Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Empties| January & February 2018

    Κάθε τέλος του μήνα σας έδειχνα τις άδειες συσκευασίες που μάζευα, όμως τον Ιανουάριο δεν πρόλαβα να σας τα δείξω κι έτσι θα σας δείξω των τελευταίων δύο μηνών μαζί. Δεν έχω πολλά προϊόντα, γιατί πολλά προϊόντα τα πέταξα, δυστυχώς. Αλλά δεν πειράζει, ας ξεκινήσουμε.



    Θα ξεκινήσω με δύο προϊόντα μακιγιάζ. Το ένα είναι το eau la la liner venom από Sleek. Είναι αδιάβροχο, έχει έντονη απόδοση και διάρκεια, είναι μαλακό και κρεμώδη, όμως έχει ξεραθεί και το πετάω. 
    Επίσης έφτασε στο τέλος του το lip liner No 03 cinammon από bella pierre. Είναι κι αυτό αδιάβροχο, έχει έντονη απόδοση, είναι μαλακό και δεν φεύγει από την θέση του ποτέ. Σας το έδειξα στα αγαπημένα μου, εδώ, όμως έχει ξεραθεί και δεν απλώνεται ομοιόμορφα.


    Τελείωσα την μάσκαρα Lash sensational από Maybelline. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
    Επίσης τελείωσα το brow mascara από Golden Rose. Λάτρεψα το συγκεκριμένο προϊόν. Έχει μικρό βουρτσάκι ιδανικό για τα φρύδια μου. Είχε έντονη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου τελείωσε πολύ γρήγορα, τουλάχιστον συγκριτικά με άλλα προϊόντα.
     Επίσης τελείωσα το αγαπημένο μου micellare νεράκι από Garnier. Το αγαπώ, το έχω αγοράσει ήδη ξανά, κι έχω σκοπό να σας κάνω σύντομα αναλυτικό review. 


    Τελευταία προϊόντα μακιγιάζ που τελείωσα είναι το matte lipstick crayon από Golden rose στην απόχρωση 08. Είχα τελειώσει τον Δεκέμβριο το No 11, αλλά δυστυχώς το είχα πετάξει. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
    Επίσης τελείωσα την BB cream από L'oreal. Σας έκανα review εδώ. Με καθημερινή χρήση και με το beauty blender μου τελείωσε πολύ γρήγορα. Δεν θα το πρότεινα αυτό το προϊόν. Απογοητεύτηκα.
    Τέλος, πετάω την long wear cream shadow cement 19 από Bobbi Brown. Είχε χρώμα, ήταν σταθερή, αποχρωμάτιζε τα βλέφαρα, έμεναν οι σκιές όλη μέρα, ήταν αδιάβροχη. Ξεράθηκε όμως και θα την πετάξω, αλλά την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά κι έβγαλε τα χρήματα της.


    Τελείωσα το body scrub από Ventus με ζάχαρη και φιστίκι. Πολύ καλό, ελαφρύ scrub, με ήπιους κόκκους. Θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε άλλο post.
     Και τελείωσα το face scrub με γάλα γαϊδούρα από Sostar. Πάρα πολύ καλό. Έχει πυκνούς, αλλά πολύ μικρούς κόκκους, καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και την ενυδατώνει ταυτόχρονα.


     Τελείωσα την κρέμα προσώπου ημέρας από Avon, την nutra effects με spf20. Την ευχαριστήθηκα. Πρόσφερε πλούσια ενυδάτωση, άφηνε απαλή την επιδερμίδα μου, και τον προηγούμενο μήνα που το πρόσωπο μου έχει πολύ ξηρότητα, μόλις την έβαζα στο πρόσωπο μου αμέσως ηρεμούσε. Την έχω αγοράσει ήδη, γιατί την βρήκα σε προσφορά σε λιγότερο από 5€.
      Τελείωσα την κρέμα ματιών σε μορφή τζελ από Anatomicals no old bags allow. Εγώ δεν έχω σακούλες κάτω από τα μάτια, όμως κάποιες μέρες μπορεί να εμφανίσω πρηξίματα. Όσο χρησιμοποιούσα αυτό το τζελ δεν είδα ούτε μια φορά πρήξιμο γύρω από τα μάτια, αλλά κάποιες μέρες που δεν το χρησιμοποιούσα, παρατήρησα κάποια πρηξίματα το πρωί. Γενικά είναι ελαφριά η σύσταση του, και δεν πιστεύω ότι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, όμως είναι μία καλή επιλογή εάν δεν έχετε ξηρότητα όπως εγώ.


     Τελείωσα το αγαπημένο μου καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής από Frezyderm. Σας έχω πει ότι για εμένα είναι το καλύτερο καθαριστικό από όλα όσα έχω δοκιμάσει. Ποτέ δεν μου προκάλεσε πρόβλημα, ποτέ δεν με έτσουξε, ποτέ δεν έπαθα τίποτα.
     Ένα προϊόν που σας έδειξα στα αγαπημένα του μήνα εδώ, είναι το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά από Ventus. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.


      Για το τέλος άφησα δύο προϊόντα που δεν τα έχω σε φωτογραφία, όμως σας τα έχω δείξει αρκετές φορές, και σας έχω μιλήσει αναλυτικά. Το πρώτο είναι το αφρώδες καθαριστικό από Apivita, σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Και το δεύτερο είναι το wild rose foundation από Κορρέ. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.

       Αυτά ήταν τα πράγματα που τελείωσα, εσείς ποια προϊόντα φτάσατε στο τέλος τους; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!!

                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers