Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Review| Nude Magic BB cream - L'oreal

     Σήμερα θα σας μιλήσω για την Nude Magic BB cream της L'oreal στην απόχρωση Light. Η συσκευασία γράφει ότι είναι 5 σε 1, δηλαδή προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, spf 12, άψογη κάλυψη, φρέσκια δροσερή λάμψη και τέλεια υφή επιδερμίδας. Η τιμή της είναι στα 12€ από online κατάστημα και περιέχει 30ml.


    Όταν την πρωτοαγόρασα και ήθελα να την δω στο χέρι μου απογοητεύτηκα για δύο λόγους. Πρώτον, έβγαλε λευκό προϊόν και δεύτερον, όταν το άπλωσα στο χέρι μου έγινε πολύ σκούρο. Στην αρχή σκέφτηκα ότι παρήγγειλα λάθος απόχρωση, όταν όμως είδα ότι ήταν η Light ε τότε το άφησα στην άκρη για αρκετό καιρό. Το καλοκαίρι την έβγαλα στο μπουντουάρ μου για να την χρησιμοποιήσω λόγω χρώματος, όμως το χέρι μου δεν την έπιανε. Έτσι προσπάθησα να την χρησιμοποιήσω τους τελευταίους μήνες και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη.


    Στην αρχή την άπλωνα στο πρόσωπο μου με πινέλο, όμως άφηνε σκούρο χρώμα και δεν μου άρεσε. Παρόλ' αυτά ήταν εξαιρετικά καλυπτική, άφηνε ομοιόχρωμο το πρόσωπο μου και είχε τρομερή διάρκεια, χωρίς να εμφανίζω λιπαρότητα. Επίσης, δεν χρειαζόταν να βάζω πούδρα, η επιδερμίδα μου ήταν ματ και ενυδατωμένη. Επίσης όλα τα προϊόντα κάθονται και απλώνονται πάνω από τη BB cream super.

   Μετά δοκίμασα να την απλώνω με το beauty blender. Καμία σχέση με το πινέλο παιδιά, άφηνε ανάλαφρο τελείωμα, στον τόνο της επιδερμίδας μου. Βέβαια γίνεται πιο ελαφριά η κάλυψη της έως μέτρια, αλλά είναι στον τόνο της επιδερμίδας μου, προσφέρει λάμψη, φυσικό, νεανικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα. Προσφέρει ελαφριά ομοιοχρωμία, καλύπτει τους πόρους χωρίς να τους μπουκώνει και να τους κάνει έντονους. Όσο για λιπαρότητα; Εγώ δεν ένιωθα να βαραίνει το πρόσωπο μου με την λιπαρότητα, μόνο ελάχιστη γυαλάδα πρόσεχα μετά από αρκετές ώρες, αλλά φαινόταν πολύ φυσική κι όχι αντιαισθητική.

    Το μόνο αρνητικό της που βρήκα μετά το χρώμα της είναι ότι σε ξηρά σημεία κάθεται και τα κάνει πιο έντονα. Παρόλο που δίνει λαμπερό τελείωμα στο πρόσωπο, όπου υπάρχει ξηρότητα την κάνει λίγο πιο έντονη, δεν την "καλύπτει". Κατά τα άλλα έχει ένα λεπτό στόμιο που βγάζει όσο προϊόν πρέπει. Ξέχασα να σας πω ότι εάν χρησιμοποιήσετε πινέλο, πρέπει να την απλώσετε γρήγορα γιατί στεγνώνει γρήγορα και δεν μετακινείται από την θέση της.


     Παραπάνω βλέπετε την BB cream φορεμένη σε εμένα με το beauty blender. Δεν ξέρω εάν μπορείτε να καταλάβετε πως γράφει. Εγώ την ευχαριστήθηκα αν και πιστεύω ότι είναι ακριβή. Εάν πέσει στα χέρια σας μην διστάσετε να την δοκιμάσετε, πιστεύω ότι θα την ευχαριστηθείτε κι εσείς όσο εγώ. Σας φιλώ και σας εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα.

                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers