Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Καλή χρονιά με επιστροφή;;

       Καλή χρονιάααααααα!! Το 2018 έφτασε με πολλές ελπίδες, όνειρα και υγεία! Τι να σας ευχηθώ; Ότι ποθεί η καρδούλα του καθενός εύχομαι να πραγματοποιηθεί!


      Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;;;; Ενάμιση χρόνο νομίζω... Πόσο μεγάλος αριθμός φαίνεται ε;; Αλλά ποσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Πέρασαν τόσο όμορφες στιγμές, που πραγματικά έβαλα σε δεύτερη μοίρα το blog κι εσάς φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να επιστρέψω, αλλά δυστυχώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος, όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά ένιωθα την ανάγκη να συνεχίσω τα reviews και την επικοινωνία μας, μου έλειψε πάρα πολύ.

     Ο κύριος λόγος που σταμάτησα τις αναρτήσεις είναι επειδή δεν είχα υπολογιστή, δεν μπόρεσα να αγοράσω καινούριο και δεν μπορούσα να έχω δυνεχώς δανεικό, ήδη είχα έναν για αρκετό καιρό. Πλέον, ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία μας και να σταματήσει τόσο απότομα όπως τότε.

      Επίσης πέρασα διάφορες φάσεις με τα καλλυντικά, έκανα ξεκαθαρίσματα, σταμάτησα να βάφομαι για αρκετό διάστημα, και γενικά πρόσεχα το δέρμα μου πολύ. Έτσι λοιπόν δεν αποφάσιζα να επιστρέψω. Πλέον να σας πω ότι δεν έχω καθόλου σπυράκια, εντάξει, πάντα θα υπάρχουν κάποιες μέρες που θα πετάξουμε ένα-δύο, αλλά το δέρμα μου είναι καθαρό.

     Όμως, τους τελευταίους μήνες βάφομαι και πάλι και πιάνω προϊόντα που έλεγα ότι θα κάνω review και ότι σας το χρωστάω. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω δραστήρια κι ελπίζω συνεπής στα ραντεβού μας. Θα ξεκινήσω με μία ανάρτηση την εβδομάδα, δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια μέρα θα είναι αυτή, αλλά σύντομα θα μάθετε.

    Ελπίζω να με θυμάστε και να μοιραζόμαστε χρόνο, απόψεις και ιδέες. Εύχομαι πραγματικά να περάσατε όμορφα τις γιορτινές αυτές ημέρες και να συνεχίζετε να περνάτε όμορφα όλο το χρόνο. Θα τα πούμε σύντομα με την πρώτη μου ανάρτηση, πείτε μου όμως κι εσείς αν θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο από εμένα.


                                                                         Σας φιλώ,
                                                                                 Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers