετούτσικα, οπότε ας ξεκινήσουμε!


    Θα ξεκινήσω με προϊόντα χειλιών που είναι λίγα. Χρησιμοποίησα δύο συνδυασμούς που λάτρεψα. Ο πρώτος είναι το 05 soft berry lip liner από essence, σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ, μαζί με το velvet matte lip cream 090 sweet choco-nut από Catrice. Είναι αρκετά βελούδινα κραγιόν, εννοείται δεν είναι σταθερά, και θέλουν ελάχιστη ποσότητα για να μην "τρέξουν". Ο δεύτερος συνδυασμός είναι το long lasting lipliner 02 neutral dark από Κορρε, σας έχω κάνει αναλυτικό review εδώ, μαζί με το νέο μου αγαπημένο matte lipstick No396 από Elixir. Είναι ελαφρύ στα χείλη, σαν να μην φοράω τίποτα, μένει ώρες, δεν έχει κολλώδες τελείωμα, δεν ξηραίνει τα χείλη, είναι σούπερ και πάμφθηνο.


     Για τα μάτια χρησιμοποίησα πολύ την βάση ματιών από radiant. Είναι πολύ σταθερή, οι σκιές μένουν στη θέση τους για ώρες κι έχει αρκετή ποσότητα που δεν τελειώνει ποτέ. Το μόνο αρνητικό της για εμένα είναι ότι δεν έχει χρώμα και δεν αποχρωματίζει τα βλέφαρα. Χρησιμοποίησα το eyeshadow quatro 06 από golden rose. Λατρεύω τα χρώματα της, αλλά ακόμη περισσότερο τη διάρκεια τους. Έβγαινα, χόρευα, ίδρωνα, και οι σκιές ήταν στη θέση τους. Πολύ καλή επιλογή. Ακόμη δύο προϊόντα αδιάβροχα που ξεχώρισα τον τελευταίο χρόνο και δεν έλειψαν αυτό τον μήνα από την καθημερινότητα μου είναι το hypnose waterproof eyeliner noir από Lancome και το waterproof eyeliner 13 από Make up for ever. Το πρώτο είναι κατάλληλο για την υγρή γραμμή των ματιών. Μένει στη θέση του ώρες, δεν φεύγει όσο κι αν δακρύσετε, είναι σταθερό και με αρκετά έντονη απόδοση. Εγώ το είχα βρει σε προσφορά γύρω στα 12€ αν δεν κάνω λάθος. Το eyeliner πάλι, το είχα βρει σε ένα σετ που είχα αγοράσει από Make up for ever. Έχει ένα πινελάκι με γωνία αρκετά εύχρηστο και σταθερό. Η απόδοση του είναι πολύ έντονη, έχει μεγάλη διάρκεια, δεν φεύγει από τη θέση του με τίποτα. Επίσης, όταν βάζω το eyeliner και λερώσω τις βλεφαρίδες μου, αμέσως πρέπει να βάλω μάσκαρα γιατί μετά θα στεγνώσει το eyeliner και οι βλεφαρίδες μου θα κολλήσουν και δεν θα βαφτούν σωστά. Επίσης χρησιμοποίησα τρεις μεμονωμένες σκιές, την μία για κάτω από το κόκαλο και τις άλλες στην κόγχη για βάθος. Είναι πολύ καλές με αρκετά έντονη απόδοση, χωρίς fall out. Μιλάω για την happy hour από benecos, την silky touch eyeshadow 212 από Golden Rose και την eyeshadow 017 από Adriana Karebe. Παραλίγο να ξεχάσω το glimmerstick eyeliner από Avon το majestic plum. Είναι ένα σκούρο μοβ ματ χρώμα που το φορούσα σαν eyeliner συνήθως μαζί με την παλέτα της golden rose. Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια αυτά τα μολύβια, είναι σταθερά, έχουν τέλεια απόδοση, έχουν καλή διάρκεια κι εντυπωσιάζουν όποιον τα δει.
     Για τα φρύδια χρησιμοποίησα περισσότερο το eyebrow shaper 08 από seventeen. Είναι αρκετά εύχρηστο, σχετικά μαλακό, και με πολύ έντονη απόδοση. Όμως επειδή είναι ανοιχτόχρωμο για τα δικά μου φρύδια, το συνδύασα με το brow define brow mascara από Mua στην απόχρωση dark brown. Είναι ένα περίεργο χρώμα, γκριζάρι αρκετά, όμως είναι σταθερό και ταιριάζει στα δικά μου φρύδια.


      Στο πρόσωπο σχεδόν όλο το μήνα χρησιμοποιούσα τα ίδια προϊόντα. Το calming effect mattifying foundation από Avon το αγάπησα πολύ. Κάνει ματ την επιδερμίδα, την κάνει να φαίνεται "φρέσκια", εμφάνισα λιπαρότητα μετά από 5 ώρες στην μύτη μόνο, και γενικά είναι ελαφριά η αίσθηση του. Το αγαπημένο concealer πολλών κι εμένα εξίσουν είναι το liquid camouflage από catrice. Μου αρέσει πολύ η φωτεινότητα που προσφέρει και η κάλυψη του. Σε τυχόν σπυράκια χρησιμοποιούσα το correcteur concealer 13 clair light από Sephora. Το χρησιμοποιούσα όταν δεν ήθελα να βαφτώ απλά για να καλύψω κάποια κοκκινίλα. Πραγματικά γινόταν ένα με την επιδερμίδα μου και η κοκκινίλα εξαφανιζόταν. Για τους πόρους χρησιμοποιούσα το porefessional license to blot από benefit. Δεν ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα στους πόρους, αλλά πόσο όμορφα γλιστρούσε το foundation από πάνω του. Είδα μία μικρή παράταση της λιπαρότητας με τη συγκεκριμένη βάση, αλλά οκ. Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα το megaglo contouring palette caramel toffee από wet&wild. Μου άρεσε πολύ η πούδρα. Φαίνεται λεπτοκομμένη και κάνει την επιδερμίδα να μοιάζει χωρίς ατέλειες. Σίγουρα οι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια θα συνεχίζουν να φαίνονται, αλλά θα μοιάζουν πιο λείες. Όσο για το contouring μου άρεσε εξίσου. Έχει έντονη απόδοση και σβήνεται πανεύκολα. Έχουν μεγάλη διάρκεια και είναι πάμφθηνα. Το αρνητικό τους είναι ότι με ένα πάτημα του πινέλου, και τα δύο προϊόντα γεμίζουν με σκόνη. Το bronzer από seventeen είναι υπέροχο. Σας το είχα δείξει στο παρελθόν σε αγαπημένα, το έχετε δει και σε μακιγιάζ. Προσφέρει ότι πρέπει να προσφέρει, ηλιοκαμένη όψη και λαμπερή. Φυσικά το ρουζ που χρησιμοποίησα περισσότερο είναι baked blush 08 coralina από Milani. Έχει τόσο έντονη απόδοση που πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μένει στη θέση του όλο το 24ωρο με ακριβώς την ίδια ένταση που είχε το πρώτο 10λεπτο.


     Σε πολλά μακιγιάζ είδατε τις παλέτες προσώπου από makeup revolution. Δεν θα σας πω πολλά τώρα γιατί θέλω να κάνω αναλυτικό review και για τις δύο. Τα χρώματα που έχω χρησιμοποιήσει είναι αυτά που βλέπετε με το σχέδιο. Λάτρεψα τα highlighters για καθημερινά μακιγιάζ με λίγη λάμψη. Η μία είναι η blush palette goddess κι η άλλη είναι η ultra contour palette.


     Σας είχα πει στο παρελθόν ποιο είναι το αγαπημένο μου scrub σώματος. Είναι το exfoliating body scrub milk chocolate της σειράς Luxurious. Θα δείτε το review εδώ. Επίσης πρόσφατα σας μίλησα για μερικά προϊόντα μαλλιών της εταιρίας ventus. Στα αγαπημένα του μήνα έβαλα το σαμπουάν με ρόδι. Πάτησε εδώ αν θέλεις να μάθεις γιατί μου άρεσε.
      

      Σας μίλησα για την καλύτερη κρέμα προσώπου για ξηρές επιδερμίδες. Είναι η phytoactive από Olive. Σας έχω μιλήσει εδώ. Πραγματικά όσες έχετε ξηρές επιδερμίδες να την δοκιμάσετε. Επίσης, σας είχα δείξει στα αγαπημένα του Ιανουαρίου το lip butter wild rose από Κορρέ, δες εδώ, ενώ στα αγαπημένα Φεβρουαρίου σας δείχνω το Guava. Σας έχω μιλήσει εδώ για τα συγκεκριμένα lip butters. Επίσης, τον τελευταίο καιρό η ξηρότητα των χεριών μου είναι αρκετά συχνή, όμως τα βράδια χρησιμοποιώ την κρέμα με βάλσαμο και μελισσοκέρι από Apivita και το πρωί τα χέρια μου είναι ενυδατωμένα και απαλά. Εγώ πλένω συνέχεια τα χέρια μου, δεν φοράω γάντια όταν χρησιμοποιώ απορρυπαντικά και γενικά τα ταλαιπωρώ. Όμως μία χρήση της κρέμας και τα χέρια μου επανέρχονται στο φυσικό τους.


      Τέλος, στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιούσα τον κρύσταλλο από Salt of the earth. Δεν θα σας κουράσω, σας έχω πει την γνώμη μου για αυτής της μορφής αποσμητικά εδώ. Και τελευταίο προϊόν είναι μία μπάρα σαπουνιού από Apivita με rose & black pepper. Μυρίζει εκπληκτικά, έχει κόκκους για ήπια απολέπιση, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα πινέλα μου. Νομίζω είναι το καλύτερο σαπούνι για τα πινέλα που έχω δοκιμάσει. Κάνει αφρό με ένα πέρασμα του πινέλου, καθαρίζει σε βάθος σε ελάχιστα λεπτά, ακόμη και το beauty blender καθαρίζει σε βάθος. Γενικά είδα μείωση του χρόνου που πλένω τα πινέλα μου, βλέπω επίσης ότι η ποσότητα που χρησιμοποιώ είναι ελάχιστη και η καθαριότητα και η μυρωδιά των πινέλων είναι εκπληκτική.


      Αυτά λάτρεψα τον τελευταίο μήνα. Εσείς ποια προϊόντα ξεχωρίσατε;;; Περιμένω τα δικά σας αγαπημένα. Σας φιλώ,

                                                                         Κωνσταντίνα
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers